Ešte raz: Gorila je kauza pravice a Penty. Nech si ju vyžerú do dna. Vrátane Beblavého, Hlinu a denníka SME.

16.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Desať poznámok ku kauze Gorila:

1. Hovoríme Igorovi: "Počuj, nemohol by si zo seba urobiť idiota, ako len ty vieš a prerušiť našu tlačovku, keď si povieme, čo chceme - chápeš, novinári sa aspoň nebudú môcť nič pýtať. Putin ti pošle toľko rubľov, koľko len budeš chcieť." A Igorko poslúchol, vtrhol na našu tlačovku ako úplný magor a pomohol. Putin odkazuje, že spasiba :-D

2. Bod číslo jeden je vtip, ale je fakt neuveriteľné, čo Matovič v poslednom čase robí pre Smer. Nielenže hejtuje všetky opozičné strany, ešte nás aj chráni pred novinárskymi otázkami - ja viem, ťažko sa tomu verí, ale fakt ho za to neplatíme.

3. Samozrejme, na novinárske otázky odpovieme. Zajtra ráno. Ostáva dúfať, že Matovičovi v ústave nepovolia zajtra vychádzky.

4. A teraz vážne: Gorila je o tom, ako slovenská pravica spolu s Pentou rozkradla Slovensko. Sprivatizovali strategický majetok a napchali si vačky. Ukradli vraj milióny korún. Slovenská pravica. Lenže táto verzia nevyhovuje liberálom a tak riešia Fica a jeho údajné stretnutie s Haščákom. Schválne si vypočujte, o čom sa údajne bavia - o tom, aká je situácia v Smere, nič iné. SME a Denník N neriešia, že tu pravica rozkradla štát, ale politologické úvahy opozičného poslanca. Idioti.

4. Sulík reagoval takto: "Takéto niečo ešte slovenská politika nezažila, že takto úzko bola mafia prepojená s politikmi." Uletel mi dekel. Toto hovorí chaloš, ktorého videjko s mafiánom Kočnerom koluje už roky po internete - a on na ňom ako predseda NR SR tuná s Bruchom dohadujú voľbu generálneho prokurátora. A vraj takéto niečo ešte slovenská politika nezažila. Umriem od smiechu.

5. Ešte lepšie dal Beblavý. Vraj "treba riešiť príčiny". Chaloš, príčinou korupcie za čias vlády SDKÚ bola SDKÚ. A ty si bol jej nominant vo vláde. A potom jej člen. V čase, keď sa prevalila Gorila, si za SDKÚ hrdo kandidoval do parlamentu. Ergo - ty si jedna z príčin Gorily. Chceš riešiť príčiny? Nechaj sa zavrieť do basy. Choď príkladom. A nech ťa nasleduje Mikloš, Dzurinda a ďalší. Inak príčiny nevyriešiš. Sorry, ale je to tak.

6. A úplne ma dorazil Hlina. Líder KDH. Možno si to už nepamätáte, ale všetky tie kšefty, o ktorých sa píše v Gorile, sa odohrali vo vláde, kde sedelo KDH. Oni sú priam gorilia strana. A Hlina dnes ukazuje prstom na iných? Nech sa páči, Lojzko, rozpusti svoju stranu a potom môžeš moralizovať.

7. Čo sa týka SMER-u, v čase Gorily bol opozičnou stranou a nerozhodoval o ničom. Haščák sa na nahrávkach jasne vyjadruje, že chce SMER zničiť. A denník SME, ktorý Pente patrí, na tom logicky už roky pracuje - každodennou kritikou a šírením nenávisti voči Ficovi. Ak chce niekto spájať SMER-SD a Pentu, asi spadol z višne.

8. To, či sa Robert Fico stretol s Haščákom, je otázka, ktorou sa už roky snažia pravicové médiá prekrývať podstatu Gorily a my sme na ich hru nikdy nenaskočili. S Haščákom sa stretávala aj Radičová a ďalší - to je úplne jedno. Veľkí podnikatelia sa nedajú ignorovať a človek sa ich snaží nepopudiť proti sebe. Natára im čokoľvek, čo chcú počuť, aby nehrýzli. Pointa je, kto je prepojený na Pentu. A odpoveď je jasná: na Pentu bolo prepojené Beblavého SDKÚ a liberálny denník SME. SMER Pente zobral zisky zdravotných poisťovní aj letisko. S Ficom Pentu spája len údajný zdvorilostný rozhovor o politológii. Bodka.

9. Osobitne som si vypočul časť nahrávky s Robertom Ficom. Je to 15 rokov staré, ale z hľadiska dejepisu je to milé. Takže, milí moji, toto je tá strašná špina na Fica, o ktorej tu roky blúznia pravičiari:

a) Fico je proti tomu, aby Flašík vyberal peniaze a keďže je tu toto podozrenie, zbavil sa ho - sorry, ale to je na Bielu vranu za boj proti korupčníkom;
b) Fico potvrdzuje, že na neho nikto nič nemá, lebo je čistý - toto hovorí v súkromnom rozhovore, čiže zjavne si nevymýšľa a je to tak, on je fakt čistý;
c) pýta sa, čo je zač Široký, o ktorom tu médiá spriadajú konšpirácie, že je prepojený so Smerom - a ajhľa, on ho nepozná a musí sa na neho pýtať, čím rúca ďalší mýtus médií o tom, ako oligarchovia ovládajú Smer;
d) hovorí o medzinárodnej akceptácii strany Smer, na ktorej mu záleží - no škandál, obeste ho!
e) hovorí, že chce mať s Američanmi také vzťahy, aby nám neubližovali, aj keď vie, že chcú Dzurindu, čiže je realista;
f) záleží mu na stabilite strany a ponúka vnútropolitické úvahy;
g) vyhraňuje sa proti KDH a SMK, lebo - ako hovorí - je národný politik a KDH sú falošní Talibanci, čo je dodnes úplná pravda;
h) uvažuje, či by nebolo lepšie ubrať z ľavicovej rétoriky Smeru, aby sa do parlamentu dostala KSS a znemožnila pravicovú koalíciu - mimoriadne sympatické gesto a konečne som pochopil, prečo Smer vtedy nešiel viac doľava;
i) zvažuje, akú koalíciu by mohlo mať Slovensko a ako najlepšie programovo presadiť sociálny štát, čo je veľmi cenné,
j) a ďalšie politologické úvahy.

Ja neviem, ale ak toto je tá nekonečná tragédia, o ktorej tu besnia médiá 8 rokov, tak sa asi museli s koňom zraziť. A ánom, vypátal si kolu - Ježiši, zavrite ho, piť túto odpornú sladkú vodu je zločin proti ľudskosti!

Ak niekomu nevadí Beblavý, ktorý sedel v Gorilej vláde, ktorá kradla, ale opozičný politik Fico, ktorý to dáva na politológa, tak je to neuveriteľne smiešne.

10. Pointa Gorily sú zlodejiny pravice. S finančnou skupinou Penta.

Čiže existuje len jedno riešenie: ak by sa Gorila potvrdila, každý, kto dostával peniaze od Penty, ich musí vrátiť - vrátane všetkých liberálnych mimovládok, vrátane médií, vrátane všetkých výplat redaktorov SME.

Sú to špinavé peniaze a musia byť vrátené štátu. Očakávam, že "morálne autority" z denníka SME odovzdajú svoje výplaty za posledné roky hneď zajtra na najbližšej pobočke polície.

Čo ďalej?

Reprezentant SDKÚ Beblavý by mal okamžite odísť z verejného života.

Šéf KDH by mal rozpustiť túto stranu.

Denník SME by mal zaniknúť.

A Robert Fico by mohol napísať politologickú knihu, musím uznať, že má vynikajúce teoretické postrehy. Rád mu napíšem odborný posudok 

Ešte raz: Gorila je kauza pravice a Penty. Nech si ju vyžerú do dna. Vrátane Beblavého, Hlinu a denníka SME.

Pekný deň, priatelia!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2425959650975933