Prepánajána, videli ste video, ako vedie výbor v Európskom parlamente Nicholsonová z SaS? Veď to je čistá katastrofa!

15.10.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Prepánajána, videli ste video, ako vedie výbor v Európskom parlamente Nicholsonová z SaS? Veď to je čistá katastrofa!

NICHOLSONOVÁ SA V EURÓPSKOM PARLAMENTE SPRÁVA AKO V RÓMSKEJ OSADE

Štipnite ma - to nemôže byť pravda. Ona tam bliaka po poslancoch ako trhovníčka - sem hoď ten demižón, odprac to vrece, asi tak.

Poslanec rozpráva, ona ho preruší zúrivým búchaním kladiva akoby práve prechádzala neurotickým záchvatom a zrúkne na neho - "Stačilo, otázka je niečo, čo má na konci otáznik!" Preboha!

To už aj rómska komunita z ktorejkoľvek osady má zdvorilejší slovník. Ona sa zbláznila. Prepáčte, ale ona sa fakt zbláznila.

MILÁ LUCKA, VŠETKO SA DÁ POVEDAŤ AJ SLUŠNE, VIEŠ?

Bol som účastníkom desiatok konferencií na medzinárodných fórach a milá Miss Maturita, robí sa to zhruba takto: "Vážený pán poslanec, dovoľte, aby som vás upozornila, že váš čas na otázku vypršal. Ďakujem za pochopenie."

Takto je to civilizované. Ak si chcete odgrgnúť, že "That´s it", tak to robte v krčme, pani Nicholsonová a nie v Európskom parlamente!

Ja vediem európsky výbor už ôsmy rok a neviem si predstaviť, že by som sa s ktorýmkoľvek poslancom bavil takto surovo a primitívne ako Nicholsonová. Keď vediem výbor, som zdvorilý ku každému. Lebo tak je to slušné. Môžeme spolu nesúhlasiť, ale štekať tam po poslancoch ako zle učesaný pudel, to už je len úroveň.

MISS MATURITA OKRIKUJE SUDCU RADAČOVSKÉHO AKO ÚPLNÝ PRIMITÍV!

Liberálne médiá o tom samozrejme nenapíšu, lebo Nicholsonová takto okrikovala poslanca Radačovského. A ten kandidoval za ĽS-NS. Pokiaľ viem, Radačovský je antifašista a nemá nič spoločné s krajnou pravicou. Je sudcom a vlastencom. Ale kandidoval za hentú stranu, takže sa do neho môže navážať kdejaká ogrgelská maturantka.

A keď Radačovský slušne a s obdivom hovorí o rodákoch z východného Slovenska, nepácha tým žiaden zločin proti ľudskosti, ale vyjadruje svoj názor - haló! Nejaká nevychovaná a drzá babizňa po ňom nemá čo vrieskať!

NICHOLSONOVÁ ROBÍ HANBU SLOVENSKU!

To video na internete určite nájdete, pozrite si to, ale pred jedlom prosím, lebo vás z Nicholsonove napne. Ja som reálne zhrozený. Je jedno, o koho sa jedná, takto sa predsedníčka výboru jednoducho nemôže správať - bodka.

Kedysi som móresy Nicholsonovej prirovnal ku kofám na trhu. Kiež by mala úroveň aspoň tých trhovníčok. To sú dobré ženy, ktoré nepotrebujú pri svojej komunikácii diplomaciu a takt. Ale vedenie výboru Európskeho parlamentu, to nie je ako šľapať kapustu, Lucka. Rozumieme?

Ako môže byť takýto korunovaný primitív na čele sociálneho výboru EP? Tú inštitúciu treba radikálne osekať o právomoci, lebo toto len dosvedčuje, ako strašne je pomýlená a ako hrozne dokáže škodiť.

Dievča zlaté, spamätaj sa! Robíš hanbu Slovensku!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2424795731092325