Dôležitý odkaz od Ľuboša Blahu, prosím zdieľajte!

14.06.2022 Blogy, Videá Blogy, Videá

Milí priatelia, 

americká sociálna sieť mi odkázala, že bude takmer celý jún sťahovať dosah mojich príspevkov. V praxi to znamená, že sa moje statusy nikomu neobjavujú. 

1. Preto by som Vás chcel poprosiť - ak máte naďalej záujem čítať moje názory a sledovať moje videá, je potrebné si do hľadača naťukať moje meno a prejsť na moju stránku. 

2. Zároveň by som vás rád poprosil, aby ste moje statusy čo najviac zdieľali - je to spôsob, ako moje názory dostať medzi ľudí aj napriek cenzúre zo strany sociálnej siete. 

3. Svoj "trest" som dostal za to, že som prezidentku Čaputovú kritizoval za jej návštevu na Ukrajine. A za to, že sa nestará o problémy Slovákov. Ide o trápne zámienky a obyčajnú cenzúru.

4. Žiadne z noriem tejto sociálnej siete som nikdy neporušil a napriek opakovaným žiadostiam mi neboli schopní napísať, za čo konkrétne Američania obmedzujú moju slobodu slova a diskriminujú slovenského opozičného poslanca. 

5. Zamestnanci americkej sociálnej siete zjavne dostali pokyn, aby Blahu a ďalších Slovákov s iným názorom zničili. Loboval za to premiér Heger v Davose a na žiadosť Naďa aj americkí kongresmani. 

6. Potrestaný som bol s výnimkou dvoch dní počas celého mája. Po dvoch dňoch "na slobode" ma vytrestali zase. Na takmer celý jún. Takto umelo sťahujú dosah mojich príspevkov. A najnovšie nemôžem ani pridávať videá ani fotky.

7. Skôr či neskôr ma vypnú úplne. Zjavne im prekáža naša pravda. A boja sa nás. 

8. Zriadil som si preto účet na VK a na Telegrame. Toto sú moje adresy, kde ma nájdete, prispievam tam každý deň: 

https://vk.com/id708437710

https://t.me/LubosBlahaSmer

9. Zhrniem to: nemá zmysel čakať, že vám ukáže môj príspevok, treba ísť na moju stránku. 

10. Taktiež môže pomôcť, ak čo najviac zdieľate moje príspevky. A zároveň je mimoriadne prezieravé zriadiť účet na VK či na Telegrame. 

11. Je to jediný spôsob, ako sa dostať k pravde. Ako bojovať s čoraz represívnejším systémom. A ako zachrániť posledné zvyšky slobody slova pred americkými korporáciami a slovenskou vládou. 

12. Existuje len zopár slovenských médií, ktoré ešte majú odvahu pozývať ma na politické diskusie. 

13. Jedným z nich je eReport, ktorý prináša novú reláciu Bez cenzúry, kde som bol prvým hosťom.

14. Nech sa páči, tu je krátky zostrih. Hovorili sme o všetkom možnom, od politiky až po filozofiu. Celú reláciu nájdete na YouTube.

15. Schválne si to pozrite - za toto ma prenasledujú, za toto ma blokujú. Nič extrémne nehovorím, iba pravdu.

Ďakujem za podporu, priatelia, prosím zdieľajte!





Zdroj: https://fb.watch/dEnVzzLFyf/