Dnes sa do mňa v liberálnych médiách pustili na všetkých frontoch.

12.11.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Dnes sa do mňa v liberálnych médiách pustili na všetkých frontoch. To je také milé. Ďakujem slniečkam za toľkú pozornosť, škoda len, že sú také hlúpučké. Vysvetlím postupne.

HITLER KNIHY ROVNO PÁLIL, MEŠKO ICH IBA OZNAČUJE ŽLTOU HVIEZ..., PARDON, CEDUĽKOU

Najskôr k rozhovoru bakalárky Hanzelovej s majiteľom kníhkupectva Martinus Michalom Meškom.

Meško sa v rozhovore s Hanzelovou pýši, že na Blahovu knihu statusov nalepili ceduľku s oznamom, že knihu je kontroverzná, zlá, bakaná, fuj-fuj a tak.

Ide o učebnicový príklad mäkkej cenzúry. Jasné, Hitler by knihu rovno spálil, Meško ju iba označí ako "nebezpečnú" - waw, aký pokrok.

SPONZOR PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA ZNEUŽÍVA SVOJE KNÍHKUPECTVO NA LIBERÁLNU POLITIKU

Pán Meško, mimochodom, financuje Progresívne Slovensko a sedí v redakčnej rade Denníka N. Aká náhodička. On tvrdí, že jeho politické aktivity sú jeho osobné a nesúvisia s jeho kníhkupectvom - nuž ale nie sú.

Na svoju politiku zjavne využíva aj svoje kníhkupectvo, keďže označuje knihy svojich politických oponentov za škodlivé.

A teda platí, že Martinus nie je komerčné a nezávislé, ale hrubo politické kníhkupectvo. Je to vlastne predajňa Progresívneho Slovenska. Mohli by sa premenovať na Liberálna kniha. Alebo Dom Slniečok.

TAK AKO BOJKOTUJEM TV JOJ, BUDEM BOJKOTOVAŤ AJ MARTINUS - A ČO VY?

Mrzí ma to, ale ja už po tom, čo zo seba vyprodukoval majiteľ Martinusu, nikdy do toho kníhkupectva nevstúpim a nikdy si od nich nič viac nekúpim. Jednoducho, stačilo.

Ak chcete, nasledujte ma. Inú šancu ako zákazníci nemáme - iba bojkot.

Platí to všeobecne. Odkedy TV JOJ začala vysielať Za sklom, v ktorom šíri konšpirácie proti Smeru, jednoducho ju nesledujem. Bojkot. Sú to liberálne vši. Nebudem ich podporovať. Ak chcete, nasledujte ma.

To isté Martinus. Ak si tam kúpim knihu, vlastne podporujem Progresívne slovensko a liberálny fašizmus - chcem to robiť? Nie. A preto bojkot.

KNÍHKUPECTVÁ SA NEMAJÚ ČO PCHAŤ DO POLTIKY

Kníhkupectvá sa nemajú čo starať do vkusu čitateľa. Nemajú cenzurovať. Nemajú manipulovať. A už vôbec sa nemajú čo pchať do politiky. Ak chcete podporovať liberálnych fašistov, nech sa páči. Ja nie.

Meško v rozhovore Hanzelovej vysvetľuje, že on má na svoje politické postoje ako majiteľ kníhkupectva právo a ešte aj priznáva, že moju knihu schválne nepropagujú a aj keby trhala rebríčky predaja, neuvedú ju medzi bestsellermi, nedajú ju do ponuky a iba vtedy, ak si ju človek vyslovene vydoluje cez hľadáčik, iba vtedy sa k nej horko-ťažko dostane. Opakujem - mäkká cenzúra ako delo.

Mimochodom, mám informácie z predajní od nahnevaných predavačov, že presne toto robia aj v iných sietiach kníhkupectiev, nielen v Martinuse - čisté liberálne šialenstvo.

ZA TOTO SME ŠTRNGALI? ZA VLÁDU MILIONÁROV?

A Meško s nevinným úsmevom tvrdí, že za to sme predsa štrngali v 1989. Aby bohatí ľudia, čo vlastnia médiá či kníhkupectvá, mohli oblbovať ľudí a cenzurovať nepohodlné názory. To je vlastne demokracia, to je liberalizmus. Že ak máš prachy, môžeš si robiť, čo chceš.

Podľa tejto logiky vlastne platí, že ak si rasista a vlastníš krčmu, tak tam jednoducho nepustíš Černochov či Židov? Je to tak, pán Meško? Lebo toto vyplýva z toho, čo tvrdíte.

A AK NEJAKÝ RASISTA ZAKÁŽE VSTUP DO SVOJHO OBCHODU ČERNOCHOM, TIEŽ JE TO JEHO PRÁVO, MOJKO?

Ak vy môžete vo svojom kníhkupectve cenzurovať a vnucovať čitateľom svoje postoje, prečo by nemohol majiteľ krčmy obmedzovať svojich zákazníkov podľa vlastných politických postojov a povoliť vstup iba svojej "rase".

Ja vám prečo - pretože to je fašizmus. To, čo robíte vy, je rovnaký fašizmus, ako keby to robil nejaký majiteľ krčmy. Ste rovnakí. Navlas rovnakí.

MEŠKO S ESETOM A TRUBANOM MAJÚ LEN PRÁVA A MY MÁME LEN POVINNOSTI

Vy nemáte právo robiť cenzúru. Nemáte právo zneužívať svoje prachy a svoje vlastníctvo. To nie je demokracia. To je oligarchia.

Tvárite sa ako svätý za dedinou, že haha-hihi, čo koho po tom, že financujem Progresívcov. Veď sme sa tak spolu s inými milionármi ako je Zajac z Esetu a Truban z Websupoortu dohodli, tak aký problém.

Problém je ten, milý prachatý pánko, že keď sa takto isto rozhodne Jano z továrne v Podbrezovej s kamošom z roboty Ferom, tak dokážu odfinancovať maximálne jedno pivo navyše a nie politickú stranu či Denník N.

V TEJ VAŠEJ DEMOKRACII MAJÚ SLOBODU LEN MILIONÁRI, ŽE?

Bežní ľudia nemajú prachy na to, aby si kupovali médiá, ktoré budú manipulovať ľudí v prospech svojich politických postojov. Ani na to, aby si kupovali kníhkupectvá a potom tam cenzurovali knihy, ktoré sa im nepáčia.

Toto "právo" máte zjavne len vy - lebo máte prachov, že sa v nich topíte.

TOTO NIE JE DEMOKRACIA, ALE LIBERÁLNY FAŠIZMUS

Máte pocit, že toto je tá sloboda? Že pracháči si môžu robiť, čo chcú a chudobní ľudia nezmôžu nič? Tomuto hovoríte demokracia? Za toto sa štrngalo? Za vládu milionárov? Liberálnych zbohatlíkov? Oligarchov?

Milý pán Meško. V odbornej literatúre sa tomuto hovorí oligarchia. V ľavicovej literatúre sa tomu hovorí aj korporátny kapitalizmus. Alebo liberálny fašizmus.

Toto nie je demokracia. Vy nemáte s demokraciou nič spoločné. Vy ste monštrum, čo demokraciu svojou politikou likviduje.

UŽ SI VIAC V MARTINUSE NEKÚPIM ANI POHĽADNICU

Zneužívate na svoje sektárske postoje kníhkupectvo. A ja tak isto, ako nevleziem do shopu náckov, v ktorých predávajú tričká s dvoma osmičkmi, nevleziem ani do Martinusu.

Ľudia, začnime používať bojkot. Veľa hovoríme o Martinuse, Esete, TV Joj a podobne, ale ďalej im nechávame zarábať. Máme predsa na výber. Je to naše právo.

Ja idem do toho. Stačilo, pán Meško. Ja fašistov nepodporujem.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2452310305007534