Sledujem debatu na TA3 medzi Beblavým a Druckerom. A skvele sa zabávam. Len krátkych 15 postrehov.

22.09.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1.Keď Beblavý dokola opakuje, že dôležité sú skutky a potom mu Drucker chrstne medzi oči, že jediný skutok, ktorý Beblavý vo vláde urobil, nastal ešte v čase Kaníka, keď obral starodôchodcov o penzie... Do popuku. Šach-mat, Mirko.

2.Keď PS/Spolu od rána do večera reční o lepšom Slovensku, ale jediné, čo zatiaľ pre Slovensko urobili, sú tri trápne marketingové videjká. Možno sa dočkáme aj celovečerného filmu. S názvom Bod zlomu. Ach, tá liberálna zmena.

3. Z nejakého čudného dôvodu sa do najnovšej progresívnej scénky o bankových lupičoch nedostal zlý robotník, čo Trubanovi ukradol kachličky. Veď predsa robotníci sú najnovší triedny nepriateľ progresívcov, tak ako to?

4. Pokiaľ si pamätám, v tom pôvodnom americkom filme s názvom Bod zlomu hral Keanu Reeves a Patrick Swayze. Ja len, že v slovenskom Bode zlomu sú v hlavnej úlohe Truban a Beblavý. Keď už to malo znieť hollywoodsky, možno si chlapci z PS/Spolu mali radšej zvážiť názov Blbý a blbší. Just an idea.

5. Keď máš až takú politickú charizmu, že aj moderátor Norbert Dolinský v relácii s tebou pôsobí ako rocková hviezda. Mirko, vzdaj to – ak niečo vyzerá ako otlkánek, rozpráva ako otlkánek a správa sa ako otlkánej, je to... Beblavý.

6. Keď celé mesiace vytváraš dojem, že tvoj program zmení svet a potom len okopíruješ programové vyhlásenie aktuálnej vlády a aby si to prekryl, natočíš trápne videjko o bankových lupičoch. Progresívci.

7.Beblavý ide rečniť o zlej Pente, no sedel vo vláde, ktorá Pente odovzdala zdravotníctvo. A keď mu to Drucker pripomenie, tak vyplakáva na Erika Tomáša a Ľuboša Blahu.

8.Keď si štyri roky robil podržtašku Kaníka, ktorý obral dôchodcov aj o invalidné palice, ale dnes sa tváriš, že vieš najlepšie, ako na Slovensku vybudovať sociálny štát. Mirko. Revolucionár. Che Beblava. Hasta siempre!

9. Ehm – Dobrá voľba. Keď ideš akože kradnúť Smeru ľavicových voličov a najmeš si na to Cséfalvayovú a Fedora, ktorí sa obaja hrdo hlásia k odkazu Fera Šebeja. Fakt dobrá voľba. Trasieme sa od strachu. Súdruhovia, nerobte! Viva la revolución, companeros!

10.Keď Beblavý a Drucker majú symbolizovať akúsi modernú novú ľavicu, už len čakám, kedy novú ľavicovú stranu ohlásia Mikloš s Kaníkom. Česť práci, súdruhovia.

11. Keď už sa Beblavý a Drucker idú pretekať, kto je viac za sociálny štát, rozmýšľam, či do TA3 nabudúce nezavolajú Šebeja a Klusa, nech si pohrkútajú, že kto viac ľúbi Putina.

12. K programu PS/Spolu len toľko: keď ti ako progresívcovi až tak vadí rasistické slovo „cigán“, že vo svojom programe hovoríš o boji proti anticiganizmu. To je ako keby Afroameričania v USA bojovali proti útokom na negrov. Gratulujeme.

13. Ešte lepšie je, keď chceš zoštíhľovať štát a bojovať proti byrokracii, no navrhneš vytvoriť tri nové ministerstvá a druhú komoru parlamentu. Truban a Beblavý. No nekúp to.

14. Keď si Beblavý a Drucker dokazujú, kto je viac napojený na oligarchiu. A vyjde z toho, že obaja.

15. Keď chceš voličov Smeru presvedčiť, že ti bolo cťou robiť ministra Smeru a voličov opozície presvedčiť, že nie je nič horšie ako Smer. A chceš to všetko urobiť v priebehu dvoch minút. Čo z toho vyjde? Tomáš „Mačkopes“ Drucker. Ako je to v tom vtipe? Toto nevysvetlíš, Tomi.

Ja fakt nechcem boriť Beblavému ani Druckerovi sebavedomie. Ale dnes v TA3 boli zábavnejší než Laurel a Hardy. Len tak ďalej, chlapci

Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2404987959739769