Konečne leto. Človek si môže trochu oddýchnuť ;-)

09.07.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Ja len, že takto môj oddych vyzerá v praxi. Posledný týždeň:

Minulý utorok
VŠETCI SME PUTINOVI AGENTI

Médiá sa do mňa pustili za to, že som do Rady Európy išiel hlasovať, aby sa ruskej delegácii vrátili práva. Išiel som tam na vlastné náklady, a tak sa v liberálnej tlači spustili konšpirácie, že mi to platil Putin. Lebo ak chcete pomôcť Rusom, musíte byť ruský agent. Mimochodom, za Rusov hlasovali aj takmer všetky členské štáty EÚ - všetko sú to Putinovi prašiví agenti, ako inak.

Minulá streda
NOČNÍ VLCI SÚ ZLO, LEBO NEPORUŠUJÚ ZÁKON

V Moskve som sa stretol s Nočnými vlkmi a v médiách sa proti mne rozpútala vlna útokov, pretože Nočných vlkov preverovala SIS a zistili, že neporušili žiaden zákon. A tak je úplná katastrofa, že sa s nimi Blaha stretol. Chápete.

Minulý štvrtok
NESMIETE MAŤ RÁD RUSKO, TO JE PROSTE ZAKÁZANÉ

V Rusku som natočil video, v ktorom odmietam rusofóbiu a lacné útoky na Ruskú federáciu. Video sa vzápätí objavilo na Markíze aj v TV JOJ a v liberálnej kaviarni vypukol ošiaľ: veď ako si niekto môže dovoliť povedať také nehoráznosti, ako že nás od fašizmu oslobodili Rusi a že sú naši priatelia. No sodoma-gomora!

Minulý piatok 
KEĎ VÁM SÚDRUH VYČÍTA MARXIZMUS

Pustil sa do mňa súdruh Kukan. Vraj v Európskom parlamente robím hanbu, pretože používam marxistické výrazy. Kukanovi som odpovedal, že je absurdné, ak mi marxistické výrazy vyčíta človek, ktorý polstoročia slúžil komunistickému režimu, ktorému vďačí za vzdelanie aj za kariéru.

Sobota
EIN REICH, EIN VOLK, EIN LIBERALISMUS

Kopla si do mňa televízia JOJ, ktorá venovala celý svoj príspevok tomu, že úlohou nových europoslancov by malo byť hejtovať Blahu. Lebo kritizuje EÚ a podporuje Rusko. A tak je hrozba. Liberálni poslanci z SaS a Progresívneho Slovenska poslušne prisľúbili, že budú bojovať za európsku ríšu a proti Blahovi. Ein Reich, Ein Volk, Ein Liberalismus.

Nedeľa
OLIGARCHOVIA CHCÚ UMLČAŤ KRITIKOV

Celý deň ma bombardujú médiá, že na mňa podal žalobu ESET. Dôvodom je to, že som citoval informáciu zo SME o tom, že ESET je podľa ruského ministerstva zahraničných vecí prepojený na CIA. A tiež informáciu z Aktualít, že vlastníci ESET-u financujú Progresívne Slovensko či Denník N. A takto sa nám pekne veľkí liberáli menia v priamom prenose na fašistov. Titulky médií hlásajú - ESET-u došla s Blahom trpezlivosť. Hej, hej, lebo demokracia je o tom, že veľkým milionárskym firmám má dochádzať trpezlivosť s politikmi - perfektné.

Včera
"SME ÚCHYLÁCI" SI POSVIETILI NA BLAHU

Denník "Sme úchyláci" proti mne pripravil sériu článkov, v ktorých ma označujú za Ficovho propagandistu. Chcú odo mňa odpoveď, no ja ich bojkotujem, pretože obhajujú pedofíliu. Redaktorka Hanzelová nevie pochopiť, prečo z nej ľudia vracajú. Ešte zjavne nemá deti.

Dnes
KUKAN TO DAL NA DLAŽDIČA

Kukan sa kompletne opustil a napísal status, v ktorom mi vulgárne nadáva. Vraj klamem, keď hovorím, že prevrátil kabát, pretože, ako dokladuje, on bol síce komunista, ale potom ho Havel poslal do OSN, takže vlastne, ehm... prevrátil kabát. Ale keď to píše on, znie to lepšie, ako keď to píšem ja. A tak mi vynadal ako dlaždič. Aha. Súdruh mi predviedol svoje diplomatické umenie. Ďakujem. Podľa titulkov médií Kukanovi došla s Blahom trpezlivosť. Akože je v poriadku, že vám vulgárne nadáva iný politik, lebo však on len stratil trpezlivosť. Ako ESET. Haló, kto ešte stratil s Blahom trpezlivosť, prosím, kopnite si.

NATOČÍTE VIDEO PROTI USA A DENNE DO VÁS KOPÚ

Takže, aby sme si to zhrnuli.

Kopú do mňa, lebo odmietam rusofóbiu.
Kopú do mňa, lebo kritizujem oligarchov. 
Kopú do mňa, lebo kritizujem prevracačov kabátov.
A kopú do mňa, lebo je mi zle z pedofílie. 
Som proste stelesnené zlo.

Ale ešte stále sa môžem polepšiť a hejtovať Rusko, podlizovať sa milionárom, slúžiť USA a písať oslavné básne o kamarátskych pedofiloch. Potom ma budú mať liberálne médiá radi. A nikto ma nebude žalovať. A všetci mi dajú pokoj. Skvelé.

A toto všetko sa za posledný týždeň rozpútalo po tom, čo som natočil nahnevané video proti americkej ambasáde, v ktorom reagujem na ich arogantný list a odkazujem im, aby dali preč paprče od slovenského parlamentu.

ĎAKUJEM ROBERTOVI FICOVI ZA PODPORU!

A viete čo?
Mne je jedno, že ma hejtujú každy deň. Je mi jedno, že denne makám, kým iní dovolenkujú. Je mi jedno, že sa na mne vyburujú rôzni skrachovanci.

Nikdy nezradím svoje presvedčenie a vždy budem hovoriť pravdu. O ESET-e, o Amerike, o liberalizme.

Rád by som sa poďakoval Robertovi Ficovi a strane SMER-SD za podporu, ktorú mi dnes vyjadrili. Som rád, že sa môžem spoľahnúť na ich právnu pomoc a politickú podporu.

PRIATELIA, STE SKVELÍ!

Ak si ESET myslí, že nás zastraší, tak ešte uvidia. 
A ak si pedofilné liberálne médiá myslia, že nás znechutia, rovnako sa mýlia
Čím viac útočia, tým viac rastieme.

Priatelia, úprimne ďakujem za vašu podporu! Čítam vaše príspevky a nabíjate ma energiou

Ideme do nich!

Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2350113071893925