Dnes majú slniečka fakt čierny deň. Poľutujme ich, vystískajme, nemajú to ľahké.

18.09.2019 Blogy Blogy

KISKA ZASA ZA IDIOTA

NAKA zastavila trestné stíhanie vo veci údajného vydierania bývalého prezidenta SR Andreja Kisku bývalým premiérom Robertom Ficom.

Ehm, ako to zhrnúť? Kiska opäť za idiota. Ako vždy. Fňuk-fňuk.

Povedzte - je to pot alebo slzy, čo Andrejovi steká po líčkach?

KEĎ CHCEŠ ROBIŤ POLITIKU, NO AJ TAK VŠETCI RIEŠIA LEN TVOJE ŠATY

Čaputová na Ukrajine ani slovkom nespomenula, že vo voľbách mali 3 milióny Ukrajincov, žijúcich v Rusku, odopreté volebné právo, ani to, že Kyjev poslal armádu na vlastné obyvateľstvo v Donbase a vraždil tam ľudí, ani masaker v Odese, ani rozmach Banderovcov... Nič, to je jej jedno.

Ona len chcela vyjadriť podporu západnému smerovaniu Ukrajiny. Ale nikoho to nezaujíma. Pretože aj tak všetci zasa riešia len jej šaty. Ako vždy. To je tak, keď liberálne médiá chcú vytvoriť veľkú političku, no vytvoria barbinu. Do popuku.

TRUBANOV POLITICKÝ BIZNIS MODEL ŠLIAPE LEPŠIE NEŽ PREDAJ DROG

Na povrch vďaka Rišo Eliášovi vyšla informácia, že Truban požičal vlastnej strane peniaze do volieb, aby po voľbách zinkasoval na úrokoch 45 tisíc eur, ktoré mu vyplatí štát rovno do jeho vrecka. Že aký biznis model.

Takto zarábať na politike ťažké prachy - progresívne a slušne. Gratulujeme. To vynáša možno lepšie než 5 gramov bieleho.

Ja teda neviem, ale slniečka si musia plieskať hlavu o stenu, čo ich to má akože zastupovať v politike. To musí bolieť.

ĽUDIA IDÚ ZA FICOM

A aby toho nebolo dosť, môj včerajší status o Robertovi Ficovi má rekordných 6 200 lajkov a vyše 1000 zdieľaní. Čo len potvrdzuje, že ľudia za Robertom Ficom stoja. Na Zomri už vyplakávajú - perfektné.

Dnes bol fakt veselý deň.

Pošlite slniečkam úsmev - je to šanca premenená 


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2400545983517300