Je mi zle z toľkej mediálnej špiny. Na Slovensku už konečne musíme urobiť poriadok. S liberálnymi oligarchami a ich handrami v médiách. Je najvyšší čas!

21.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Do tretice o tom, aké sú slovenské médiá handry. Slovenské televízie a politika.

LIPŠIC NA MARKÍZE - TO UŽ ROVNO MOHLI ZAVOLAŤ MALCHÁRKA!

Na Markíze dostane v nedeľu na obed priestor Lipšic, právny zástupca jednej z firiem Penty, ktorý slúžil v Gorilej vláde a dokonca robil ministra spravodlivosti.

A potom zabil človeka na priechode pre chodcov. A dnes z neho Markíza robí morálneho hrdinu. Úplne, že Gorilia spravodlivosť.

Prosím, zavolajte ešte nejakých ministrov Gorilej vlády, nech si zamudrujú o spravodlivosti - možno Mikloša či Malchárka. To by bolo cool!

A POZÝVA MANŽEL HANZELOVEJ, KTORÚ PLATÍ PENTA

Aha, tých nie? Tí nikoho nezabili? No dobre teda, tak Dani Lipšic, ten je úplne že najspravodlivejší.

No chápete to, ľudia? Lipšic! Však ten mal sedieť v base!

A pozval ho tam Kovačič, ktorého manželka robí pre Pentu a píše do SME presne tie liberálne nezmysly, ktoré Penta chce, aby šírila. Perfektné. Koho nám ešte Penta pozve do televíznych relácií, povedzte.

"PÁN GORILA" BEBLAVÝ - ĎAKUJEME, MARTIN KLUS, POVEDAL SI TO ZA NÁS VŠETKÝCH

V RTVS je to podobné. Tam neriešia sociálne zákony pre ľudí, ktoré prijímame. Neriešia pomoc pracujúcom či dôchodcom. Pritom tento týždeň parlament schválil prelomové zákony. RTVS si len túži zahejtovať na SMER a vyťahuje Gorilu z čias Dzurindovej vlády, akoby to bola kauza SMER-u.

Lebo koncesionári, ktorí RTVS platia, nie sú zvedaví na to, ako im vládna koalícia zvýšila dôchodky či minimálnu mzdu. Oni potrebujú počúvať štátneho tajomníka Gorilej vlády a jeho logopedické cvičenia na tému Penta. Gratulujeme, Mirko, ideš!

Ešteže to Klus povedal za nás všetkých, keď sa s krásnou detskou naivitou preriekol a oslovil Beblavého "pán Gorila". Slovensko ľahlo na zem a rehlí sa doteraz.

SLOVENSKÉ MÉDIÁ FUNGUJÚ PRESNE AKO RUTTKAYOVÁ

Slovenské médiá sú len handry oligarchov a finančných skupín. Fungujú presne tak, ako fungovala Ruttkayová z Plusky. Na špagátiku Kočnera a Penty. Takto fungujú skoro všetci. Nemá zmysel ich pozerať. Nemá zmysel ich čítať.

Vypnite Markízu, priatelia, odhoďte SME, nekupujte Plusku, s Denníkom N si podkúrte v kozube a keď vám bude v televízii dávať rozumy nejaký pako z mimovládky, tak to prepnite na dobrý futbal - jediný spôsob, ako proti nim bojovať, je prestať ich sledovať.

Klamú od rána do večera.

JE NAJVYŠŠÍ ČAS UROBIŤ PORIADOK!

Pozdravujem vás z Minsku, priatelia. Včera som sem priletel a dnes budem mať okrem stretnutia s predsedom parlamentu prednášku o globalizácii na Bieloruskej štátnej univerzite.

Nie som dnes na Slovensku, ale sledujem, čo sa deje: a je mi zle z toľkej mediálnej špiny. Na Slovensku už konečne musíme urobiť poriadok. S liberálnymi oligarchami a ich handrami v médiách. Je najvyšší čas!

Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2430744307164134