Na dnes len dve poznámky. Jednu k Nicholsonovej a jednu k Čaputovej.

03.11.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Na dnes len dve poznámky. Jednu k Nicholsonovej a jednu k Čaputovej. Zase budem za nepriateľa svetového ženstva, lebo kritizujem političky.

Ale ja ozaj nemôžem za to, že ženské pohlavie u nás reprezentujú v opozičnej politike práve takéto nepodarky.

1. KEĎ BABA, ČO SA MOJKALA S KOČNEROM NA LAVIČKE, VYZÝVA INÝCH, ABY ODSTÚPILI

Nicholsonová na Markíze obhajuje to, že Sulík sa stretával s Kočnerom a dohadoval s ním voľbu generálneho prokurátora. Vraj stačí, že sa ospravedlnil.

Čiže, ak tomu rozumiem správne, ak sa Glváč postaví pred kamery a povie "sorráč", tak to bude všetko v najväčšom porádečku. A to hovorí baba, čo s Kočnerom randila na lavičke.

Ja len, že toto je to "padni komu padni"? Človek nemusí byť profesor logiky, aby pochopil, že ak pôjde dole Glváč, musí ísť dole aj Sulík, Matovič a Nicholsonová.

A SULÍK A MATOVIČ NEMALI PREPOJENIE S "MAFIOM", MOJA?

To, že tomu nerozumie Miss Maturita, je vcelku pochopiteľné. Ale verím, že pravicový volič tomu rozumie: ak chce niekto vyzývať Glváča k odchodu z politiky za kontakt s Kočnerom, nepôsobí najpresvedčivejšie, ak s ním chodil na hemendex či sa s ním mucinkoval 6 hodín vo Five Star Residence.

A už vôbec nepôsobí presvedčivo, ak si sa mojkala s Majkom na lavičke a teraz sa hráš na najčistejšiu z čistých. To nebolo "prepojenie s Mafiom", či ako si to dnes povedala, dievča zlaté?

Čo tak odísť z verejného života, Lucka? Už je najvyšší čas. Bliakaj, koľko chceš, ale vidí to celé Slovensko.

2. NAJNARÚŽIVEJŠIA OBHAJOVATEĽKA SOROSA NA SVETE JE ZUZANA ČAPUTOVÁ - PREBOHA!

V britskom Guardiane vyšiel článok o Sorosovi. Píše sa o tom, ako ho kritizuje Orbán či Putin a rozoberá sa, že rve do politiky cudzích štátov miliardy dolárov.

A že kritika jeho politickej interferencie nemusí mať nič spoločné s antisemitizmom (dobré ráno), a že môže vychádzať z toho, že chaloš fakt nemá mandát na to, aby sa pchal do politiky a financoval liberálnu ideológiu.

A hádajte, ktoré meno sa v článku spomína na obhajobu Sorosa. Hej, hej, Zuzana Čaputová. Guardian týmto vlastne zdôrazňuje, že Čaputová je najväčšia fanúšička Sorosa na zemeguli.

GUARDIAN PRIPOMÍNA, ŽE ČAPUTOVÁ BRALA PRACHY OD SOROSA

Guardian pripomína, že Čaputová brala prachy od Sorosovej nadácie. Tá vysvetľuje, že to šlo na dobrú vec. Pamätáme na tvoje smiešne brožúrky, Zuzka - to je tá "dobrá vec"? Keby ich videl George, tak si plieska hlavu o stenu tak, že by to rachotilo na celej 5th Avenue.

Ale aj tak je šialené, keď prezidentka Slovenskej republiky zadrie, že "vďaka Sorosovým peniazom bolo na Slovensku urobenej kopu dobrej a hodnotnej práce."

PREZIDENTKA, ČO OBHAJUJE PODVODNÍKA A ŠPEKULANTA

Toto povie o finančnom žralokovi, ktorý kedysi svojimi finančnými špekuláciami takmer zničil britskú libru, vyvolával finančné krízy, financoval prevraty a zneužíval globálny liberálny systém na to, aby nechutne bohatol. On je niečo ako "globálny Kočner". Monštrum, čo sa nezastaví pred ničím.

A táto zbohatlícka obluda je pre Čaputovú hrdina, ktorý na Slovensku financuje dobré veci. A Guardian to vytrubuje do celého sveta - hanba pre Slovensko, že má takúto oddanú Sorosovku na čele štátu.

Povedzte, prosím, existuje niečo primitívnejšie v slovenskej politike ako Nicholsonová a Čaputová?

PS: Povedzte, čo si myslieť o žene, ktorá má odpovedať "áno-nie" a spýta sa: A "neviem" nie je možnosť? Moderátor jej povie: Nie. A ona na to: "Tak neviem." Hej, hej, Lucka dnes na Markíze. Neviem sa prestať smiať.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2443705969201301