Po roku 89 sa začala prepisovať história!

09.05.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Na 9.máj som sa vždy ako dieťa tešil. Vojenské prehliadky, stíhačky, hrdosť na víťazstvo nad fašizmom. Od malíčka som sa hrával s vojačikmi a sovietski vojaci vždy porazili tých nemeckých.

Keď sa v noci z 8. na 9.mája podpísala kapitulácia Nemecka, v Rusku bol kvôli posunu času už 9.máj. Vojnu vyhral Sovietsky zväz a bol aj naším osloboditeľom, preto mi príde morálne správne pripomínať si deviaty máj ako deň vďaky ruskému národu - ako deň veľkého víťazstva nad fašizmom.

Po roku 89 všetko ruské muselo ísť preč. Z veľkých komunistov sa zo dňa na deň stali veľkí kapitalisti. A z náruživých sovietskych aparátčikov boli odrazu aparátčici americkí. Kiska, Kukan, Leško či Dostál by o tom vedeli rozprávať.

Začala sa prepisovať história a zo sovietskych hrdinov sa odrazu stali zloduchovia a z nemeckých a západných zloduchov hrdinovia.

UŽ NESMIETE OSLAVOVAŤ RUSKÉ VÍŤAZSTVO, ALE SCHUMANNOVU DEKLARÁCIU!

Už sa nemohol oslavovať 9.máj - kdeže! Museli sme sa klaňať Západu, a tak sme prevzali Deň Európy - pripomienku Schumannovej deklarácie, ktorá kedysi dávno zhatila Spinelliho plán na socialistickú Európu a nahradila ju liberálnou voľno-trhovou predstavou integrácie.

V roku 1950 sa začal príbeh neoliberálnej Európy, ktorý dnes poctiví aparátčici Bruselu láskyplne oslavujú.

Ja nie - ja oslavujem víťazstvo Červenej armády a hrdinov ruského národa. Dnes je to ich deň. A im patrí naša vďaka.

MATOVIČ A KOLLÁR SI ŠLIAPU PO JAZYKU

Ale aj tak mi príde nechutné, čo dnes predviedli traja najvyšší ústavní činitelia. Od Čaputovej nič iné ani neočakávam, vždy rozprávala len to, čo Američania nakázali.

Ale Matovič? Dnes tu tára o NATO a ešte pred pár mesiacmi nadával na Američanov, ako vraždia ľudí po svete.

Kollár? Ešte prednedávnom tu nadával na Sorosa, že je smrad a útočil na liberálne mimovládky a dnes ide akože bojovať proti "dezinformáciám"?

To na čo sa tí dvaja hrajú? Hodili cez palubu svojich voličov a stali sa z nich americkí agenti.

KEĎ NA KOMPLETKU ZRADÍŠ SVOJICH VOLIČOV A STANEŠ SA AMERICKÝM PUDLÍKOM

U Matoviča nastal obrat pár hodín po voľbách, keď auto OĽaNO parkovalo pred americkou rezidenciou a Matovičovi bolo vysvetlené, za akých podmienok môže vládnuť. Odvtedy je z neho poslušný americký mopslíček. Rasa - mopslík trnavský.

A Kollár? Ešte včera kamarát s Le Pénovou, dnes veselo prijíma americkú veľvyslankyňu a tára o tom, aká je EÚ skvelá a ako miluje Západ a NATO. Už len čakám, kedy začne vítať migrantov. Rasa - mopslík mafiánsky.

Títo dvaja páni sú hanba. Neskutočná hanba. Pri Čaputovej stačí mávnuť rukou - ona je doslova produktom Sorosa, produktom USA. Ale hentí dvaja sa hrali na veľkých Slovákov a dnes trčia z útrob amerického veľvyslanectva.

KEĎ UŽ TEDA MAJÚ DEŇ EURÓPY, PREČO OSLAVUJÚ NATO?

Vysvetlite mi, prosím vás, prečo si Deň Európy potrebujú traja najvyšší ústavní činitelia pripomínať troma odvolávkami na NATO v texte o niekoľkých odstavcoch? A samozrejme - naťácke 2% HDP na obranu, to tam nesmie chýbať, tak by to Schumann určite chcel.

Sorry, ale dnes nie je Deň Ameriky, ale - keď už - Deň Európy. Zjavne tu niekto robí nadprácu pre vojenský pakt, zbrojenie a šírenie nenávisti proti Rusku. Trápne. Vyslovene trápne.

CHCÚ NÁM NATLAČIŤ VAZALSTVO A HOVORIA TOMU ZAHRANIČNOPOLITICKÝ KONSENZUS

V ich deklarácii sa píše, že potrebujeme zahraničnopolitický konsenzus, ale oni nechcú, aby sme sa o tom "konsenze" bavili a aby vznikol v spoločenskej diskusii - oni ho chcú nadiktovať.

Brusel a Washington na večné veky! A nenávidieť Rusko a Čínu. Slúžiť Veľkému bratovi. Premeniť sa na kolóniu. Otročiť a zbrojiť. Toto je ich konsenzus.

AK MÁS INÝ NÁZOR, DO GULAGU S TEBOU - TAK NEJAKO?

A toto Slováci nechcú. Podpora neoliberálnej EÚ neustále klesá a NATO ľudia nikdy nechceli.

Ich riešenie? Poďme bojovať proti tým, čo majú iný názor. Nazvali si to "dezinformácie". A vlastne zavádzajú obyčajnú surovú totalitu.

A americká veľvyslankyňa, ktorá zrejme celý text napísala, sa škerí pred telkou, ako pekne jej tri bábky verklíkujú, čo im nakázala.

KAŠLITE NA NICH, DNES JE DEŇ VĎAKY RUSKÉMU NÁRODU!

Kašlite na nich, priatelia. Oni nemajú so Slovenskom nič spoločné. Slúžia Spojeným štátom americkým a proste dostali pokyn.

My si v dnešný deň pripomeňme ešte raz veľké víťazstvo ZSSR nad fašistickým Nemeckom a poďakujme ruskému národ za tú neuveriteľnú obetu, ktorú podstúpil aj za nás.

Ešte raz - SPASIBO!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2617958638442699