Fúha, tak toto je husté. Liberálny rasizmus v priamom prenose a médiá čušia.

03.11.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

MACRON STUPŇUJE ÚTOKY NA VÝCHODNÚ EURÓPU

Francúzsky prezident Emanuel Macron vyurážal bulharský národ, keď vyhlásil, že radšej bude mať vo Francúzsku legálnych migrantov z Afriky ako bulharské a ukrajinské gangy.

Len pár dní predtým Macron sám osobne stopol otvorenie prístupových rokovaní do EÚ so Severným Macedónskom a Albánskom, aj keď obe krajiny splnili všetko, čo od nich EÚ chcela a podstúpili viacero obetavých krokov, aby si ich EÚ vôbec všimla.

Do toho sa Macron vyhráža stredoeurópskym štátom, že ich bude trestať, ak budú ďalej odmietať kvóty na migrantov.

PREDSTAVTE SI, ŽE BY TAKTO ZOVŠEOBECŇOVAL PRI MOSLIMOCH ČI ŽIDOCH - HNEĎ BY TO BOL RASIZMUS

Z veľkého slniečkarskeho hrdinu liberalizmu a európskeho federalizmu sa stáva hlavný nepriateľ východnej Európy. To je normálne, že xenofóbna nenávisť voči východnej Európe, čo v poslednom čase tento pomýlený neoliberálny bankár predvádza.

Len si predstavte, že by niečo také, ako o Bulharoch, vyhlásil o Araboch. Ako, jasné, určite existujú aj bulharské gangy, ale rovnako platí, že existujú aj arabskí teroristi. A možno aj nejakí iní.

Ale keby niekto z vás povedal, že odmieta arabský terorizmus alebo moslimský džihádizmus, hneď by sa na vás vyhrnuli slniečkari, že ste fašista, rasista, xenofób či islamofób. Lebo zovšeobecňujete a urážate všetky tie milióny slušných Arabov, čo nemôžu za fanatikov a bla-bla-bla-bla. Poznáte to.

SLOVANOFÓBIA JE TAKISTO RASIZMUS, PÁN MACRON!

Ale keď Macron takto isto zovšeobecňuje a kydá na Slovanov, tak je to v pohode, to si netreba všímať, to je haha-hihi. Vidíte ten dvojaký meter? Hanba!

Ja to pomenujem na rovinu: to, čo predvádza Macron voči nám vo východnej a strednej Európe, je jednostranný rasistický hejt. Nie, pán prezident zjavne netrpí islamofóbiou ani afrofóbiou. On trpí slovanofóbiou. A touto chorobou zjavne trpí čoraz viac ľudí na Západe.

ZÁPADNÍ ŠOVINISTI KOPÚ DO SLOVANOV

Hejtujú Rusov, ponižujú Srbov, vysmievajú sa Macedóncom, urážajú Bulharov, kopú do Bielorusov a zotročujú Slovákov, Čechov a Poliakov. Ukrajincov použili ako toaletný papier, len aby si kopli do Rusov a dnes ich majú na háku.

Nový európsky vysoký splnomocnenec pre zahraničnú politiku Josep Borrell avizuje, že ako prvé navštívi Kosovo, čo je facka a urážka pre Srbov. Hlúpe liberálne úderky v Rade Európy od rána do večera hejtujú Rusov. Liberálni tupci okolo Čaputovej sa vyburujú na Bielorusku.

Nie je to len o Macronovi. Toto je typická západný šovinizmus a nenávisť voči Slovanom. V poslednom čase je však lídrom tohto hejtu francúzsky prezident. Macron to robí opakovane a bezočivo.

SOLIDARITA PRE BULHAROV A MACEDÓNCOV

A už toho začínam mať akurát tak plné zuby. Ak toto má byť ten slávny európsky liberalizmus a tá vaša úžasná tolerancia, multikultularizmus a európsky sen, tak si ho strčte niekam, vážený pán Macron.

Vyjadrujem plnú solidaritu Bulharom aj Macedóncom. To, čo páchajú francúzski liberáli na čele s Macronom, je hanba.

HITLER NÁS CHCEL ZLIKVIDOVAŤ, ALE TO VRAJ NIE JE FAŠIZMUS

Je najvyšší čas prestať o rasizme či fašizme hovoriť iba v súvislosti s Afričanmi, moslimami či Židmi.

Nezabúdajme, že Hitler chcel rovnako vyvraždiť a zotročiť Slovanov. A že na Západe po stáročia z rasových dôvodov nenávideli Slovanov, rovnako ako Afričanov či Židov.

Dnes nás hejtujú a my sa tvárime, že to je v poriadku. Keby toto, čo dal Macron o Bulharoch, niekto povedal o Izraeli či Araboch, tak vás už vyšetruje NAKA. Ale pri Slovanoch sa tvárime, že sa nič nedeje.

ČAPUTOVÁ JE MACRONOVA ŽABKA, TÁ NÁS CHRÁNIŤ NEBUDE

Namiesto toho, aby sa Čaputová ohradila a bránila nás, tak sa Macronovi pchá do zadku. Úsmevčoky, účesočky, ťuťuli-muťuli.

Liberálna banda, ktorá sa nevie postaviť za svoj národ, za našich pracujúcuch ľudí.

Myslíte si, že sa Čaputová zastane Bulharov či Macedóncov? Kdeže! Ona sa bude ďalej mucíkovať s Macronom, pre ktorého je len bábika na ovládanie.

OSPRAVEDLŇTE SA, PÁN MACRON, VÝCHODNÁ EURÓPA SI VAŠU AROGANCIU NEZASLÚŽI!

Dosť! Stačilo! Nenechajme sa viac otĺkať zakomplexovanými západnými šovinistami, čo tu po stáročia plienili zemeguľu a dnes nás idú poučovať o humanizme.

Ospravedlňte sa Bulharom, Macedóncom aj strednej Európe, pán Macron. Rasizmus v Európe nesmieme tolerovať.

No pasaran!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2443051452600086