Ministerka Milanová označila Rómov za zlodejské svine a hovadá

28.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Pamätáte si, ako prokurátor Honz naháňal Roberta Fica za to, že si dovolil povedať, že časť Rómov zneužíva sociálny systém?

Ja len, že toto sú vyjadrenia na adresu Rómov zo strany ministerky kultúry Natálie Milanovej z OĽaNO - citujem:

"Príčina, ktorú je treba riešiť, sa nachádza vo vnútri rómskych hláv. Keď má chuť na ženu, dokáže skočiť aj na sestru, len aby uspokojil svoju potrebu."

Ministerka Milanová pokračuje:

"A teraz - nadávame na nich, bijeme ich za to, že sú neprispôsobivé , zlodejské svine a hovadá. Sú, lebo sme ich za 20 rokov demokracie nedokázali presvedčiť, že učiť sa je potrebné, že pracovať sa oplatí."

KDE JE PROKURÁTOR HONZ?

Milanová je presvedčená, že Rómovia sú neprispôsobivé, zlodejské svine a hovadá, ktoré dokážu skočiť aj na sestru, len aby uspokojili sexuálnu potrebu.

Toto napíše ministerka kultúry a Honz nič. Tíško. Šúcha nožičkami.

A kde je Čaputová? Naše slniečko najjasnejšie?

A kde je Kiskova slniečkarska partia?

A kde je rozbesnená kaviareň?

KEBY TOTO POVEDAL KTOKOĽVEK Z VÁS, UŽ VÁS STÍHAJÚ

Mňa by strašne zaujímalo, či by Honz ostal rovnako tichúčko, keby ktokoľvek z nás teraz napísal, že Milanová má pravdu. Viete, čo by spravili?

Nás by obžalovali a Milanovú by nechali tak.

Lebo takto funguje liberálna spravodlivosť. Ak slúžite im, tak si môžete písať, čo chcete - kopte si do Rómov, čo vám hrdlo ráči.

Ale ak ste Fico či Blaha, tak vás bude prokuratúra naháňať za každú banalitu.

MŇA POLÍCIA NAHÁŇA ZA TO, ŽE RÓMOVIA SA REPRODUKUJÚ RÝCHLEJŠIE

Ja som pred pár dňami musel ísť vysvetľovať na políciu svoj výrok z TA3, kde sa ma moderátor pýtal, čo s robiť s tým, že Rómovia majú viac detí ako väčšinová populácia.

Odpovedal som mu, že áno, Rómovia majú zjavne väčšiu schopnosť reprodukcie a treba robiť to a ono... Čiže som potvrdil všeobecne známy fakt, na ktorý sa ma priamo pýtal aj moderátor. A šup - hneď na políciu!

Podľa niekoho nemôžete povedať, že Rómovia majú vyššiu reprodukciu, lebo to je vraj hanobenie rasy. A tak som to musel ísť vysvetľovať vyšetrovateľke. Bravó!

MATOVIČ MÔŽE, MILANOVÁ MÔŽE, NO OSTATNÍ NEMÔŽU

Ale keď Matovič napíše, že Rómovia sú "príživníci" a "zbojníci" a jeho ministerka Milanová ich označí za "zlodejské svine", tak to je všetko v poriadku, stačí povedať "sorry", to som napísala pred rokmi, zasmejeme sa a ideme ďalej.

To ako fakt?

Kokso, tak potom čo vám vadí Mazurek? Nepovedal aj on "sorry"? Nevykrikoval po moslimskej rodine takisto pred rokmi? Si robíte srandu?

To čo je za dvojaký meter? Milan nemôže, Milanová môže? Pri Matovičovej ministerke žiadna prokuratúra, žiadna polícia, žiaden Honz? A to prečo?

AK ZA TOTO MILANOVÁ NEODSTÚPI, SLNIEČKA UŽ NEMÔŽU NIKOMU NIČ VYČÍTAŤ

Povedzme si na rovinu, že ak po tomto Milanová neodstúpi z ministerského postu, tak už tu nikto z vlády nikdy nemôže nikomu vyčítať akýkoľvek protirómsky postoj - lebo na toto, čo dala von Milanová, sa fakt nechytajú ani Kotlebovci.

A keď Milanovú nezačnú stíhať, potom len potvrdia, že ich boj proti extrémizmu sú len obyčajné politické monsterprocesy proti nepohodlným politikom. Proti Ficovi, proti Blahovi, proti každému, koho sa boja. Len nie proti "našim ľuďom".

Tak sa ukážte, slniečka. Ukážte, akí ste spravodliví. Toto bude jeden veliký preveliký precedens




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2608131019425461