Otvoril som si po dlhšom čase noviny a ako vidím, na Slovensku všetko po starom - psychovláda ďalej úraduje

23.05.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. Matovič nadáva Slovákom do "psov", Sulíka označil za "handru" a zosnulého pápeža Jána Pavla II. oslovil "šéfe" a odporučil mu "užívať si nebíčko". Aj vy cítite tú ukrutnú hrdosť na to, aký slovutný viktoriánsky štátnik vládne na Slovensku?

2. Vláda oznámila, že spúšťa inteligentnú karanténu, Igorko si zase urobil klasickú bombastickú tlačovečku s päťdesiatimi kusmi "dobre bude", sedemdesiatimi "nepokazme si to" a osemdesiatimi "môže za to Fico a Pellegrini"... A keď sa nadšení ľudia dostavili na hranice, tak nič - inteligentná aplikácia nefunguje. Zjavne vláde došla inteligencia. To je tak, keď marketing narazí na realitu.

3. Vysvetlenie je úplne logické. Môžu vraj za to veľjaštery z Googlu a Applu, ktorí spáchali intergalaktické sprisahanie kozmických rozmerov, len aby strápnili nášho úbohého, životom doráňaného Igorka. Očakávame na túto tému niekoľko plačoviek, možno sa dozvieme, že v sprisahaní má prsty aj Putin.

4. Ale vážne - k repatriantom sa správajú ako ku psom, presne ako ich Matovič označil. K zamestnancom ako k otrokom a už sa im chystajú zmrazovať minimálnu mzdu. K seniorom sa správajú ako fašisti a už špekulujú, ako im zobrať trinásty dôchodok. Je len otázka času, kedy ľudia vyjdú do ulíc - a toho sa Matovič bojí najviac.

5. Do celého tohto sociálneho marazmu počúvame amerických mopslíkov Korčoka a Naďa, aké super-bomba-špica je NATO. Hej, hej, úplne bombovo zlikvidovali Belehrad, rozmlátili Líbyu a úplne najšpičkovejšie šíria vo svete tupú rusofóbiu... Hnus. Nič úslužnejšie ako Korčok a Naď ešte Američania nevymysleli.

6. Najtrefnejšie to vyjadril Korčok pre Plusku - vraj do nejakého zadku predsa patriť musíme. Taká je jeho zahraničnopolitická filozofia v skratke, perfektné. Ivčo si vybral americký zadok, gratulujeme.

7. Ivčo ma nemá rád, keď kritizujem americké vojny a americké majdany. Vyfňukáva v Pluske, aký je Blaha zlý, keď kritizuje Veľkého brata. Je to veľmi jednoduché, drahý - keď Američania nebudú vraždiť generálov vo svete, vyhladovávať Kubáncov, spúšťať vojny, organizovať prevraty, financovať liberálne výplachy mozgov, zotročovať svet, šíriť nenávisť voči Rusku a Číne, prenasledovať Assanga a ďalších atď. - nuž tak potom ich nebudem toľko kritizovať. Je to veľmi jednoduché. Kapišto?

8. Ku Korčokovi už len jedno - tára, vraj musíme byť prozápadní, lebo chceme žiť ako v Rakúsku. Možno to ministrovi ušlo, tak pripomeňme, že to vysnívané Rakúsko nie je v NATO a nepodhadzuje sa Američanom - Rakúsko je neutrálny štát. Rakúsky kancelár sám kritizuje západnú aroganciu v EÚ. A v Rakúsku majú taký sociálny štát, že keby bol taký na Slovensku, tak by Korčokova neoliberálna SaS jančila, že to je veľkotonážny boľševizmus. Sorry, Ivčo, ale ak chceš mať zo Slovenska Rakúsko, nemusíš trčať z amerických zadkov.

9. Už aby som bol fit, priatelia, nebojte, už čoskoro zase budú schytávať, čo si zaslúžia - za to, ako sa správajú k ľuďom a ku Slovensku, ešte zaplatia.

10. Krásny víkend. Ja ho trávim nad dobrou knižkou, čo vy? ?



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2630285170543379