BOD ZLOMU

20.09.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Voľby rozhodnú o tom, či Slovensko zostane tradičným a sociálnym štátom, alebo krajinou, v ktorej sa stierajú všetky hranice. Liberálny tábor reprezentovaný tzv. novou opozíciou (Truban, Beblavý, Kiska) za asistencie starej (SaS) a niektorých médií tlačí do hláv ľudí témy, o ktorých by sa predtým ani len nediskutovalo. Žiada uzákonenie registrovaných partnerstiev, pripúšťa adopciu detí pármi rovnakého pohlavia, nevidí bezpečnostný, či kultúrny problém v príleve migrantov a denník SME dokonca vyzýva na pochopenie pre pedofilov. A k tomu všetkému tento tábor otvorene hlása, že keď sa dostane k moci zruší viaceré naše sociálne opatrenia.

Tieto témy si zrazu všimol aj Igor Matovič a dokonca ich neotváranie postavil ako podmienku svojej prípadnej účasti vo vláde. Lenže u Matoviča ide opäť len o ďalší prejav paniky. Pri padajúcich preferenciách a odmietaní jeho štýlu politiky zvyškom opozície sa chytá aj poslednej slamky.

To Smer - SD bola a bude v týchto otázkach vždy principiálna. Viackrát sme odmietli registrované partnerstvá a adopciu detí týmito pármi považujeme za nemysliteľnú. Naopak spolu s KDH sme do ústavy presadili ustanovenie, že manželstvo je zväzok muža a ženy. Pri migrácii sa Slovensko za našej vlády ako prvá krajina EÚ jasne postavila proti povinným kvótam. No a ak by sme aj po februári 2020 zostali súčasťou vlády sociálne vymoženosti nielenže ochránime, ale ich opäť rozšírime.

Takže áno, nasledujúce voľby budú bodom zlomu. Bodom zlomu medzi prirodzenosťou, tradíciami, či sociálnym porozumením a všetkým tým ostatným ...


Zdroj: https://www.facebook.com/ErikTomasSR/posts/421442318499773