Matovič sa stále viac správa ako fašistický tyran

24.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

MATOVIČOV APARTHEID?

Zakazovať seniorom návštevy obchodov v popoludňajších hodinách, ach, to je také demokratické.

V Južnej Afrike kedysi tiež takto segregovali obyvateľstvo - boli len obchody pre bielych a obchody pre Afričanov. Matovič nám tu zavádza apertheid, gratulujem.

NAČO JE DOBRÁ TAKÁTO ŠIKANA SENIOROV?

A čo ešte seniorom prikáže? Kedy môžu obedovať? A kedy môžu pozerať televíziu? A kedy je zakázané si kýchnuť?

Prosím vás, ako pomáha seniorom, tej najrizikovejšej skupine, keď ráno stoja v radoch na potraviny a tlačia sa o paličkách v obchodoch - veď to je nedôstojné, neúctivé a fašistické.

Herr Matovič toto už fakt preháňa. Ďalší úplne zbytočný útok na seniorov.

INÉ CHOROBY AKO COVID NEEXISTUJÚ?

Ideme ďalej. Neviem, či ste si všimli, ale objednať sa u lekára z preventívnych či menej závažných dôvodov je už dlhší čas prakticky nemožné.

Očná vám nevyšetrí dieťa, starým rodičom nevyšetria strojček na srdce a tak ďalej. Počúvam to zo všetkých strán. Vraj iba ak je ohrozený život.

Pri všetkej úcte - ak zanedbáme preventívne úkony v zdravotníctve, nepodchytíme toľko chorôb a zhoršíme stav toľkým ľuďom, že o pár mesiacov tu môžeme mať toľko ťažko chorých a umierajúcich ľudí, že sa ani Covid nechytá.

MATOVIČ KOMPLETNE VYPOL ZDRAVÝ ROZUM

Takéto zdravotnícke opatrenia by mali byť primerané a nie likvidačné.

A vysvetlite mi, prosím, prečo predavačky môžu riskovať, že sa nakazia koronou, ale lekári nemôžu pri prísnych hygienických podmienkach vyšetrovať pacientov? Veď to môže mať katastrofálne následky!

Osobitne v prípade rizikových skupín, ako sú seniori a deti, mi to príde celé pomýlené a veľmi nebezpečné. Stačí primeranosť a zdravý rozum.

AKO SA RODÍ FAŠIZMUS

Ale Matovič zjavne miluje ten pocit, keď môže prikazovať a zakazovať, takže tu všetci aj pomrieť môžeme, len aby Igorko mohol byť správny fašista.

Celé zle.

Pekný deň, priatelia, v parlamente bojujeme proti Programovému vyhláseniu vlády - taký blábol ste ešte nečítali. Musím utekať. A nakladať.

Proti zlu. Proti fašizmu.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2603794029859160