Kiska sa vyplakal pre SME

10.07.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Chúďa naše ubité.

Vraj nie je mafián a všetko si to naňho vymysleli zlí herci - a vraj sa dnes premávajú na bielych mercedesoch. Ach!

Nikomu neublížil, nikomu z nás, s pánom Bohom ide od nás.

1. Z rozhovoru je zjavné, že Kiska si to u Penty vybavil ako PR-ovku - novinár ho hladká ako morské prasiatko, nevŕta, nespochybňuje, proste Severná Kórea je šuvix. Kiska je však mentálne až taký nemotorný, že sa aj tak viackrát preriekol. Veď posúďte.

2. Kiska na rovinu prezradil, že chodí a dáva prednášky pre nadnárodné korporácie. Toto je typický príklad teórie "revolving door". V kapitalizme to funguje tak, že ako politik slúžite bohatým korporáciám a oni vás potom odmenia nejakým flekom, prednáškami a tak. To, komu ste slúžili, sa ukáže po odchode z politiky. Kiska sa ukázal. Nadnárodné spoločnosti. Made in USA! Bravó!

3. Ďalej sa z rozhovoru dozvedáme, že prokuratúra a polícia na Slovensku vraj dostávajú politické pokyny. Tak si Kiska vysvetľuje, že sa vyšetrujú jeho daňové podvody a obvinili ho z trestného činu. Ukradol na daniach vyše 160 tisíc a hrá to na obeť sprisahania - fantastické.

4. Kiska to však zjavne nedomyslel - spochybňovaním prokuratúry a polície sa z neho stáva dvorný ideológ Kočnera. Pretože ak sú naozaj orgány činné v trestnom konaní náchylné prijímať politické pokyny, tak dnes ich zjavne dostávajú od Matovičovcov a teda všetko, s čím prichádza polícia, je len politický lynč...

5. Nuž, keď sa Kiska pomýli, aj pravdu povie. Veľké odhalenie v priamom prenose. Každé súčasné vyšetrovanie je len politická objednávka aktuálnej vlády - Matovičovej vlády. No nie je to škandál?

6. Kiska v rozhovore hodil cez palubu svojho ratlíka Šeligu. Vraj chce mať na čele Za ľudí Remišovú. Vasilisu Premúdru. Ja len, že toto ešte viac prehĺbi rozklad strany.

7. Remišová nemá žiadnu podporu v poslaneckom klube, ktorý si okolo seba obmotal Šeliga, keďže sa motá v parlamente a Remišová trčí na vláde. Kiska práve v priamom prenose pochoval Za ľudí - gratulujeme.

8. Ďalej sa od Kisku dozvedáme, že Matovič pri Kollárovej diplomovke "stiahol chvost". Ja len, že ak je tu ešte niekto v koalícii, kto nestiahol chvost, tak nech sa hlási u súdruha Žinčicu. Toto je normálne, že - koalícia stiahnutých chvostíkov.

9. Ale čo je dôležitejšie, Kiska na adresu novej vlády tvrdí toto: "Pomaly prídeme do extrému, že veď nech si niekto trochu ukradne, veď základ je predsa poraziť mafiu." Chalan sa zase preriekol. Oni sa totiž presne do tohto štádia dostali.

10. Čo sa Andy čuduje? Od začiatku to tak malo byť - stoly prestreté, zlodeji pripravení, ide sa rabovať. A keď niečo prepukne, vždy sa povie, že "základ je predsa poraziť mafiu", čo tam po hentakom milióne, hentakej vate, onakej trafike. Konečne to Kiska priznal.

11. Kiska vyzradil aj politické motivácie Kollára: "Nikto nechce odchádzať z koalície, určite nie Boris Kollár. Má moc a rezorty, aké možno už nikdy nebude mať. Je spokojný." Opäť platí - keď sa preriekne, aj pravdu povie. Zo svojho koaličného partnera urobil bezhodnotového gangstra, ktorý má svoju korisť a teraz si ju ide porcovať.

12. Nie si o nič lepší ako ostatní mafiáni, Andy. Ste všetci rovnakí. Idete kradnúť - úprimne, odvážne a od ľudí. Len tvoji koaliční partneri sa pri tom toľko nepotia, to je celý rozdiel.

13. Ďalej Kiska hovorí, že s Matovičom ani ďalšími koaličnými lídrami nie je v kontakte, lebo že by to nebolo správne, keď stranu odovzdáva Remišovej. To môže hovoriť svojim deťom večer pred spaním.

14. V skutočnosti nie je v kontakte s nikým, pretože nikoho nezaujíma. Je to lúzer, ktorý sa naparoval, že vyhrá voľby a bude premiér a ako bývalý prezident ledva preliezol do parlamentu a je na smiech celému Slovensku.

15. Matovič ním opovrhuje, rovnako ako každý v koalícii. On nie je v kontakte s nikým nie preto, že nechce, ale preto, že mu už nikto ani telefón nezdvihne. A tak mraučí, že to tak tak vlastne chce on sám. Ten človek musí mať hrozné komplexy.

16. Zubár Franc, ktorého Kiska okradol o pozemky, si s ním podľa Kiskovej verzie podal ruku a majú vraj dobré vzťahy. A ak by náhodou zubár chcel povedať niečo iné, Kiska nezabudol v rozhovore pripomenúť, že Franc má ordináciu v budove Kiskovho bratranca - taká malá hrozba pre zubára, nech si neotvára ústa a o ordináciu sa nemusí báť. Žiaden mafián by to nepovedal lepšie.

17. Anonymné videá, ktoré preukazujú, že Kiska vedel o pozemkových podvodoch, Kiska zmietol ako herecký výkon. A vraj Šuliga a Reichel za to dostali biele mercedesy. Jasné, Andy a celé je to intergalaktické sprisahanie, ktoré riadi Putin, ako inak.

18. Ja len, že novinárovi zo SME ani len nenapadlo sa opýtať, prečo sa k týmto dvom mafiánskym hercom na videu pridal aj Kiska - veď keď Šuliga priznával, že išlo celý čas o pozemkový podvod, tak neprotestoval, ale pokojne prikyvoval a ďalej svoje lattečko veselo zapíjal grepfruitovým strikom. Pamätáte na ten úchvatný herecký výkon?

19. Čiže aj Kiska bol herec? Aj on dostal biely mercedes? Aj on bol súčasťou intergalaktického sprisahania proti sebe? Alebo sa len smiešne vyhovára a novinár zo SME je až taký investigatívny dravec, že sa ho na to vôbec nespýta...

20. Ja len, že toto je dno slovenskej žurnalistiky - mafián si vybaví profilový rozhovor v SME a novinár mu kladie feši otázky ako rockovej hviezde po koncerte, aby sa upotený pánko z podsvetia mohol vyviniť a natrieť na ružovo. Penta rulez.

21. A na záver: Kiska sa síce veľmi snažil, ale to, aký má komplex z Fica, to nedokázal skryť. Prskal naňho ako malý chlapec. Juj, musí ho to riadne rozožierať, ako dopadol.

22. Ako prezident sa pustil do nezmyselného súboja proti vláde Roberta Fica a tváril sa ako spasiteľ národa. V skutočnosti Ficov SMER dostal vo voľbách 18,3% a Kiska smiešnych 5,77%. Kiska prehral na plnej čiare. Ale jasné, odchádza kvôli zdravotným dôvodom - žmurk.

23. Jedna vec v rozhovore nezaznela, ale má to väčšiu váhu, než všetky tie drísty, čo Kiska natáral. Ani raz nespomenul Kuciaka. Nula. Null. Zero.

24. Kuciaka už má Kiska komplet na saláme. Zhruba tak, ako ho mal na saláme, keď týždeň po jeho vražde na rakúskych svahoch chytal bronz.

25. Pred voľbami sa na neho odvolával v každej vete, hecoval ulice a zneužil jeho vraždu na politické divadlo. Teraz už Kuciaka nepotrebuje. Využiť a zahodiť. Toto je to slušné Slovensko. Toto je Kiska.

Andy, ty už radšej nič nehovor. A rátaj dni na slobode. Američania ťa nebudú vedieť chrániť naveky. Raz na teba príde čas.

Pekný deň, priatelia





Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2673769132861649