Matovič mi najnovšie pripomína účtovníka Fantozziho, ktorý "v 11. minúte druhého polčasu konečne pochopil"

24.05.2022 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Doteraz si si sedel na kábli, Igor?  

1. Áno, médiá vlastnia oligarchovia a áno, je choré, že kdejaká nevzdelaná hus dnes vykonáva bohapustú cenzúru a zakazuje nepohodlným politikom, aby chodili do relácií. 

2. Ale zvláštne je, že to začalo Matovičovi vadiť práve teraz, keď sa z neho smeje celé Slovensko a on chce zakázať opozícii chodiť do telky... Sa prebuď, človeče!

3. OĽaNO kompletne ovládlo STV-čku. Naposledy dokonca v politickej diskusii debatovali dve koaličné strany - Matovič a Viskupič. Opozíciu ani nepotrebovali. Ale to nevadí, že? 

4. Keď Smer do diskusie nominuje mňa, tak STV-čka chytro mení formát a zavolá niekoho z Hlasu. Toto Matovičovi nevadí - naopak. Deje sa to na pokyn z OĽaNO.

5. A nevadí ani to, že na STV-čke beží taká žumpa ako je Silná zostava, kde zavolajú Mazáka, Soltesza a Malovú, ktorí všetci celé roky hejtujú Smer, aby si pokecali o zlom Blahovi. No chápete - tá kozmická vyváženosť. Úplný jin a jang... Toto nevadilo. 

6. Nevadilo ani to, že do verejnoprávnej televízie sa nedostanú odborníci na geopolitiku ako docent Chmelár či doktor Čarnogurský - iba preto, že ich názor nezapadá do tupej protiruskej propagandy. 

7. Nevadí, že v STV-čke moderuje relácie primitívny rusofób Havran,  ktorý ako hostí zásadne voláva iba ľudí s jedným - jeho - názorom. Chalan je až taký nezávislý, že vulgárne nadával ruskému veľvyslancovi a potom "nestranne" moderoval debaty o Rusku - skvelé!

8. Nič z tohto Matovičovi nevadí. Naopak - vezie sa na tom, odkedy vládne. A kuknite sa na TA3. Tam Matovičovi neprekáža, že ako minister financií má možnosť diskutovať sám s moderátorom - toto tu pritom nikdy nebolo!

9. Jeho panáčik na ovládanie Heger dostáva luxusný priestor v TA3 aj v Slovenskom rozhlase - a to aj napriek tomu, že, teliatko, sám prizná v priamom prenose, že ako premiér nemá na nič vplyv. Svatá prostoto!

10. V každej druhej relácii je nejaký Matovičov verný psíček - zlé jazyky hovoria, že Šípoša už ľudia, čo nevedia zaspať, používajú namiesto práškov na spanie, kláti vás z neho po prvej vete. 

11. Oľaňácky kromaňonec Krúpa priamo v RTVS vyvreskuje po ľuďoch, že sú "luza" a "čvarga". Ale ten smie chodiť do telky, Blaha nie. Ani iní opoziční poslanci nie. To nikomu nevadí!

12. Ale odrazu sa Matovič spamätá a vyhlási, že televízie vlastnia oligarchovia. Dobré ráno, stará mama. Áno, všetky médiá vlastnia milionári a korporácie - presne tak.

13. A samozrejme, ľavicový hlas je logicky nepohodlný. A Jana "I love Gábor Grendel" Dibáková z Joj-ky si z toho ešte robí zásluhu, že ona má vraj zodpovednosť za to, akých hostí pozve - a aký má na to mandát, že takto cenzuruje? 

14. Ako je možné, že tu nejaké detičky hamburgerov bez vzdelania a morálky, ako Kovačič či Dibáková, určujú, či do diskusií smú alebo nesmú chodiť ľudia, ktorí sú stokrát vzdelanejší ako oni? 

15. Ako je možné, že takíto ľudia na základe pokynov oligarchov určujú, že nesmie zaznieť hlas vysokoškolských učiteľov alebo politikov, čo zastupujú desiatky tisíc ľudí? 

Milí priatelia, 

áno, Matovič povedal prvýkrát v živote pravdu: médiá vlastnia oligarchovia a funguje tu brutálna korporátna cenzúra. Ale zabudol doplniť, že mu to veľmi vyhovovalo, kým všetci útočili iba na Smer. 

Matovič je číre zlo. Ale to nič nemení na tom, že na Slovensku musíme vyčistiť médiá od oligarchov a liberálnych fanatikov, ktorí tu zlikvidovali slobodu slova. 

To sa však podarí jedine vtedy, keď vyženieme na smetisko dejín Matoviča a celú tú tlupu primitívov, ktorá dnes vládne na Slovensku. A to príde... Už čoskoro.

Krásny večer!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/554874772676475