Dnešná nedeľa bola pre opozíciu masaker. Pre novú aj pre starú.

23.09.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. TO TU UŽ NIKTO NIČ NEGARANTUJE? TRUBAN A KOČNER? PANENKO MARIA, MĚJ SLITOVÁNÍ!

Na Markíze sme sa dozvedeli, že Trubanova firma spolupracovala s Kočnerom. A šírila pornografiu.

Ešteže nepredávala drogy. Tie jej vlastníci iba konzumovali. Údajne.

Kokso, ale že ešte aj PS/Spolu je prepojená na Kočnera, to som fakt nevedel. To je bomba!

Tak nielen feťák, ale aj Kočnerov biznispartner. Aké slušné a progresívne. Akože to hovoria? Kočnerova generácia? No áno - to sú.

Rišo Raši dal dolu Trubana ako malého Kočnerovho feťáka zo sídliska. Dokonalé.

2. MATOVIČ TO DAL NA BAŠTRNÁKA

Na RTVS Igor Matovič poskytol ultimatívny dôkaz, že patrí na psychiatriu. Naozaj nejdem rozoberať tohto blázna, nie som psychiater.

Ale jeden výrok predsa: on spácha podvod na daniach, keď so svojou mamičkou prejazdí 600 km denne, ale obhajuje sa, že však on na daniach aj tak zaplatil 500 miliónov. A tak môže.

Ja len, že to je ako keby Kočner, Baštrnák či iní milionári tvrdili, že čo ich naháňa polícia za zločiny, keď na daniach zaplatili viac ako Matovič.

Preboha, to akože milionári nemusia dodržiavať zákony, lebo zo svojich šialených majetkov platia miliónové dane? Toto je čistá psychiatria aj na Igora Matoviča.

On nie je len psychopat, ale aj arogantný zbohatlík, ktorý pohŕda ľuďmi. To, že je psycho, by som mu odpustil - za to nemôže, to je diagnóza. Ale to, že sa správa ako arogantný zbohatlík, je niečo, čo sa nedá odpustiť. Hnus.

3. BEBLAVÝ SA TAKMER ROZPLAKAL V PRIAMOM PRENOSE

Beblavého dnes rozobral Drucker na šróby. Dokázal mu, že okradol starodôchodcov. Obral invalidov o palice. A bol v časoch svojho fungovania Siete prepojený na oligarchu Barana...

A Beblavý tam len tak bezmocne sedel a vyzeral, že sa každú chvíľku rozplače. Ako kedysi na základke, keď bol fackovací panák pre spolužiakov.

Pri všetkej úcte, ak ťa rozoberie bývalý priemerný člen Ficovej vlády, nemáš čo robiť v politike. Smeráka vyššej váhovej kategórie jednoducho nerozchodíš. Prepáč, Mirko, nemáš na to. Čau.

Dnes dostali na frak Truban, Beblavý aj Matovič. Opozícii ostáva posledná šanca. Sulík a Galko. Tým to v posledných dňoch ide ozaj famózne 


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2405047373067161