PLAČKO IGORKO

27.03.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Igor Matovič nie je premiérom ani týždeň a už to prestáva zvládať. Večer sa vyplakal na Facebooku, ako od soboty odpracoval 86 hodín a ako ľudí nezaujíma, že osobne musí sedieť na 12-hodinových rokovaniach a kritizujú ho za to, že mešká na tlačovku. On však mešká vždy a všade, lebo zaspí alebo zabudne.

Milý pán premiér, plačú lekári, sestry, záchranári, policajti, vojaci, predavačky či iné povolania, že v čase pandémie si robia svoju prácu najlepšie ako vedia? Nie, pretože sú v prvej línii a nemajú na to čas. Oni sú totiž hrdinovia, náš premiér iba zlý herec.

Posledný mesiac pred nástupom Matoviča makal Peter Pellegrini nonstop, bol chorý a ani slovom sa nezmienil, že nevládze.

Pán Matovič, asi ste už zistili, že byť premiérom je to najzodpovednejšie poslanie a nadčasy za to vám nikto nezaplatí.

A keď Matovič nemá peniaze z nadčasov, vymyslel si biznis s testovaním. Súkromná firma začala robiť pred časom komerčné testy za 30 eur, teraz im štát za ne platí 48. Aj v tých 30 eurách už musel byť nejaký zisk, inak by to súkromníci nerobili. Ak súkromníci urobia 100 000 testov, z našich peňazí preplatíme 1,8 milóna eur! A keď tento biznis Igor Matovič musel uzavieť osobne, asi mu na tom veľmi záležalo. Lebo ak sa o niekoľko dní psychicky zrúti, alebo ho ľudia z Úradu vlády vyženú pre totálnu neschopnosť, na ďalšie biznisy môže zabudnúť. Tak, ako zabudol, že on má slúžiť všetkým občanom Slovenska...



Zdroj: https://www.facebook.com/riso.rasi/posts/3826440984047752