Čaputová likviduje naše dobré vzťahy s Čínou.

10.07.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

ČAPUTOVÁ POKRAČUJE V KISKOVEJ DEŠTRUKČNEJ POLITIKE

Pamätám si, ako som sa pred rokom v Pekingu hanbil ako pes za Kisku. Vtedy sa ma predseda zahraničného výboru čínskeho parlamentu spýtal, prečo Slovensko nemá rado Čínu. Neveriacky som pokrútil hlavou, že ako to myslí.

A on na to, že keď prezident voči Číne vysiela nepriateľské signály, v Číne to chápu ako nepriateľský akt celého Slovenska.

Len pripomeniem, že išlo o niekoľko rokov staré Kiskove fotečky s dalajlámom. No Číňania nezabúdajú. Roky trvalo, kým s nami obnovili spoluprácu. Kvôli Kiskovi.

V ČÍNE NEROZUMEJÚ TOMU, ŽE PREZIDENT JE UTRHNUTÝ Z REŤAZE

Oni totiž nerozumejú tomu, že u nás môže byť na čele štátu aj kompletný magor, ktorý popiera našu zahraničnopolitickú líniu a na pokyn z USA likviduje naše vzťahy s Čínskou ľudovou republikou.

Polhodinu som to čínskym partnerom vysvetľoval a rozišli sme sa ako priatelia - Číňania už vedia, že Kiska je len americký šašo, ktorého netreba brať vážne.

A JE TO TU - KISKA V SUKNI

Lenže po Kiskovi tu máme ďalšieho amerického klauna. Čaputovú. To, čo dnes spáchala na stretnutí s ministrom zahraničných vecí Čínskej ľudovej republiky, je doslova škandál.

Na priateľskú návštevu sem príde politik z najväčšej ekonomiky na svete, ktorej sa podlizujú všetci európski lídri, len aby s ňou mohli obchodovať... a ona mu vynadá za to, že v Číne vraj porušujú ľudské práva a zadržiavajú aktivistov. To nevymyslíš, to je Čaputová.

BABA Z PEZINKA IDE POUČOVAŤ MILIARDOVÚ ČÍNU

Baba z Pezinka s 25 tisícmi obyvateľov, čo nevie ani po anglicky, ide poučovať lídrov krajiny, v ktorej žije jeden a pol miliardy ľudí. Namiesto toho, aby vyzdvihla, že Čína dokázala vyviesť z chudoby 700 miliónov ľudí, ona čínskym lídrom vnucuje západný liberalizmus a mieša sa do vnútorných čínskych záležitostí.

To je snáď ešte väčší sedlačizmus ako u Kisku. Toto si nedovolil žiaden európsky líder. A Číňania si to veľmi dobre pamätajú.

KEĎ SA POTREBUJEŠ PREDVÁDZAŤ PRED KAVIARŇOU A ŠKODÍŠ PRETO SLOVENSKU

Len preto, aby zo seba urobila hrdinku pred bratislavskou kaviarňou a ožratými deckami na Pohode, Čaputová vážne poškodila naše národné záujmy. Všetky krajiny EÚ robia maximum pre dobré vzťahy s Čínou, pretože potrebujú robiť biznis. Pozrite sa, čo robia Maďari. Pozrite sa, ako sa snažia Francúzi! Poliaci! A ďalší!

Gigantický čínsky projekt Belt and Road (tzv. nová hodvábna cesta) môže pomôcť aj našej ekonomike. A my robíme všetko preto, aby sme sa do tohto projektu aktívne zapojili. Lebo to môže pomôcť hospodárskemu rastu a zamestnanosti. Našim občanom!

TOTO ČÍNSKY MINISTER NEZAŽIJE ANI NA BORA BORA

A potom dôjde madam a začne po Číňanoch hulákať ako na smetisku. A rozpráva sa s čínskym ministrom ako s malým chlapcom. A čo je ona, že si dovoľuje hodnotiť cudzie krajiny? Iné kultúry? Iné národy? Je to hlúpe, neslušné a nezdvorilé! A neuveriteľne tým škodí Slovensku!

Čínsky minister musel krútiť hlavou, s čím sa to musí baviť. A určite si po stretnutí odpľul. Pretože takýto primitívny prístup určite nezažil ani pri rokovaní s domorodými náčelníkmi na Bora Bora.

POKYN VEĽKÉHO BRATA?

Každý, kto pričuchol k svetovej diplomacii, vie, že to neostane bez následkov. Čaputovej sedlačizmus nás vyjde draho. Nepochybujem o tom, že taký bol plán tých, ktorí to Čaputovej prikázali.

Američania sú dnes s Čínou v obchodnej vojne a potrebujú, aby ich pešiaci likvidovali dobré vzťahy s Číňanmi. A Čaputová poslušne plní pokyny. Tak ako to robil predtým Kiska.

A mne je hrozne ľúto, že takíto americkí tajtrlíci ničia to, čo roky budujeme. Dal by som im straty na slovenskom obchode s Čínou preplatiť do posledného centu. Barbari!

OD PRVÉHO DŇA ROBÍ HANBU

Čaputová od prvého dňa v úrade robí hanbu Slovensku.

Robila ju v Česku, keď na palubu lietadla zobrala ogrgeľské kapely, aby ju oslavovali v Prahe.

Robila ju v NATO, kde z nás robila nesvojprávnych amerických mopslíkov.

Robí ju v Maďarsku, kde už aj miestne médiá poukazujú na jej prepojenia so Sorosom.

A robí ju v Číne, s ktorou celý svet túži obchodovať, kým táto osoba ničí naše ekonomické vyhliadky.

ČAPUTOVÁ VYJDE SLOVENSKO DRAHO

Ak si niekto myslí, že jediný dôsledok Čaputovej diletanstva bude to, že Slovensko utŕži hanbu, tak je na veľkom omyle - bude to stáť Slovensko kopu prachov. A budeme to platiť všetci.

Dievča nás komplet odreže od východných trhov a ešte za to vo Washingtonu dostane metál. Celé zle.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2350681941837038