Ja len, že toto nám chce vládnuť:

01.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. KEĎ CHCEŠ BYŤ VEĽKÝ LÍDER A SKONČÍŠ AKO VEĽKÝ DÍLER

Lídra opozície Trubana vyšetruje polícia za šírenie toxikománie na školách. Gratulujeme.

Nový premiér bude Slovensku vládnuť z basy, kde bude spoluväzňom predávať 5 gramov bieleho a cez youtube bude deťom vysvetľovať, ako sa správne berú drogy.

Všetci tlieskame Eset-u za mimoriadne vydarenú personálnu politiku. Truban je gól.

Ja len, že ak toto je to slušné a progresívne Slovensko, tak prosím, prosím, ostaňme na Slovensku strašne neslušní a strašne degresívni. Bez drog. A bez feťákov. Ďakujeme.

2. POZOR, POZOR, OZNAM Z KAUFLANDU: HĽADÁME NOVÉHO ZÁVOZNÍKA

SaS je "rozčesnutá". To netvrdíme my, ale Galko s Rajtárom. A vraj nie je liberálne ani demokratické, ak Sulík nevie prijať vnútrostranícku kritiku. Ehm – čo dodať. Galko má recht. SaS je nedemokratická. Chaloš na to konečne prišiel. Gratulujeme.

Ale ešte viac gratulujeme Sulíkovi za to, že sa ho zbavil. V Kauflande už netrpezlivo čakajú. Potrebujú posily do regálov so slúchadlami.

3. KEĎ SÚ TVOJE NAJVÄČŠIE ESÁ NA KANDIDÁTKE POLITICI, ČO VLASTNE NECHCÚ ÍSŤ DO PARLAMENTU

Prvé miesta kandidátky SaS obsadil Sulík politikmi, ktorí – a to sa podržte - nechcú ísť do parlamentu. Normálne, že nechú. To je v dejinách politológie čistá anomália.

Dvojka Nicholsonová chce ostať v Bruseli, lebo tam má niekoľkonásobne vyšší plat. Droba chce ostať župan, lebo tam má niekoľkonásobne viac peňazí. A Kiššová ako trojka vôbec nechce ísť so Sulíkom. No Sulík ich tam aj tak všetkých troch strčil.

To nevysvetlíš, to je Riško. On vlastne vysiela voličom signál, že SaS sama nechce prejsť do parlamentu. To je tá najtragickejšia opozícia na svete, takú nemá ani Lukašenko.

4. NOVÝ HRDINA ANTIFICOVSKEJ PRAVICE - VÁCLAV MIKA, HEHEHE

Sulíka síce opustili zakladatelia strany ako Galko a Rajtár, dokonca mu zavreli aj jeho najbližšieho spojenca Kočnera, ale on nezúfa, vytiahol tromf nad všetky tromfy. Ex-riaditeľa verejnoprávnej televízie Václava Miku. Do popuku.

A Mika na tlačovke zadrie, že on bol vždy na pravej strane spektra. Hej, riaditeľ televízie za jednovlády Smeru. Úplný ficobijec. Neviem sa prestať smiať. Už len čakám, kedy sa na kandidátke Sulíka objaví aj Maďarič.

Riško, to fakt ideš bojovať proti Ficovi s Mikom? Ja sa len tak skúšobne vžívam do priemerného voliča SaS a ide mi z toho uletieť dekel. Sorry.

5. SMELÝ ZAJKO UŽ NIE JE V AFRIKE, ALE NA KANDIDÁTKE SaS

Ak by to nevyšlo s Mikom, Sulík má v rukách ešte jeden tromf. Na kandidátke SaS sa objavil youtuber Zlý Zajo. Povedzte, ktorá strana netúži mať na kandidátke smelého zajka. A ešte k tomu zlého. Tlieskame. Jozef Cíger Hronský by to nevymyslel lepšie.

Do toho SaS-ka ponúka ešte troch pološialených rusofóbov Osuského, Dostála a Klusa a zopár no-namov, ktorých po mene pozná na Slovensku jedine Sulík. Byť pravičiarom, je mi do plaču.

6. KEĎ SA HRÁŠ NA KRESŤANSKÉHO POLITIKA A NEVIEŠ ANI DESATORO

Zábava je aj v kresťanských stranách. Líder KDH dostane na Markíze otázku, nech vymenuje Desatoro Božích prikázaní. To je akoby sa mňa spýtali, nech vymenujem aspoň tri Marxove knihy. Úplná ideologická abeceda. A Hlina zadrie, že nevie.

Deväť z desiatich voličov KDH v tej chvíli kľaklo na kolená a prosilo pána o odpustenie. Do toho sa začne rehliť Matovič, že Hlina nevie ani len to, aké tri dary dali traja králi Ježišovi. Chápete - na hulváta mu sype soľ do rán. Tak kresťansky.

A Hlina mu urazene odvrkne, že nech povie Desatoro on a že on ho povie po ňom. Ako malí šarvanci na preliezkách.

Nakoniec zistíme, že Desatoro nevie ani Matovič. To už ležíme na zemi všetci a chytáme sa od smiechu za bruchá. Naši kresťanskí velikáni. Ján Lojzo II. a Igor Akvinský. Amen, tma.

7. HLINA A MATOVIČ SLOVENSKU PREDVIEDLI, ČO JE TO KRESŤANSKÁ LÁSKA

Hlina v priamom prenose vynadá Matovičovi, že už ľudí nebaví a že je ako reklama na mobilný operátor. A že už to unavuje. A že je ako šrotovník. A že je zúfalý kvôli prieskumom.

A že je deštrukčný. A že je nestabilný zlepenec z viacerých strán ako strapec hrozna. A vraj mu to pripomína výsadok v Normandii a Matovič akoby odrazu začal strieľať po vlastných. No proste nekresťanský náklad.

Matovič mu na to rovnako kresťansky chrstne do očí, že mu dal priestor na kandidátke OĽaNo, a že on je nevďačný, podlo útočí a je arogantný.

Ehm, ja len, že budúci koaliční partneri. Tá konzervatívna časť. Ešte si do toho primaľujte liberálnu časť na čele s Trubanom a Beblavým. A Kiskom. A Kollárom A možno Sulíkom a Zlým Zajom. To bude oáza pokoja, ktorá Slovensko privedie k blahobytu a prosperite. Čo to nevidíte?

8. KEĎ SI OSTAL POSLEDNÝ, KTO EŠTE VERÍ, ŽE NA HLINU NEÚTOČÍŠ

Ale aj tak sa mi najviac páčil Matovič, keď po dvoch šialených protihlinovských tlačovkách a 10-minútovej paľbe na Hlinu v Markíze dostane otázku, prečo útočí na KDH a on zadrie – ja na KDH neútočím, mne na nich záleží.

To sú tie chvíle, kedy ste radi, že Matovičovi na vás nezáleží, lebo uniesť jeho lásku nie je ľahké. Nejeden Lojzo by z toho skolaboval.

Ale jasné, Igi, neútočíš. To vieš. A nezabudni pilulku zapiť mliečkom.

9. TAK PRAVIL LOJZÍK

Výborne zabavil aj Hlina. Nielen svojim nepríčetným pohľadom a ešte nepríčetnejším účesom. Ale najmä tým intelektom.

Vraj prečo chce spolupracovať s liberálmi. A on na to, že veď tu sú a nemožno ich hodiť do Dunaja, tak prečo s nimi nespolupracovať. To je perfektná politická logika, Lojzík. Ja len, že sú tu aj Kotlebovci a do Dunaja ich tiež nikto nehádže – tak KDH ide s nimi? A čo komunisti, veď aj tí sú tu – juj, to bude koalícia.

Lojzíkovo veľké srdce – každý, kto tu je a nepláva v Dunaji, si zaslúži koalíciu s KDH. Paráda. Som nevedel, akého má KDH na čele mysliteľa. Pecka.

10. BEBLAVÝ KISKOVI Z LÁSKY

Posledný žaľuď do mozaiky veľkej pravicovej koalície je Kiska. Tomu na vlastnom ustanovujúcom kongrese Beblavý ako hosť chrstol do tváre prieskum, podľa ktorého by bolo lepšie, ak by jeho strana neexistovala a spojila sa so slniečkármi z PS/Spolu.

Nič milujúcejšie som v živote nezažil. Niečo ako – želáme vám skorý zánik, súdruhovia.

Beblavý je proste formát. On vie, čím Kisku potešiť.

Tí keď spravia trojkoalíciu, to bude stabilita ako hrom. Nebudú sa podrážať, nebudú si robiť naprieky, kdežéééé. Idú ako švajčiarske hodinky, tešíme sa s nimi.

TOTO NIE JE DO SMIECHU, ALE DO PLAČU

Milí priatelia, nesmejte sa, prosím. Určite vás mamičky učili, že retardovaným sa nepatrí smiať.

Slovenská opozícia je v tak rozhádaná, nenávistná a trápna, že ak by náhodou prevzala moc na Slovensku, tak by ľudí smiech veľmi rýchlo prešiel – tí by sa nezhodli ani na tom, ktorému štátu idú vládnuť.

Priatelia, oni sú hrozba pre Slovensko. Dajte im moc a tento štát kľakne. A to bez srandy.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2411760472395851