Je veľmi ľahké kydať špinu na iných, ako ste to dnes predviedli vy. Ale vždy pamätajte - ako sa z hory volá, tak sa z hory ozýva.

27.08.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Človek sa po týždni vráti z Číny, kde všetko funguje a potom zapne telku a tam vidí v priamom prenose rozprávať blondínu, ktorú by v Číne nezamestnali ani na miestnej železnici v provinčnom mestečku.

Prepánajána, to čo bolo tá Čaputová dnes!? Veď to je hanba!

AMERIČANIA TU MAJÚ SVOJE OPIČKY

Toto je prezidentka Slovenskej republiky, ktorá má spájať? Takto sa politicky priživovať na vražde Kuciaka? Takto rozoštvávať slovenskú spoločnosť?

Vravel som to od prvej chvíle - Čaputová je Kiska v sukni. Ovládajú ju presne tí istí ľudia, čo chcú na Slovensku prevziať moc, aby sa dostali ku kšeftom a aby mohli slúžiť Američanom. O nič iné nejde.

A toto dievča má jasnú úlohu: podkurovať a bičovať atmosféru, aby pomohla vytvárať podmienky pre prevzatie moci. Majdan. Alebo ak chcete - farebná revolúcia. Takých už istá veľmoc zorganizovala niekoľko. A vždy sa našla nejaká opička, ktorá pri tom pomáhala.

LIBERÁLNA MAFIA MÁ SVOJU KRSTNÚ MAMU

Takže, milá pani Čaputová. Hovoríte, že je cynické, že si tu niekto vytvoril štát v štáte. Áno, máta pravdu. Je cynické, že si tu štát v štáte vytvorila liberálna mafia, do ktorej patríte.

Liberálne médiá tu šikanujú ľudí na príkaz svojich oligarchických vlastníkov, ktorí vám dopomohli k moci.

Liberálne mimovládky tu šikanujú nepohodlných politikov za peniaze z Washingtonu a Bruselu.

Liberálne opičky v polícii vyťahujú informácie z vyšetrovania a liberálni politici ako vy tieto informácie zneužívajú v politickom boji.

Tak čo, nie je to štát v štáte? Mafia? A nie ste toho krstnou mamou?

ČAPUTOVÁ ZNEUŽILA VRAŽDU AJ SVOJU FUNKCIU

A potom, čo nakydáte kopu špiny na politikov, poviete, že by nás nemali rozdeľovať zbytočné konflikty a mali by sme sa sústrediť na objektívne vyšetrenie vraždy?

Počúvate sa vôbec, madam?

Najskôr sa vykadíte na politikov, ktorých sa chcete zbaviť a potom poviete, že nechcete konflikt?

Najskôr poskáčete po pamiatke Kuciaka a využijete jeho smrť na zbieranie politických bodov a potom sa oháňate morálkou?

Nemám voči vám žiadnu úctu. A spolu so mnou ju nemá 80% obyvateľov Slovensko. Funkcia vám úctu ľudí neprinesie.

Slovensko potrebuje hlavu štátu, ktorá bude spájať a nie dievča, ktoré zneužíva politickú funkciu na kádrovanie vládnych politikov a rozoštvávanie Slovenska.

VAŠA SPRAVODLIVOSŤ JE LYNČ!

Vy sa pýtate na to, či dokážeme vyšetriť trestné činy? No, byť to na vás, liberáloch, tak tu ešte dlho bude ulica vykrikovať, že vrahom je Fico, médiá budú šíriť konšpirácie o talianskej mafii a doženiete krajinu do občianskej vojny! Toto ste vy! Vaša spravodlivosť je lynč!

Na rozdiel od vás od prvého dňa podporujeme objektívne vyšetrovanie, ktoré viedlo k zadržaniu Kočnera. A vy nám idete niečo vyčítať? Vy nás idete poučovať?Vy, čo by ste len lynčovali? Vy, čo len tancujete na hrobe Kuciaka? Že vás hanba nefackuje!

ČAPUTOVÁ ZASAHUJE DO VYŠETROVANIA!

Hovoríte o tom, aby z vyšetrovania boli vylúčené politické vplyvy. Tak naberte odvahu a povedzte to na rovinu: tí, ktorí dnes účelovo a selektívne vyťahujú prepisy Kočnerovej komunikácie, aby politicky útočili na vládu, sú presne tí, čo ťahajú za nitky - a na tých nitkách zjavne držia aj prezidentku Slovenskej republiky.

Pretože inak by nemohla vystúpiť pred národ s takouto prízemnou a demagogickou rečou ako vy dnes, madam!

Toto sú politické vplyvy na vyšetrovanie. Nič iné! To vy ste tou škodnou, ktorá takto likviduje nezávislosť vyšetrovania. Vy a liberálne médiá!

ZAVRIEME DO BASY SULÍKA A MATOVIČA ZA PAKTOVANIE S KOČNEROM?

Viete, moja milá, nepáči sa vám, že Kočnerove správy sa bagatelizujú. No ale realita ich vyvracia, jednu po druhej, takže je každému človeku s priemernou inteligenciou jasné, že sa Kočner iba chvastal.

A jediný, s kým sa reálne stretával, bol Sulík a Matovič. Ak sa tu vytvára dojem, že každý, kto kedy stretol Kočnera, je spolupáchateľ vraždy Kuciaka, tak Sulíka a Matovič by už mali sedieť v base, drahá pani. Ale zvláštne je, že to ste vo svojom fešnom príhovore nepovedali.

STE PODOZRIVÁ Z ŤAŽKÝCH PREČINOV, PANI ČAPUTOVÁ - ODSTÚPITE?

Hovoríte, že štátna tajomníčka by kvôli podozreniu mala odísť z funkcie. Ak teda stačí podozrenie, potom sa poďme pýtať, z čoho ste podozrivá napríklad vy.

Ste podozrivá z toho, že vašu kampaň finacovali oligarchovia údajne napojení na CIA. Z toho, že ste dostali peniaze z USA, aby si vás kúpili. Z toho, že ste spolupracovali s agentúrou, ktorá sa v Čiernej hore pokúsila o prevrat. Z toho, že ste podvádzali pri svojej advokátskej skúške.

To všetko sú podozrenia, ktoré vás diskvalifikujú z funkcie. Vy nemáte morálne právo vyzývať na odstúpenie kohokoľvek. Vy máte odstúpiť sama.

Lebo v jednom sa s vami zhodnem - Slovensko potrebuje na svojom čele morálnych a slušných ľudí. A to vy zjavne nie ste.

ĽUDIA NEVERIA JUSTÍCII, LEBO SÚ TU TAKÍ PRÁVNICI AKO VY

Mudrujete o nízkej dôvere k justícii, ale aká má byť dôvera v právnikov, keď tu porušuje zákon pri advokátskej skúške aj sama prezidentka?

Veď vy ste právnička, madam! Ste súčasťou systému, ktorý má takú nízku dôveru. Ste jeho zrkadlom. Ste jeho stelesnením. Neschopnosť, demagógia, podvod. To je právny obraz, ktorý ako osoba ponúkate. Tak sa nečudujte, aká je na Slovensku dôvera v právnikov.

Ako by len ľudia mohli veriť právnikom na Slovensku, keď médiá robia najväčšieho advokátskeho hrdinu z človeka, ktorý by mal sedieť v base za zabitie človeka?

Na toto si odpovedzte, milá pani prezidentka. A potom môžete poučovať a moralizovať.

VY STE MALI BLIŽŠIE KU KOČNEROVI, AKO KTOKOĽVEK INÝ, PANI PREZIDENTKA, ZABUDLI STE!?

Vážená pani Čaputová. Nazvali ste sa v prvom rade občiankou a preto sa s vami budem ako s občiankou rozprávať.

Ste osoba, ktorá vo svojom tíme úzko spolupracovala s Kočnerovým bratom. Nikto na Slovensku nemal bližšie ku Kočnerovi ako vy. Čo tak vás vypočuť, aby sme zistili, čo ste sa od brata dozvedeli o svinstvách, čo Marián Kočner ide páchať?

Vraj sa vám Kočner vyhrážal. Ktovie, ako to bolo, ale zjavné je, že ste teda mali kontakt. A ja neverím gýčovým videjkám, že ste hrdinsky vzdorovali. To je vaša marketingová verzia. Ktovie, aké ste mali dohody.

Ale isté je, že ste kontakt s Kočnerom mali - kto bola ozajstná Kočnerova opička? Povedzte!

MÁTE ČO VYSVETĽOVAŤ, MILÁ PANI!

Je veľmi ľahké kydať špinu na iných, ako ste to dnes predviedli vy. Ale vždy pamätajte - ako sa z hory volá, tak sa z hory ozýva.

Vysvetlite Slovensku vaše kontakty s Kočnerom a potom sa hrajte na rozprávkovú vílu.
Vysvetlite Slovensku vaše pochybenia s právnom praxou a potom kydajte na justíciu. 
Vysvetlite Slovensku, prečo zneužívate vraždu Kuciaka a potom hovorte o morálke.
Vysvetlite Slovensku, kto vám dal pokyn, aby ste rozoštvávali slovenskú spoločnosť. A potom hovorte o štáte v štáte.
Vysvetlite Slovensku, prečo zneužívate funkciu prezidentky Slovenskej republiky!

ČO TAK ODPOVEDAŤ NA OTÁZKY NOVINÁROV, MADAM!

A nabudúce, milá pani, láskavo nájdite odvahu a odpovedajte na otázky novinárov.

Pretože ak politik Smeru náhodou niekedy neodpovie na otázky rozbesnených liberálnych žurnalitov, tak ich chytajú hysterické záchvaty.

Som zvedavý, či liberálni novinári budú besnieť aj z toho, že ste dnes opľuli polku Slovenska a potom ste arogantne odkráčali preč.

ČAPUTOVÁ ODHODILA MASKU

Dnes ste vyhlásili vojnu polovici Slovenska, ktorá nechce, aby sa vyšetrovanie vraždy zvrtlo na politické prenasledovanie oponentov. Tvárite sa, akoby ste boli lepšia ako títo ľudia. Nie, nie ste. Ste bábkou toho najstrašnejšieho zla, ktoré chce ukradnúť Slovensko a zaviesť tu liberálny teror. A dnes ste ukázali jasne svoju pravú tvár.

Zahodili ste tú masku usmievavého utrápeného dievčatka a odkryli ste všetku tú nenávisť a zlo, čo chcete vniesť do slovenskej spoločnosti.

Kým na Slovensku budú témy určovať rôzni Kočnerovia a Čaputové, nikdy sa nepohneme dopredu.

Odíďte, pani prezidentka. Aj s Kočnerom. Odíďte.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2384063308498901