Najstarší ideologický trik liberálov:

07.09.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

VŠETCI SME NACIONALISTI A KOMUNISTI

Ak máš rád národ, pozor na to, si vlastne nacionalista. Mať rád Slovensko je nebezpečné, lebo ak to doženieme do extrému, tak by si vlastne v mene Slovenska mohol chcieť viesť vojny a nenávidieť ostatné národy. Nesmieš mať rád národ. Pretože si extrém.

Ak chceš, aby štát pomáhal ľuďom a reguloval ekonomiku, pozor na to, si vlastne komunista. Začína to Zákonníkom práce a končí gulagmi. Každý, kto odmieta voľný trh, je vlastne potenciálny extrémista a chce hádzať do jám státisíce obetí ako Pol-Pot. Nesmieš pomáhať ľuďom. Pretože si extrém.

KAŠLI NA ĽUDÍ, AK NECHCEŠ BYŤ POPULISTA

Ak máš obavy z multikulturalizmu, pozor na to, si vlastne fašista. Ty nesmieš chrániť vlastnú kultúru, lebo ak to doženieš do extrému, tak budeš chcieť vlastne zlikvidovať iné kultúry, zavrieš ich do koncentrákov a pošleš do plynových komôr. Kašli na akýkoľvek kolektívny záujem - len jednotlivec, len trh, len biznis. Inak si extrém.

Ak chceš obhajovať záujmy bežných robotníkov, normálnych pracujúcich ľudí, tak pozor, si populista. Ty nesmieš chrániť väčšinový národ, to je predsa populistické. Ty nesmieš ľudí rešpektovať, ty ich musíš poučovať a presviedčať o tom, že nezáleží na nich,ale len na menšinách a na pracháčoch. Inak si populista a extrém.

NIKDY NEBER MENO LIBERALIZMUS NADARMO, TO JE SMRTEĽNÝ HRIECH

Ak kritizuješ liberalizmus, pozor na to, liberalizmus kritizoval aj Hitler aj Stalin. Takže si buď nacista alebo stalinista, iné vysvetlenie neexistuje.

Liberalizmus majú predsa všetci radi, okrem extrémistov, čo chcú viesť vojny a obhajujú diktátorské režimy. Akákoľvek kritika liberalizmu je len predohra k totalite - musíš milovať liberalizmus, inak si extrém.

O RÓMOCH NIKDY NEHOVOR NIČ ZLÉ, LEBO BUDEŠ EXTRÉM

Ak sa ti nepáči, ako žijú Rómovia z neďalekej osady, tak si rasista. Nehádžeš ich síce všetkých do jedného vreca, ale označil si ich ako Rómov a to znamená, že si tým urazil všetkých Rómov na celom svete a si zrelý na basu.

Ukradol ti Róm hodinky? Máš veselo mávnuť rukou, prejaviť súcit nad sociálnou situáciou tejto ťažko skúšanej komunity, freneticky kričať, že Rómovia majú svoje ľudské práva a ty miluješ ich kultúru, prípadne zlodejovi rómskej národnosti k hodinkám odovzdať aj peňaženku a pulóver, lebo inak si rasista a extrém.

Čo na tom, že máš rómskych priateľov a chcel by si, aby rómske deti nemuseli vyrastať v špine a zlobe, ale to je jedno - si rasista, lebo chceš vlastne zlikvidovať ich jedinečný životný štýl a hovoríš o nich ako o etniku a to sa nesmie.

LIBERÁLNA DEMAGÓGIA NEMÁ KONCA KRAJA

Dalo by sa pokračovať. Máš rád Čínu, tak si maoista a latentne podporuješ kultúrnu revolúciu. Máš rad Rusko, tak tvoj vzor musí byť Lavrentij Berija a ty si obhajca KGB. Máš rád Srbsko, tak si vlastne zodpovedný za Srebrenicu.

A vôbec, ak povieš slovo "Slovania", tak si vlastne nacionalista, fašista a militaristický blázon, čo nechápe, že národy sú prežitok a my všetci sme homo economicus, milujeme kapitalizmus a nemáme iné záujmy ako obchodovať.

A tak ďalej.

POINTA JE, ABY STE SA HANBILI ZA ÚPLNE PRIRODZENÉ NÁZORY

Pointa tejto liberálnej demagógie je vytvoriť ilúziu, že všetky hodnoty, ktoré nevyznáva liberalizmus, zákonite vedú k extrému.

Láska k národu je síce úplne prirodzený pocit, ale máš sa zaňho hanbiť, lebo ťa označia za nacionalistu. Sociálne cítenie je síce tou najprirodzenejšou ľudskou vlastnosťou, ale ty ho máš v sebe potláčať a myslieť len na seba, inak ťa označia za komunistu.

A KEĎ JE SOCIÁLNY KONŠTRUKT NÁROD, NIE JE NÍM AJ SVETOOBČIANSTVO?

A potom ti povedia, že vlastne všetky hodnoty sú sociálny konštrukt, tak sa na ne vykašli.

A keď im povieš, prečo sa teda nevykašľať aj na liberalizmus, slobodu, demokraciu, individualizmus, ľudské práva a Európsku úniu, keď aj tie sú všetky sociálnym konštruktom, tak to už nie, to sa urazia a označia ťa za fuj-fuj extrémistu.

Sociálny konštrukt sú len ostatné ideológie, to len tá ich liberálna ideológia je triumf dejín a boží výron ľudskej prirodzenosti.

Všetky hodnoty, ktoré nie sú plocho individualistické, musia vyznieť ako potenciálny extrém. To je podstata ich detinskej demagógie.

VŠETKY IDEOLÓGIE MAJÚ PLUSY AJ MÍNUSY

Lebo keď sa niekedy v histórii viedli vojny kvôli národu, tak to automaticky diskvalifikuje akékoľvek vlastenectvo. A keď sa niekedy štáty premenili v diktatúry, tak to znamená, že štát je automaticky zlo a treba ho zničiť.

Nič z toho samozrejme nie je automatické a podobné úvahy nemajú žiadnu logiku. Hodnoty národa, komunity, sociálnej spravodlivosti či štátu v dejinách viedli tak k prosperite, ako aj úpadku, tak k pokroku, ako aj k dekadencii.

To isté platí aj pre liberálne hodnoty slobody, trhu a straníckej demokracie. Viedli k vojnám, hladomorom a útlaku - ale liberáli akosi nechcú pripustiť, že ak chcú byť konzistentní, potom sú extrémisti aj oni.

V SKUTOČNOSTI SÚ EXTRÉMOM LIBERÁLNI FANATICI

Extrém je v skutočnosti to, ak niekto nedokáže akceptovať, že sú ľudia s iným názorom. A že riešenia sa hľadajú vždy v nejakej historickej situácii, v konkrétnej kultúre, v špecifickej geografii, v osobitom systéme etiky.

Nie každý liberál musí byť takýto extrém. Ale na Slovensku sú liberáli čoraz agresívnejší a prenasledujú akýkoľvek iný názor ako potenciálnu hrozbu. A preto sú nebezpeční. Preto sa premieňajú na extrémistov. Sú inkvizítori 21.storočia.

CHRÁŇTE SVOJE DETI PRED LIBERALIZMOM - OHROZUJE MYSLENIE

Nenechajte sa nachytať touto ich demagógiou.

Oni len chcú, aby ste sa báli povedať svoj názor.

Zavádzajú liberálnu totalitu a každý, kto nejde s nimi, musí byť extrémista. Poznáte to.

Liberalizmus je pre nich nové náboženstvo a najradšej by upálili každého, kto v toto náboženstvo neverí.

Sú fanatici.
Sú klamári.
Sú teroristi.

A ľuďom na Slovensku sa už konečne otvárajú oči. Skutočný extrém sú oni. Chcú zotročiť a znásilniť Slovensko. A chcú odkrágľovať akýkoľvek iný názor. Chcú zatvárať do basy, chcú vykorisťovať, chcú manipulovať.

Slovenský liberalizmus, ako ho predvádzajú Denník N, SME, a všetky tie Čaputové, Trubanovia či podobné bábky Esetu, to všetko je zlo. Číre zlo.

Chráňte pred ním svoje deti. Je mysleniu nebezpečné.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2392630727642159