Nemám slov. Zneužiť na politikárčenie ešte aj vlastnú dcéru Kláru. Toto napísal včera večer Matovič.

13.03.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Vraj jeho dcéra jeho manželke, mimochodom jednej z najbohatších dám v Trnave, ušila detskú rúšku - a Matovič sa rozplakal (ako vždy), lebo že nie sú rúšky na Slovensku kvôli zlej-bakanej vláde.

Toto vypisuje na sociálnu sieť budúci premiér. Magor, čistý magor.

Milý Igor, takže takto:

1. Rúšky sú v počte miliónov - keby si si nesedel na ušiach, včera to povedal premiér. Skutočný premiér, ktorý rieši krízu a nepriživuje sa na tom politicky ako ty.

2. Zneužívať vlastné deti na šírenie politického hejtu je obludné aj na teba. Po sieti sa šíri nové heslo - Nezneužívaj svoje deti, nebuď ako Igor.

3. Vyplakávaš, že nie sú rúšky, ale sám ich nenosíš - od rána do večera ste na seba nalepení s Kollárom, Sulíkom a Remišovou, je vás tam ako hadov, vysedávate v reštikách - dopekla, kde máte rúšky? To nevieš ísť príkladom?

4. Neplač vkuse. Preboha vkuse neplač. Správaj sa ako chlap. Slovensko teraz potrebuje silného lídra a nie umrnčanú babu, ktorá každé dve minúty prepukne v hystériu a plač. Vzchop sa, baba!

5. Ak ti tak veľmi vadí, ako rieši Pellegrini koronavírus, tak prestaňte s tvojimi mafošmi pojedať noky a konečne zložte vládu. Delíte fleky už dva týždne, namiesto toho, aby ste sa starali o Slovensko. Je to len a len vaša chyba. Za toto, uznáš, skutočne nemôže Fico.

6. Podľa tvojho statusu bola tvoja manželka autom na východe. Nepletieš si to so svojou matkou, ktorú si takto kedysi posielal fiktívne jazdiť na Fábii po Slovensku, aby si sa vyhol plateniu daní? Nebolo by lepšie konečne prestať sa skrývať za sukňu svojej mamičky a ženušky? Ty hrdina!

7. Národ sa dnes potrebuje spojiť. Je tu vírus, ktorý môže zabiť ľavičiarov aj pravičiarov, profíkov aj magorov. Tak skús prestať vyfňukávať a kopať do vlády - toto nie je o Pellegrinim ani o Smere, mobilizujú sa všetci odborníci na Slovensku a ty len kopeš, prskáš a plačeš.

8. Odkáž tvojmu polodementnému koaličnému partnerovi, že v čase koronavírusu nie je vtipné, ak zaľúbene oblizuje mikrofón, ani ak volá po zrušení Štátnych hmotných rezerv, ani ak telefonuje riaditeľovi Zornice, aby nepredávali rúšky štátu. Lebo o týchto Sulíkových prešľapoch som žiadnu tvoju tlačovku nevidel.

9. Vykašli sa na Orange a somariny s sms-kami a nechaj riešenie na skutočných odborníkov - jediné, na čo si odborník ty, sú daňové podvody a šašoviny v parlamente.

10. Daj si pilulku a popros v ústave, nech po 22-ej vypínajú pacientom wifinu, lebo potom vypisuješ takéto šialenosti.

Ja viem, že sa bojíš vládnuť, Igor.

Tak si ešte poplač, vysmrkaj sa, objím Klárinkinho macíka a choď už, preboha, do toho. Zlož vládu a šup-šup, vládnuť.

Lebo už ťa má plné zuby celé Slovensko - a to ešte ani nevládneš.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2568379116733985