KISKU VRAJ OBVINILA FICOVA POLÍCIA, KTO POTOM OBVINIL FICA...?

10.12.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

(PRÍBEH O ZBABELOSTI A HYENIZME A. KISKU)

Andreja Kisku obvinili zo zločinu daňového podvodu. Kto aspoň trochu pozná jeho prípad nemohol zostať prekvapený. Jeho firma si ešte pred prezidentskými voľbami 2014 neoprávnene zarátala náklady na kampaň, pritom jej predmet podnikania bol úplne iný. Kiska sa takto chcel vyhnúť plateniu daní a navyše si ešte drzo vypýtal od štátu vratku DPH. Keď mu na to daňové úrady a polícia prišli rýchlo využil inštitút účinnej ľútosti, čím sa priznal k spáchaniu trestného činu a peniaze štátu vrátil.

Po čase sa však ukázalo, že Kiska podvádzal aj v roku 2013. Keď to o štyri roky neskôr, teda v roku 2017, vyplávalo na povrch, vtedajší prezident tesne pred ohlásenými daňovými kontrolami rýchlo urobil niekoľko ďalších opravných priznaní. Spolu ich za roky 2013 a 2014 bolo 15. Takýto počet opráv svedčí o tom, že nešlo o náhodnú chybu účtovníčky ako sa pôvodne obhajoval Kiska, ale o systematickú snahu okrádať štát na daniach.

Teraz konečne čelí obvineniu a namiesto toho aby sa k tomu postavil ako chlap, sa správa ako zbabelec. Tvrdí, že ho vraj obvinila Ficova polícia, pritom ta istá polícia obvinila aj Fica. Rozdiel je v tom, že Kisku z daňového zločinu a Fica za názor. Kiska dokonca v reakcii na svoje obvinenie označil trojnásobného expremiéra za hlavu mafie, pritom ten istý Kiska v spolupráci s pozemkovou mafiou pod Tatrami ukradol pozemok radovému občanovi.

No a vrchol hyenizmu predviedol Kiska svojim statusom na sociálnej sieti, v ktorom sa svoje obvinenie snažil prekryť obeťami v Prešove. Po vlne kritiky ho upravil, ale už bolo neskoro. Odhalilo to naplno jeho charakter. Hanba Vám, pán Kiska!


Zdroj: https://www.facebook.com/ErikTomasSR/posts/473838679926803