Biznismeni a veľmoci v pozadí chcú prevziať moc a tak investovali kopec prachov do propagandy. A my sa vzpierame.

05.08.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Je úchvatné, ako sa liberálne média snažia spojiť Smer s Kočnerom - s tým Kočnerom, ktorý za vlády pravice dojednával so Sulíkom voľbu generálneho prokurátora a ktorý za vlády Smeru skončil v lochu. Výborne, to fakt dáva zmysel. Asi ako guľatá kocka.

Hovoria o oligarchoch, ale jediní oligarchovia, ktorí lejú ťažké prachy do médií, mimovládok a politikov, sú z ESET-u. Z toho ich sladkého liberálneho ESET-u.

Hovoria o korupcii, ale najväčšia korupčná aféra v dejinách Slovenska vypukla za ich vlády. Volala sa Gorila, týkala sa Beblavého bývalej strany SDKÚ (hej, hej, mám na mysli toho "nového" Beblavého) a hlavnú úlohu v nej zohrala Penta, ktorá vlastní SME. Hej, hej, to SME.

Mimochodom, to je takisto úchvatné, že sa Smer niektorí pošahanci snažia spojiť dokonca s Pentou. S tou Pentou, ktorá vlastní neoliberálne SME a vláda Smeru ju obrala o zisky zo zdravotného poistenia.

Ale jasné, Smer Pentu proste miluje - a zo samej lásky ju oberá o milióny a ona zo samej lásky financuje hlavný pedofilný, pardon, opozičný denník. Dáva to perfektný zmysel. Ako všetko.

Liberálne média tiež hovoria o Kuciakovi, ale jediné, čo na jeho vražde ostáva podozrivé, je, kto potreboval pád vlády a kto preto zneužil aj vraždu mladého novinára. Ja len, že po jeho vražde sa velice začalo dariť americkým pudlíkom, či už Kiskovi alebo eseťáckym projektom PS/Spolu... Ale tým samozrejme nič nenaznačujem, zabil ho proste nejaký pako z Kollárova.

Hovoria o vrahoch, ale jediný politik, ktorý zabíjal, je Lipšic - ten Lipšic, ktorý sa dnes hrá na hrdinu v súdnom procese proti Ruskovi, s ktorými kedysi sedel vo vláde ako najlepší kamarát. Waw, to je už je len hrdina, vám poviem.

Hovoria o sfalšovaných diplomoch, ale jediný, kto sa dostal k profesúre bez toho, že by vyprodukoval nejakú významnejšiu vedeckú monografiu, je teta Radičová z pofidérnej Paneurópskej vysokej školy.

Hovoria o podvodníkoch a stykoch s mafiou, ale jediný, kto podvádzal s pozemkami a mal prepojenia s popradskou mafiou, je Kiska. Vlastne nie. Nie jediný. Podvody páchal aj Matovič. Daňové. S mamičkou.

Hovoria o Kaliňákovi, že si kúpil byt od Bašternáka. A vraj za podozrivú cenu. Ale keď poviete, že za podozrivú sumu sa predala firma Trubana či Mistríka, tak mávnu rukou, že chacha, konšpirácia.

Mimochodom, Bašternák je takisto v lochu, ale jasné, Smer ho ľúbi a on sa do basy dostal len vďaka trápne Tódovej - aké uveriteľné.

Keď sme už pri tej Tódovej, tak ak niekto napísal fakt mizernú diplomovku a nikdy nemal dostať titul, je práve Nepríčetná Monča z N. Ale kto by to riešil, za všetko zlo predsa môže Fico a Danko. A Blaha.

Hovoria o policajných prešľapoch, ale jediný, kto vynášal z trestných spisov, je vraj Lipšic a Tódová. A ak je fakt pravda, že baba ohrozila bezpečnosť utajovaného svedka, tak ako je možné, že ešte nestojí pred súdom?

Hovoria o ruských agentoch, ale jediný, kto dostal prachy zo zahraničia, je Čaputová, ktorá dostala 157 tisíc z americkej mimovládky, plus prachy na brožúrky pre Sorosa.

Hovoria o hybridnej vojne, ale ich finančné skupiny vlastnia drvivú väčšinu médií a Smer je v médiách plonkový.

Hovoria o nenávisti Fica či Blahu, ale pritom propagujú stránku Zomri, ktorá šíri ten najvulgárnejší hejt.

Hovoria o tom, že Fico je extrémista a pritom Slovensko zažíva ekonomický boom, sociálnu stabilitu a rastie v každej oblasti.

Hovoria, že za pravice bude lepšie, ale jediné, čo ponúkajú, sú hádky, fet a frázy. A samozrejme - Ameriku, vojny, rusofóbiu a liberálny trh.

Hovoria, že my šírime nenávisť, ale oni polovicu Slovenska, čo má iný názor, odstrkujú do extrému a robia z nich podradných ľudí.

Hovoria, že si nevážime mladých ľudí, ale hejtujú nás za vlaky zadarmo pre mládež, za radikálne zvýšenie rodičovskej pre mladé rodiny, za to, že sme zachránili bezplatné školstvo. Ach, akí sme na tých mladých ale zlí.

Hovoria, že hazardujeme s bezpečnostným postavením Slovenska, ale sme to my, čo sme odmietli vojnu v Iraku, vrátili odtiaľ našich vojakov, kritizovali útok na Líbyu a udržali dobré vzťahy s Ruskou federáciou napriek psychopatickému tlaku z USA.

Mohol by som dlho pokračovať. Pointa je, že oni len klamú, klamú a klamú. Liberálne média, liberálni politici, liberálne mimovládky, liberálna kaviareň. Šíria lži. Nič iné než lži.

Biznismeni a veľmoci v pozadí chcú prevziať moc a tak investovaali kopec prachov do propagandy.

A my sa vzpierame.

Nenávidia nás. A šíria nové a nové lži.

Kto okrem kompletných idiotov im ešte verí?

Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2366978920207340