Nevyrovnaný egomaniak Matovič pokazil ľuďom Veľkú noc

08.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Igor Matovič najprv blúznil o blackoute, teda o akomsi vypnutí krajiny. Keď sa mu všetci vysmiali postavil si hlavu a začal presadzovať aspoň menší blackout v podobe obmedzenia pohybu osôb. Pretlačil ho napriek nesúhlasu koaličných partnerov SaS a Za ľudí, len preto, aby nevyzeral ako úplný hlupák.

A dnes Slováci naplno pocítili dôsledky jeho neuváženého kroku. Tvorili sa obrovské zápchy na cestách kvôli kontrolám na hraniciach okresov, ktoré boli nezmyselnou buzeráciou ľudí. Väčšinou tých ľudí, ktorí sa len chceli dostať do práce, alebo z práce.

A ako reagovala naša vláda ? Sulík sa hádal s Matovičom kto za to môže, čím farbisto ukázali v akej “harmónii” si žije koalícia. Ale najmä Matovič okamžite zbabelo hodil všetku vinu na policajtov. Pritom tí len napĺňali uznesenie jeho vlády v zmysle rozkazov jeho ministra vnútra.

Nenechajme sa pomýliť čerstvými slzami plačka Matoviča, celá zodpovednosť je na ňom ! Stačilo ponechať doterajšie opatrenia, ktoré fungujú, o čom svedčí aj nízky počet nakazených. A stačilo viac dôverovať ľuďom, ktorí v posledných týždňoch preukázali vysokú mieru disciplíny. Ale my máme sebestredného a nevyrovnaného premiéra a ten pokazil Slovákom Veľkú noc.



Zdroj: https://www.facebook.com/ErikTomasSR/posts/550662115577792