KEĎ SA ADMIN ZOMRI PETER VALOVIČ HANBÍ ZA TO, ČO ROBÍ!

26.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Kukám práve na videjko, kde nejaký mládenec filmuje v parlamente admina psychopatickej stránky Zomri Petra Valoviča a pýta sa ho, prečo nechodí radšej po kanáloch, keď je také hovädo.

KEĎ SA ADMIN ZOMRI PETER VALOVIČ HANBÍ ZA TO, ČO ROBÍ

A on na nich s plechovým ksichtom čumí, akože on nie je admin Zomri a že odkiaľ to majú - no proste to dáva na úplné trdlo. Akože - ja nič, ja som tu len taký pako.

Vám poviem, to už je len charakter, keď sa ani nevie postaviť a priznať sa k tomu, čo robí. Namiesto toho spolu s tučniakom Gallom a Podhradským chodia s čiernymi vrecami na hlave ako nejakí džihádisti z Islamského štátu. Hrdinovia.

PRIAMY DÔKAZ: NAKA OFICIÁLNE POTVRDILA, ŽE VALOVIČ JE ADMIN ZOMRI

Pozrite, ak ešte náhodou niekto pochybuje, kto je admin Zomri, tak to tu teraz už raz a navždy vyriešime. Prikladám dôkaz toho, že adminom Zomri je Peter Valovič a tento dôkaz je priamo od vyšetrovateľov z polície. Dokonca z extrémistického centra NAKA.

Ak si spomeniete, Tibor Gašpar nedávno zažaloval Zomri za to, že voči mne páchajú trestný čin podnecovania nenávisti. Ako dotknutej osobe mi došlo vyrozumenie od vyšetrovateľa. Chichi, proste som si to našiel v pošte - ani pohnúť prstom som nemusel.

A ako vidíte, tam sa jasne píše, že admina Zomri vypočúvali a ten im svoje nenávistné statusy na Zomri vysvetľoval. A že tento admin je Peter Valovič, ktorý to sám potvrdzuje. Jasnejší dôkaz už neexistuje. Zabudnite na všetky nepriame dôkazy - tu to máte čierne na bielom.

KEĎ TO PRED POLÍCIOU DÁVAŠ NA KOMPLETNÉHO IDIOTA

Ale najviac sa mi páči, aký bol Valovič pred policajtmi "hrdina". Mraučí ako nevinné mačiatko. Ako v parlamente - on je len taký hlúpučký pako. Čítajte.

Vraj on svojím hejtom bojuje proti extrémizmu. Lebo že "mladí ľudia sú náchylní veriť jednoduchým, zjednodušeným frázam"... Kokso, toto povie admin stránky, ktorá uverejňuje tupé primitívne memečka o piatich slovách, v ktorých šíri takú extrémnu nenávisť, že aj Adolf Hitler sa v porovnaní s nimi javí ako láskavý trtko so smiešnym fúzom.

Hej, hej, Valovič statusmi typu "Blaha je k...t" bojuje proti nenávisti a zjednodušeným frázam - bravó, gratulujem!

ZOMRI SPOLUPRACUJE S POLÍCIOU? TO BY BOL ROZKLAD ŠTÁTU!

Ďalej píše, že Zomri spolupracuje s políciou. Ak sa to potvrdí, tak to bude škandál nebeských rozmerov. A ono by to vysvetľovalo aj to, prečo trestné oznámenie Tibora Gašpara bolo políciou zamietnuté.

Ak extrémisti, čo tu šíria nenávisť, spolupracujú s políciou, potom je tento štát v totálnom rozklade. Pevne verím, že sú to len mokré sny tuná súdruha Valoviča a nie realita.

Ale mám už dlhší čas obavy, že liberálni fanatici preliezajú štátnymi inštitúciami a zneužívajú svoj vplyv na šírenie svojich zvrhlých ideologických predstáv.

Tak ako v tridsiatych rokoch v Nemecku. Postupne sa infiltrujú do rôznych zložiek štátu a získavajú hegemóniu. Toto je ohrozenie národnej bezpečnosti.

VALOVIČ NA VÝPLATNEJ PÁSKE PENTY

Valovič je, samozrejme, iba pešiak. Nepodstatný tajtrlík. Predtým spolu s Hanzelovou rozkladal STV-čku, dnes sú obaja redaktormi penťáckeho SME a dostávajú výplatu od Haščáka.

Peťko behá s kamierkou ako Eugen Korda, spolupracuje s militaristickou mimovládkou GLOBSEC a píše servilné článočky o tom, ako ide ESET postaviť nové technologické centrum a aké je to skvelé a tak. Ňuňuňu ESET.

Alebo sa spýta Bútoru či Wienkovej, čo si myslia o Slovensku. To už sa môže ísť pýtať rovno na americkú ambasádu. Ale pre liberálnych šašov je to vrchol žurnalistiky.

ESET, PENTA, GLOBSEC A NADÁCIA OTVORENEJ SPOLOČNOSTI - TIE NESMÚ CHÝBAŤ

Za takéto zväzácke články ho dokonca nominovali na novinársku cenu Nadácie otvorenej spoločnosti. Je úplne zjavné, komu slúži.

Všetky tieto nenávistné projekty vychádzajú od ľudí zo SME či Denníka N. A vždy je v tom nejako zakomponovaný ESET, Penta či Nadácia otvorenej spoločnosti.

Ak ešte niekto pochybuje o tom, koho projekt je Zomri, tak si asi musí sedieť na kábli.

TOTO JE TVÁR ZLA, TOTO JE TEN NAJŠIALENEJŠÍ EXTRÉM

Považujem za zbabelé a choré, aby niekto chrlil číru nenávisť a odmietal prijať zodpovednosť za svoj hejt. Preto považujem za svoju občiansku povinnosť zverejniť identitu administrátora Zomri a zverejniť dôkaz, že za všetko to vulgárne zlo, čo produkuje stránka Zomri, je zodpovedný redaktor SME Peter Valovič a jeho dvaja pubertálni kumpáni.

Zlo nie je anonymné. Má svoje tváre. Toto je jedna z nich.

Mali by sme si pána Valoviča lepšie všímať. Kto ho platí. Čo produkuje. A aký chrli hejt.

Pretože on je skutočný extrém. Aj s bandou psychopatov na jeho morbídnej slniečkarskej stránke.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2436083499963548