Je to vôbec možné, čo stvárajú?

14.06.2022 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. Tímlíder SaS na krémeše Miroslav Žiak - známy ako druhá najsmiešnejšia postavička parlamentu (hneď po Pročkovi) - sa opäť zaskvel. 

2. Spravil si výlet na Taiwan a tam v miestnom parlamente predstieral bitku so županom Drobom (SaS) a poslancom Stančíkom (OĽaNO).

3. Taiwancov tým vyurážali do fialova. Potvrdili hlúpy stereotyp, že Taiwanci sa v parlamente iba mlátia a nevedia sa správať... Burani. 

4. Čínska ľudová republika, ktorej Taiwan oficiálne patrí, sa musí pučiť od smiechu, ako veľkí slovenskí liberáli Taiwancov ponížili. Gratulujeme

5. Ja len, že takúto medzinárodnú hanbu urobil Slovensku naposledy Matovič, keď v Bruseli dával "van tajm neks tajm".

6. Keď sme už pri Matovičovi, ten sa opäť predviedol. Myslí si o sebe, že je "Židom 21.storočia". Lebo ho všetci kritizujú, fňuk.

7. Ja len, že Hitler Židov posielal v miliónoch do koncentračných táborov a plynových komôr - ak si Matovič myslí, že je to to isté, ako kritický stĺpček v Denníku N, tak mu asi reál preplo.

8. V čase, keď na Slovensku vládol Robert Fico, lynčovali ho za každý hrbol na poľnej ceste. A nerobil zo seba obeť nacizmu ako tento sebastredný zbohatlícky úbožiak z TT.

9. Ale chápem, že Matovič je nervózny. Definitívne padol mýtus, že OĽaNO je protikorupčné hnutie. Kauza Kaňka ich pochovala zaživa.

10. Hrať to na protikorupčné hnutie s Kaňkom z Tiposu, ktorého obvinili z ťažkých podvodov - to je ako keď to hrá medveď na vegetariána. Tomu môže uveriť len popletený Budaj.

11. Kaňka je Hegerov nominant. To mi pripomína iného Hegerovho kamoša, čo sa pred pár mesiacmi išiel napakovať pri riešení migračnej krízy.

12. Hegerovi kamoši sú zjavne veľmi hladní a smädní. Najradšej by zhltli celý štátny rozpočet. A Heger s Matovičom to celé riadia, patróni zlodejov.

13. Hanba vo svete, hanba doma - OĽaNO aj SaS sú v takom rozklade, že predčasné voľby sú jediná šanca, aby sa ešte stihli pretiahnuť do parlamentu.

14. Ak budú voľby až v 2024, nedostanú ani 5 percent. Chlapci - v dobrom. Vy by ste mali ísť podpísať to naše referendum ako prví.

15. Srdečne pozdravujem z parlamentu, priatelia, dnes začína schôdza NR SR, náš boj za Slovensko pokračuje!

Venceremos!

#referendum2022