POLICAJNÝ TEROR ZA INÝ NÁZOR?

05.12.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

NAKA obvinila Roberta Fica za jeho výrok o Rómoch. Keby to nebolo také vážne, zasmial by som sa, že z neho idú urobiť národného hrdinu. Pretože povedal len to, čo si myslí celý národ. A pravda sa umlčať nedá.

STAVIATE UŽ KONCENTRÁKY, SLNIEČKA? LEBO ZAVRIEŤ BUDETE MUSIEŤ POLOVICU SLOVENSKA

Ja s vyjadrením Roberta Fica plne súhlasím. Haló, pán vyšetrovateľ - počujete? Súhlasím s Robertom Ficom! Zavriete aj mňa?

Tak poďte, fízli, hoďte do basy aj mňa a všetkých, na koho slniečkarske médiá ukážu prstom, zavrite státisíce ľudí, ktorí majú zlú skúsenosť s Rómami a volia Smer. Všetkých zabásnite - lebo sloboda a demokracia!

A ak sa nezmestíme do basy, tak postavte koncentráky - už to tak jeden nacista robil, zjavne sa vám to zapáčilo. Nech žije liberalizmus. Namiesto svastiky dúha, namiesto adolfúzov poliačikovské briadky a inak všetko po starom.

POLICAJNÝ TEROR ZA INÝ NÁZOR?

Nie, priatelia, toto nie je sranda. Ide o národnú bezpečnosť. Polícia sa týmto nehoráznym aktom tesne pred voľbami tvrdo zamiešala do politického boja a demokratický štát tak premieňa na policajný štát.

A to nie je o tom, že by politici mali imunitu. Všetci sme si rovní. Ide o to, že ak pár mesiacov pred voľbami niekto ide naháňať šéfa najsilnejšej strany za vyjadrenie názoru, vidím to ako prejav politického teroru.

ZNEUŽÍVA SA THREEMA, PRENASLEDUJÚ VLÁDNI POLITICI... - KTO OVLÁDOL POLÍCIU?

Je celkom zjavné, že polícia sa dostala spod demokratickej kontroly a prenasleduje politikov za názor. A keby len to.

Informácie z utajovaných spisov sú zneužívané na politickú kampaň proti vláde. To čo má byť?!

Obvinenia proti zahraničným agentom sú účelovo stiahnuté. To čo má byť?!

Ľudia sú zastrašovaní a bráni sa im v slobode slova. To čo má byť?!

SIGNÁL PRE SLOVÁKOV - DRŽTE HUBY!

Keď niekto siahne dokonca na bývalého predsedu vlády a predsedu najsilnejšej politickej strany, je to signál pre celé Slovensko, že ak ľudia nebudú hovoriť to, čo si želá liberálna mafia, hrozí im basa. A tomuto sa hovorí teror. Totalitný teror.

Na stole sú vážne otázky. Čo keď sa do bezpečnostných zložiek infiltrovali ľudia, ktorí chcú rozložiť štát? Čo keď sa do prokuratúry dostali ľudia, ktorí spolupracujú s opozíciou na prevzatí moci? Nemali by sme skôr ako Roberta Fica vyšetrovať a obviňovať cudzích agentov v slovenskej polícii?

VYŠETROVATELIA KANDIDUJÚ ZA OPOZIČNÉ STRANY

Spomeňte si, ako skončil vyšetrovateľ Gorily - v Matovičovej strane! Iný vyšetrovateľ kandiduje za stranu SaS! Vyšetrovateľ v kauze Kuciak sa motá okolo PS/Spolu! Sudca, čo rozhoduje politické prípady, je bývalý kandidát SaS!

To je tá nestranná polícia? To je tá nestranná prokuratúra? To sú tie nestranné súdy?

A to je len špička ľadovca. V ktorých opozičných stranách skončia ďalší predstavitelia NAKA? A kde skončí prokurátor, ktorý sa aktuálne chystá lynčovať Roberta Fica? Kto to je? Komu slúži?

NÁRODNÁ BEZPEČNOSŤ V OHROZENÍ - NAKA SA PREMENILA NA ŠTÁT V ŠTÁTE

Slovensko je ohrozené. Toto nie je o Robertovi Ficovi. Toto je o národnej bezpečnosti.

Je celkom zjavné, že NAKA potrebuje okamžitú vnútornú kontrolu, prešetriť väzby vyšetrovateľov a prokurátorov na politické zoskupenia a cudzie štáty, preveriť ich kontakty a financie.

Slovensko nie je junta, ale civilná vláda. Bezpečnostné zložky nemajú čo vstupovať do politiky!

CHRÁNI EŠTE POLÍCIA SLOVÁKOV?

Zasadnúť by mala Bezpečnostná rada, pretože je tu podozrenie, že do polície sa infiltrovali sily, ktoré pôsobia proti Slovenskej republike a pomáhajú opozícii prevziať moc. Čistá Kolumbia.

Polícia má pomáhať a chrániť, nie šikanovať a prenasledovať ľudí za ich názory.

SOLIDARITA S ROBERTOM FICOM!

Ak to nezastavíme teraz, Slovensko sa premení na policajný štát a jedného dňa za váš názor zavrú aj vás. Ostanú len slniečka, oligarchovia a americkí protektori - oni budú prikazovať, čo si máte myslieť.

Vyjadrujem solidaritu s Robertom Ficom. Liberáli chcú prevziať moc a nezastavia sa pred ničím. Idú nás všetkých kriminalizovať a prenasledovať za naše názory. Ako fašisti v minulosti.

No pasarán!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2475546252683939