Kým my v parlamente rekordne zvyšujeme pomoc rodinám, progresívci sa hrajkajú s videjkami.

20.09.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

TOTO MÁ BYŤ NOVÁ POLITIKA? KRIMINALIZÁCIA A ŠÍRENIE NENÁVISTI?

Ich najnovší počin je ale skutočne škandalózny. Video Progresívneho Slovenska vykresľuje Roberta Fica a Roberta Kaliňáka ako bankových lupičov, čo je taký nechutný útok na politických oponentov, aký sa v dejinách Slovenska ešte neodohral.

Prepad banky prekazí polícia, ktorá sa ale rozháda a tak okolo ide miestny feťák a zmieruje ich. To akože Truban. Lebo áno, pri prepadoch bánk obvykle robia poradcov díleri "bieleho". Proste - videjká PS. Trápne, tupé a plné nenávisti. Ako všetci slovenskí liberáli okolo Esetu.

ČO TAK NATOČIŤ VIDEJKO, AKO TRUBAN DÍLUJE DROGY?

Ja len, že títo nenávistní chlapci sa potom postavia pred kamery a budú tárať, že sa nechcú hádať a že to chce nových politikov a že slušnosť, pravda, láska, slnko, dúha. A tak.

To si z ľudí robia srandu?! Toto je tá nová slušná politika?! Kriminalizovať súperov?! Robiť z nich zločincov?! Ponižovať ich voličov?! Veď to je obyčajné chrapúnstvo!

Len si predstavte, že by sme takéto politické videjko natočili my. Ako odpudivý díler drog s tetovačkami a maskou Trubana rozdáva biely prášok deťom a tie umierajú na ulici na predávkovanie.

Kukajú sa na to z najbližšej reštaurácie Sulík s Kočnerom, papajú hemendex a rehlia sa.

Okolo ide Hlina s dúhovou zástavou, oblečený v latexe a drží sa za ruku s Poliačikom, ktorý kričí - čistý heroín vám neuškodí, deti. Na rohu stojí Kiska, u ktorého si decká za primeraný úrok požičiavajú na fet.

A tam sa objavíme my a povieme do kamier, že Slovensko sa nesmie premeniť na feťácky brloh.

Áno, aj tak sa dá. Toto chcete, sekáči? To je to slušné Slovensko? To je tá nová politika?

TO TÍTO LIBERÁLNI ŠKRETI IDÚ NÁM VYČÍTAŤ HEJT?!

Len si to predstavte, že by sme natočili takúto politickú reklamu. To by bolo kriku. Že akí sme nenávistní a aká sme stará politika a že to treba robiť inak, nehádať sa... A tak.

Toto je fundamentálne pokrytectvo všetkých slniečkarov. Od rána do večera z nás všetkých robia zlodejov, vrahov, mafiánov a extrémistov - poznáme to v politike, na sietiach, všade... Ale keď im oplatíte tou istou mincou, tak sú zdesení, čo si to dovoľujete.

A že jediný, kto šíri nenávisť, je Blaha. No jasné a oni sú vlastne krotučké mačičky, ktoré sa chcú maznať a túliť. Haló - kuknite si to Trubanove dementné video. To je číry hejt!

LIBERÁLI VYHLÁSILI VOJNU - MUSIA RÁTAŤ S NÁSLEDKAMI

Ja vám poviem, ako to je. Oni nie sú ani slušní, ani noví, ani lepší, ani láskavejší. Sú to obyčajné biele kone finančných skupín a oligarchov napojených na USA. A chcú prevziať moc. Urobia pre to všetko. Bez ohľadov, bez zábran, bez morálky. To je celé.

Všetky tie rozprávky o slušnosti a dobrote sa Trubanovým videom o bankových lupičoch rozplynuli ako gáfor. Oni sú plní nenávisti, zloby a arogancie. Voličov Smeru považujú za kriminálnikov, ktorých treba pozatvárať. Majú krvavé oči a chcú proti nám viest vojnu. Totálnu vojnu.

MY SME NEZAČALI, ALE AK CHCETE VOJNU, BUDETE JU MAŤ

Viete, aj medzi nami sa stále nájdu takí, čo tvrdia - neoplácajme, neskĺzajme tam, buďme mierni a gavalierski. Oni nepochopili, že sme vo vojne. A vojnu nevyhráš v rukavičkách.

Ja pevne verím, že po tomto videu už úplne všetci pochopia, čo sa deje. My sme túto vojnu nezačali, ale ak sa proti liberálnym džihádistom nezačneme tvrdo brániť, tak nás zmasakrujú.

To nemôže fungovať tak, že do Fica či Blahu sa bude od rána do večera kopať, ale kvetinka z prezidentského paláca budeme polievať srdiečkovou krhličkou.

Chcú vojnu, majú ju mať.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2403257946579437