Predstavme si, ako fungujú slovenské médiá v praxi. Na príklade Čaputovej.

03.12.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Toto sú dva fakty:

1. ČAPUTOVEJ PARTY V NEW YORKU - PREČO LIBERÁLNE MÉDIÁ ČUŠIA?

Existuje vážne podozrenie, že Čaputová do New Yorku štátnou letkou zobrala so sebou dcéru a ďalšie neoprávnené osoby. Let´s go party - za štátne.

Drahá pani prezidentka médiám nechce dať informáciu, koho všetkého z rodiny a okolia vzala. Je to netransparentné a každý iný politik by bol médiami logicky hnaný na zodpovednosť. No pri Čaputovej liberálne médiá čušia ako voš pod chrastou.

2. ČAPUTOVEJ DÚHOVÝ PALÁC - PREČO MÉDIÁ KLAMÚ, ŽE JE TO HOAX?

Prezidentský palác bol vysvietený do "dúhových" farieb, sú z toho fotky, videla to polka Bratislavy a dokonca o tom písal aj pervert Korda.

Ľudia to neprijali dobre a tak vyšiel Prezidentský palác s núdzovou komunikáciou, vraj to bola len skúška farieb a že palác bude vždy svietiť v dôstojnej bielej.

Hej,hej, a preto, aby tá biela čo najdôstojnejšie svietila, tak k nej "skúšali" ružovú, zelenú, modrú a oranžovú. Aké logické!

No dobre. Toto sú fakty.

A toto je spracovanie našich nadovšetko "nezávislých" novinárov - päť presstitútov v akcii:

1. PENŤÁCKA PLUSKA KOPE DO BLAHU

V Plus 7 Dní vylejú kýbeľ špiny na Blahu, lebo vraj šíri "hoax", že Prezidentský palác bol v dúhových farbách.

On síce celkom preukázateľne bol v dúhových farbách, ale penťácka Pluska sa aj tak snaží ľudí presvedčiť, vraj to je hoax a úplne nekriticky verí Čaputovej vysvetleniu, že to bola len skúška, haha-hihi, skúšočka, skúšolienka.

A vraj chúďa Čaputová za nič nemôže. A za všetko zlo je zodpovedný Blaha, lebo bol kedysi liberálnejší a dnes už nie je - no katastrofa.

Ja len, že odkedy som napísal, že Beblavého Lex Haščák si napísala sama Penta, jej médiá po mne idú ako po údenom. A samozrejme - Čaputovú chránia ako vlastnú dcéru.

2. AKO Z ČAPUTOVEJ UROBIŤ OBEŤ - KOVAČIČ S LEŠKOM ZARIADIA

Kovačič z Markízy natočil rozhovor s poradcom Čaputovej súdruhom Leškom. Ako ho na sociálnej sieti uviedol, Leško je úplne geniálny, skvelý, úžasný a parádny a prišlo mu zaťažko, že mu musel, kamošovi, vykať. No chápete - objektivita ako hrom.

A z kamoša "vypáčil", vraj Čaputová čelí bezpečnostnej hrozbe, lebo ako zafňuká Leško, "politici si neuvedomujú, že keď vnášajú do verejného života nenávistné záležitosti", ako tým veľmi princezničke ubližujú.

Plán je jasný - z Čaputovej ideme urobiť obeť. Zabudne sa na jej party v New Yorku, prekryje sa dúhový trapas. Médiá z princezničky urobia chúďa.

3. AKTUALITY OKAMŽITE OBVINIA BLAHU - LYNČUJTE HO, TO ON UBLIŽUJE NAŠEJ KVETINKE!

Aktuality.Sk okamžite napíšu srdcervúci článok, v akom je rozprávková víla ohrození. Polka článku rieši Leška, ako ukazuje prstom na zlých politikov, ktorí ju kritizujú.

A druhá polka článku sa venuje Blahovi, ktorý o našej rozprávkovej víle napísal čosi škaredé, no chápete, hanba mu, on za to všetko môže, on ohrozuje našu vílu, nenáviďte ho, lynčujte ho!

V Aktualitách sa nepíše nič o tom, že sama Čaputová polku Slovenska označila za "zlo", ani to, že Matovič z nás robí "mafiu" a "vrahov", ani to, že Valovič zo Sme na stránke Zomri šíri voči Smeru nekonečnú nenávisť, ani to, že voči Blahovi šíria slniečka dennodenný hejt, posielajú výhražky, hulákajú ožratí pod oknami, hejtujú ma na ulici...

Nie, to je jedno - za všetok hejt na svete môže len a len Blaha, zabite ho! A jediná obeť je Čaputová - ach, poupátko naše!

4. IMPÉRIUM ESETU A PENTY V PLNOM NASADENÍ

Do toho sa pridáva ďalšia nezávislá novinárka - Kernová z webu O médiách. Manželka Kerna z Denníka N. Hej, toho Denníka N, čo financuje Eset a majiteľ Martinusu. Hej, hej, ten Eset a ten Martinus, čo financovali aj Progresívne Slovensko, Hej, hej, to Progresívne Slovensko, ktorého podpredsedníčka bola Čaputová... Tak trochu mafia, že?

A táto Kernová vyrukuje s tou istou hovadinou, že Blaha šíri hoax. Chápete - keď nás z niečoho obvinia a my sa k tomu vyjadríme, že to nie je pravda, nikdy nenapíšu, že to obvinenie bolo hoax. Ale pri Čaputovej je zjavný fakt, že palác svietil na dúhovo, odrazu hoaxom. Lebo Strižinec povedal. Dokonalé.

Impérium Esetu a Penty sa činí, bravó. A hlavne ani slovko o Čaputovej rozpustilom výletíku v New Yorku.

5. ČAPUTOVÚ NESMIETE KRITIZOVAŤ, VEĎ JE ŽENA!

Priklincuje to Hanzelová zo Sme, mimochodom, Kovačičova manželka, ktorá sa svojej hosťky v rozhovore spýta, že čo hovorí na to, ako sa Blaha vyjadruje k ženám. Nie k politikom, nie k ústavným činiteľom, nie k političkám... K ženám.

Lebo v politike nesmieš kritizovať ženy a hlavne nesmieš kritizovať Čaputovú. Obráťme to na ženskú otázku. Vybavené.

LIBERÁLNE MÉDIÁ FUNGUJÚ AKO PREZERVATÍV

Zhrňme si to. Do akcie sa zapojili prakticky všetky liberálne médiá. Akurát Kordovi zabudli povedať, asi bol niekde scápaný a tak napísal pravdu - že palác bol fakt vyzdobený hlúpo ako Discopříbeh. Inak všetci hejtujú Blahu a ovievajú Čaputovú. Ešte z nej robia obeť.

Tá baba má takú mediálnu ochranu, že keby ju navliekli do prezervatívu, tak nie je viac chránená.

Prosím pekne, takto na Slovensku funguje mediálna manipulácia. Nedozviete sa, že Čaputová do New Yorku ako taký papaláš zobrala dcérku a kamošov na nákupy. Za štátne.

Nedozviete sa, že z Prezidentského paláca robí dúhový bordel. Zato sa dozviete, že Blaha môže za to, že chúďa blonďavé je v ohrození.

TOTO NIE SÚ NOVINÁRI, TOTO SÚ PODRŽTAŠKY MAFIÁNOV!

Krista, baba má ochrankárov viac než Al Capone a preváža sa v ťažko chránených limuzínach. Ja chodím po Bratislave sám v Dacii. Tak tu z nej, preboha, nerobte bezbranný kvietok a robte si svoju robotu, novinári!

To, v akom bahne sa nachádza slovenská žurnalistika, je najväčšia tragédia dnešných čias.

Všetci do jedného sú na výplatnej páske Esetu či Penty. Žoldnieri. Pobehlice. Karikatúry novinárov.

Pani Čaputová, ešte raz a naposledy: s kým ste bola v New Yorku?! Nerobte z ľudí idiotov a povedzte konečne pravdu!

Štátna letka nie je vaša hračička.

A vy nie ste obeť. Vy ste nástroj zla.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2472881346283763