Kým tu všetci riešia Smer, slovenská opozícia je totálne na šrot!

05.06.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. VEĽKÝ EXODUS V OĽANO

Matovičovi sa komplet rozpadáva klub. Suchánek odišiel do Spolu, Remišová je na ceste ku Kiskovi, Heger ku Škripekovi a utiecť už stihli aj Vašečka, Dubáčová a Žarnay.

Dajte tomu ešte pár týždňov a Matovičovi ostane len Domovník. Tomu jedinému ešte nedocvaklo, že 5-percentný Matovič je na najlepšej ceste na smetisko dejín.

Ešteže Igorka doma čaká mamička v červenej fábii, onedlho budú zase bezstarostne brázdiť Slovenskom, aby nemuseli platiť dane.

Zakývajme OĽaNO, odchádzajú a lúčia sa s nami. Chýbať nebudú.

2. TEN POCIT, KEĎ ŠTEFUNKO A BEBLAVÝ IDÚ BOJOVAŤ PROTI KORUPCII

PS/Spolu na čele so Štefunkom a Beblavým nám tento týždeň ukázali, ako si predstavujú svoj boj za očistu verejného života: Štefunkova firma údajne podozrivým spôsobom vyhrala brutal predraženú verejnú zákazku a Beblavého kampaň do eurovolieb odfinancoval vlastník denníka SME.

Lebo to je úplne, že normálne, aby akože nestranné noviny financovali politické strany - však chápete, to je také nezávislé a objektívne.

A je ešte normálnejšie, že Palmička utárana, Mirko, náš najväčší bojovník proti korupcii v priľahlých galaxiách, sa nechá vydržiavať denníkom SME ako nejaký blonďavý zajačik v postieľke zbohatlíckej starenky. Congratulations!

Prepáčte, ale ak títo idú bojovať proti korupcii, tak to je ako keby mexické kartely spustili kampaň proti drogám.

Ponorení v oligarchickej špine, prepojení na penťácke médiá a namočení do čudných kšeftov - ale hlavné, že majú plné ústa rečí o transparentnosti, pravde a láske. A slušnosti.

Lúzri!

3. OBČIANSKA VOJNA V LIBERÁLNOM TÁBORE

Kiska ešte ani len nezaložil stranu a už po ňom poľujú vlastní. Doteraz ho ovievali ako nejakú Kleopatru, ale odrazu vstupuje do politického boja a stáva sa hrozbou pre pravicových súdruhov - plus jeden krk navyše.

A tak odrazu v SME čítame, ako je im z neho smutno, kritizujú ho, že nejde na výročie vylodenia v Normandii a Markíza mu cez Focus namerala 3-percentnú podporu, na čom sa síce ukrutne zabávame, ale ruku na srdce - kto už by len takýmto prieskumom veril.

Vysvetlenie: pravicoví oligarchovia spustili občiansku vojnu medzi sebou. Nakoniec sa spoja, ale v tejto fáze bojujú o vplyv - kto bude mať väčšiu podporu, ten bude mať v novej "SDK" väčšiu moc.

A tak si treba odtrhnúť čo najväčší kus mäsa. A zničiť konkurentov. A tak po sebe vzájomne strieľajú. A spriadajú spravodajské hry.

Jedni idú po Kiskovi, druhí po PS/Spolu, tretí po Matovičovi či Sulíkovi a vzájomne si všetci robia naprieky. Cez spriaznené médiá, cez prieskumné agentúry, cez kúpených novinárov.

LEN DO SEBA, KAMARÁTI, MY SA SKVELE ZABÁVAME!

Jedni nakopú Štefunka za Monogram, druhí Beblavého za kampaň, tretí Kisku , štvrtí Sulíka. A tak. Sadáme na gauč a otvárame pukance, show must go on.

Slovenská opozícia je na cimpr-campr. Týždeň sa tu rieši Smer kvôli tomu, že jedna sedemdesiatina organizácií vyjadrila kritiku, ale skutočná kríza je niekde inde - slniečka sa do seba pustili. Kruto a neľútostne.

V pravici sa odohráva bratovražedný boj. Len si dajte, súdruhovia, my sa skvele bavíme


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2323676891204210