Ak má byť stíhaný Harabin, musí byť stíhaná aj Čaputová!

17.05.2022 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Zadržanie a obvinenie bývalého predsedu NS SR a ministra spravodlivosti SR Š. Harabina za podozrenie zo schvaľovania trestného činu a podobných nezmyslov je dôkazom totálnej straty súdnosti NAKA pod priamym riadením Matoviča a Mikulca. Keď už NAKA, pod tlakom informácií ako zneužíva právomoci, nevie čo má robiť, rúbe bez zmyslov v amoku doprava, doľava.

Štefan Harabin má tvrdý jazyk, s ktorým sa nie vždy dá súhlasiť. Ale obmedzovať takýchto významných právnikov, ktorým Kolíková nesiaha ani po členky, na slobode za ústne prejavy, je výsmechom. Ak neexistujúci predseda vlády Heger tvrdí, že polícia má rozviazané ruky, mala by NAKA okamžite obviniť prezidentku Čaputovú za podporu fašizmu. Neviem, či je taká hlúpa, alebo to urobila úmyselne, ale dala vysoké štátne vyznamenania osobám, ktoré priamo podporovali fašizmus a udávali nacistom odporcov fašizmu. 

Tejto téme sa SMER – sociálna demokracia bude ešte veľmi intenzívne venovať. Keby mala prezidentka Čaputová Boha pri sebe, odstúpila by z funkcie. Aspoň by sa vyhla hanbe, ktorá ju čaká za výkon prezidentského úradu, kde skončí horšie ako obdobne Američanmi vybraný a podporovaný A. Kiska.




Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/562418938575744