Nechcem chlapcom z opozície boriť sebavedomie, ale ak chcú zložiť vládu, tak budú musieť byť zlepencom prinajmenšom siedmich strán.

24.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Milujú sa až takto.

CHORÁ VLÁDA BEZCHARAKTERNÉHO KLAMÁRA

Pôjde o "chorú vládu, do ktorej nikdy nevleziem" (slová Borisa Kollár) a bude ju viesť "bezcharakterný klamár" Andrej Kiska (slová Igora Matoviča).

Podpredseda vlády pre boj proti drogám bude Michal Truban - a áno, "pánboh nás pred ním ochraňuj" (Igor Matovič).

TRÁPNI A NEMORÁLNI PODLIACI

Minister financií bude Miroslav Beblavý, ktorý "hrubým a nemorálnym spôsobom zavádza verejnosť" o Gorile a nevie vysvetliť spoluprácu s Pentou (Igor Matovič).

Ministrom kultúry bude Igor Matovič, "konšpirátor" a "starý politik, ktorého treba vymeniť" (slová Michala Trubana), ale tiež aj "podliak a zbabelec, ktorý útočí odzadu" (Martin Poliačik).

No a samozrejme - Matovič je "trápny, dlhodobo trápny", a jeho OĽaNO ani nie je strana, ale "rodový spolok" . (Alojz Hlina)

BEZ CHARAKTERU, ZATO S NEVYMÁCHANOU LIBERÁLNOU HUBOU

Ministerka vnútra bude Veronika Remišová, ktorá "zaobchodovala svojich priateľov len kvôli tomuto fleku, je neférová, nemá charakter a klame" (Igor Matovič).

Ministrom školstva bude Martin Poliačik, po ktorom Igor Matovič hádzaj striekačky so slovami, že ešte raz bude propagovať heroín deťom, tak si to s ním vybaví ručne-stručne.

A ako svojmu budúcemu koaličnému partnerovi s láskou odkázal: „Neobtieraj si svoju nevymáchanú liberálnu hubu o Ježiša.“ To bolo vtedy, keď Poliačik vyhlásil, že Ježiš Kristus by hlasoval za zväzky homosexuálov. Juj, to bude spolupráca.

ŠAŠOVIA, MAFIÁNI A HANBA SLOVENSKA

Ministrom zahraničných vecí bude Richard Sulík, "lacný populista, ktorý zo seba chodí robiť šaša do nemeckých televízií a robí tam svojej krajine hanbu (slová Martina Poliačika).

A minister hospodárstva bude Boris Kollár, o ktorom sa Alojz Hlina vyjadril takto:

„Pozrite sa, my v KDH máme ako jednu z priorít to, že budeme podporovať rodinu. A ak ich predseda chce podporovať rodinu tým, že pomiluje všetky nezadané a aj zadané devy, tak to nie je náš spôsob. Ja si myslím, že Sme rodina je politologický úkaz, s ktorým sa nedá spolupracovať. My máme svoju hrdosť. S niekým sa nedá spolupracovať. Proti mafii budete bojovať tak, že sa s nimi budete kamarátiť? Proti zneužívaniu fondov budete bojovať tak, že si ich vezmete všetky?"

CHRAPÚNI, ZRADCOVIA, TUNELÁRI A HNUSNÉ STVORENIA

Predseda parlamentu bude Alojz Hlina, "arogantný zradca" a "chrapúň" (Matovič), ktorého vraj má Matovič nahratého - vraj ho tým podľa samotného Hlinu sám vydieral. Ehm - vlastne, koho Igor nahrávkami telefonátov nevydieral, nech sa hlási u súdruha Žinčicu.

Podpredsedníčka parlamentu bude "veľmi hnusné stvorenie Lucia Nicholsonová (Natália Blahová) a možno sa ujde miesto podpredsedu aj Ivanovi Štefunkovi, ktorý je známy ako "tunelár" (slová Igora Matoviča) alebo inému zástupcovi strany Progresívne Slovensko, "ktorú by mali rozpustiť ako kotlebovcov" (slová Alojza Hlinu).

TO JA SOM K NIM VLASTNE EŠTE CELKOM NEŽNÝ, NEMYSLÍTE?

Ja len, že keď sa toto všetko stretne v koalícii, tak to nebude vláda, ale krčmová bitka po jedenástej borovičke.

Mne furt vyčítajú, že som na opozičných politikov tvrdý, ale ja mám pocit, že oni Blahu ani nepotrebujú, oni si vystačia úplne sami :-)

Ak toto bude vládnuť, Slovensko kľakne ako Mozambik. Bez srandy.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2433393230232575