Farmári na Slovensku potrebujú pomocnú ruku od štátu. Ale podvodníkom na ich čele treba strhnúť masku.

20.02.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

LÍDRI FARMÁROV SÚ PODVODNÍCI Áno, poďme pomôcť skutočným poľnohospodárom, ktorí to schytávajú od špinavého biznisu. Ale netvárme sa teraz, že aktuálne protestné akcie poľnohospodárov sú čisté ako Božie oko.  
 
Stačí sa pozrieť, kto je lídrom nespokojných farmárov. Nesvätá trojica - Oravec, Jánoš a Magdoško.  
 
Tak ako má bratislavská kaviareň svojich tajtrlíkov Šeligu a Farskú, tak majú farmári svojich Oravcov a Magdoškov. Nastrčené politické bábky, ktorým nejde o vec - ale len o šírenie zloby a nenávisti.
 
Skutoční farmári sa od nich verejne dištancujú. Sú to podvodníci, napojení na opozíciu, ktorá sa na ich problémoch priživuje. Ako vždy. 


 

AGROBARÓN VEDIE ĽUD
 
František Oravec nie je žiaden ubitý roľník, ale ťažký milionár. Je to agrobarón, ktorý sa pasie na dotáciách od štátu a vykorisťuje malých roľníkov.  
 
Jeho bratranec, Marcel H., je vraj obvinený z prípravy násilného trestného činu voči akcionárom, pričom svedecké výpovede údajne potvrdzujú, že mal konať na popud práve Oravca. No proste svätec. Úplná Johanka z Arcu.
 
MAGDOŠKO JE FRUSTROVANÝ OPOZIČNÝ POLITIK
 
Ďalej - Jaroslav Jánoš. Ten vystupuje aj ako predseda Združenia vlastníkov pôdy a farmárov Slovenska, no vraj sám žiadnu pôdu nevlastní, nehospodári a dokonca údajne ani neplatí dane. To už je len farmár ako delo. Vám poviem.
 
Ani Patrik Magdoško nie je žiadny farmár. Je to podnikateľ s kozmetikou. Ale čo je ešte lepšie – Magdoško v posledných voľbách kandidoval za Sieť a viezol sa na vlne nenávisti proti Smeru.  
 
DŽEJÁR ZO SIETE
 
Magdoško po vytvorení vlády odišiel zo Siete a ďalej sa politicky angažoval v nenávistnej kampani proti koalícii. Len sa na neho kuknite – je to ten vyrehlený chlapčisko v klobúku.
 
Toto je akože úbohý farmár, nevinná obeť systému. V skutočnosti je to vychcaný opozičný politik, ktorý iba zneužíva situáciu poľnohospodárov. A s farmárčením ho spája akurát fešný klobúk a la Džéjár Ewing. Ten chlap v živote nevidel krumpľu inde ako na tanieri.  
 
PRESTAŇTE SA PRIŽIVOVAŤ NA PROBLÉMOCH ĽUDÍ, SMRADI!
 
Drahá opozícia, ja chápem, že ste zúfalí. Chápem, že nemáte, čo ponúknuť. A chápem, že ste kompletne vyprázdnení. Ale už by ste mohli prestať s tým politickým hyenizmom, čo tu predvádzate.
 
Tancovali ste na hrobe Jana Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Zneužili ste strašnú vraždu na to, aby ste z toho vytĺkali politický kapitál. Toto už ani nie je politika, toto je kanibalizmus.
 
A ďalej v tom pokračujete. Teraz sa priživujete na problémoch farmárov. Vy im nechcete pomôcť, vy chcete len šíriť nenávisť.
 
DOBRÁ RADA PRE SKUTOČNÝCH FARMÁROV
 
Drahí farmári, dobrá rada: nenechávajte sa zneužívať opozíciou na politické hry. Oni vám nikdy nepomôžu, iba vás chcú zneužiť.  
 
Nakopte niekam všetkých tých podvodníkov, agrobarónov a opozičných hejterov na čele s tými troma tajtrlíkmi, ktorí sa hrajú na vašich lídrov.
 
Ak vám niekto pomôže, je to táto vláda. Opozícia vás vysaje a odhodí. Tak to robili vždy. Lebo sú to hochštapleri, ktorým nezáleží na ničom a na nikom. Len na sebe.  
 
Pošlite všetkých tých Oravcov a Magdoškov na smetisko dejín. Aj s tými ich kovbojskými klobúkmi. Tam patria. Rovnako ako celá slovenská opozícia.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2250967365141830