Babrák Igor

14.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Možno sa pýtate prečo taký názov a prečo som osobný. Prepáčte.
Viac ako tri a pol týždňa tu počúvame “lebo Pelle”. Igorovi Matovičovi sme odovzdávali krajinu, ktorá bola 3. v rebríčku najbezpečnejších krajín na svete vo vzťahu ku koronavírusu. Po troch týždňoch jeho “výborných” opatrení sme dnes na 38. mieste.
Možno keby mal menej efektných infantilných facebookových selfíčiek a mesiášskych statusov a ubudli hodiny na sociálnych sieťach, tak by na tom bolo Slovensko lepšie. Ale to by muselo nastúpiť výrazne viac organizovanej manažérskej práce. Prečo nepoznáme žiadne strategické a ekonomické riešenia a racionálne analýzy? Prečo nepoznáme žiadny plán, ako bude naša krajina pokračovať ďalej, niečo, čo by ľuďom dalo nádej do budúcnosti? Namiesto toho tu máme len samoúčelné útoky, strašenie, plač, zákazy a represiu. A výsledok je, že v rebríčku bezpečnosti aj tak stále klesáme. Tento babrácky prístup nás všetkých vedie len do slepej uličky.
Niekde asi urobili súdruhovia z NDR chybu. Kde asi?

PS: Práve skončila tlačovka k ekonomickým opatreniam. Nebol na nej žiadny ekonomický expert a “babrák” hodinu hovoril a nič nepovedal...



Zdroj: https://www.facebook.com/PeterZiga72/posts/931734647287010