Premiér má už odrobené – žiaľ len na papieri

01.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Premiér na dnešnej tlačovke vyhlásil, že on už svoju prácu urobil! Znížil počet ľudí, ktorí budú potrebovať pľúcnu ventiláciu z 1850 na 1000. A k tomu farbisto popisoval, ako malo 850 ľudí zomierať bez pomoci na chodbách našich nemocníc. Musel sa naozaj zblázniť!

Opatrenia platia od pondelka. Dnes je streda a priemerná inkubačná doba ochorenia je 6-7 dní. Čokoľvek premiér podnikol, sa prejaví až na budúci týždeň. Najskôr.

Ale on dnes vážne na tlačovke povedal, že už znížil počet potrebných pľúcnych ventilácií! Vraj to vyplýva z štúdie! A čo naozaj urobili? V štúdii analytici zmenili jedno číslo.

Ak sa včerajšie odhady začínajú vydávať za dnešné výsledky, ak sa začína vážne hovoriť o akomsi blackoute a zavretí dodnes fungujúcich podnikov aj keď sa nákaza dramaticky nešíri, ak premiér začína tvrdiť, že prijaté opatrenia nám spôsobia viac ako rok trvajúce obmedzenia a že testy, ktorými môžeme vyhľadávať nosičov nákazy budeme hádzať do Dunaja, tak sa naozaj začínam báť, čo prinesie zajtrajšok...

Slovensko patrí do TOP 3 najbezpečnejších krajín sveta, čo sa týka pandémie, zásluhou opatrení Petra Pellegriniho. Matovič tieto opatrenia kozmeticky upravil a straší nás vypnutím krajiny, aj keď sme na dobrej ceste. Preto by sme Matoviča mali vypnúť skôr, ako on vypne Slovensko.



Zdroj: https://www.facebook.com/riso.rasi/posts/3844161255609058