Sme Rodina ako gangsterská organizácia?

08.05.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Čítali ste nový prepis z Threemy, ktorý uverejnili Aktuality.Sk? Je v tom viac, ako sa zdá na prvý pohľad. 

Bratia Pčolinskí zo Sme rodina, aktuálne poslanec NR SR a šéf SIS-ky, údajne zbierali pornografický kompromateriál na ex-premiéra Pellegriniho. 

V komunikácii sa spomína aj Boris Kollár či Milan Krajniak a všetko nasvedčuje tomu, že mafoši zo Sme rodina skutočne chceli nájsť špinu na Pellegriniho. 

Aktuálny šéf SIS Pčolinský sa venoval kompromitujúcemu fotografovaniu aj v minulosti, napokon, jedna zo známych fotiek Kočnera pochádza od neho. Takéto gangsterské metódy politiky sú hnutiu Sme rodina zjavne blízke.

Ale mňa na celej veci zaujala iná vec.

PREČO TO NEVYŠLO VON PRED VOĽBAMI?

Jasné, môžem si teraz kopnúť do Kollára a do Pčolinských a áno, zaslúžili by si. Je choré, že takéto niečo temné je na čele štátu a tajných služieb. Ale skúsme hlbší pohľad.

Základná otázka je - prečo tento prepis vyšiel práve dnes? Prečo nevyšiel pred voľbami, keď mohol skompromitovať hnutie Sme rodina a oslabiť ho? Prečo naopak vyšiel prepis Dankovho rozhovoru so Zsuzsovou, ktorý prakticky zlikvidoval SNS?

PREPISY Z THREEMY POSÚVAJÚ VON AMERIČANIA

O čo tu ide? Niekto dávkuje tieto kompromitujúce prepisy a využíva ich na manipuláciu slovenskou politikou.

Už som upozorňoval na to, kto vlastní Kočnerovu Threemu. Americká mimovládka OCCRP, ktorá je napojená na peniaze od americkej vlády a Nadácie otvorenej spoločnosti.

Na Slovensku majú sprostredkovateľov v podobe Investigatívneho centra Jána Kuciaka, v ktorom pôsobí liberálny novinár Arpád Soltész a tiež v podobe portálu Aktuality.Sk, prípadne Denníku N, čo sú liberálne proamerické médiá. Tie zverejňujú prepisy z Threemy.

SNAHA USA O MANIPULÁCIU SLOVENSKOU POLITIKOU?

Stačí si spojiť dve a dve.

Americká mimovládka, prepojená na americkú vládu a liberálne kruhy, dramaticky vstupuje do slovenskej politiky prepismi Threemy a likviduje nepohodlných politikov. No kto za tým asi stojí? Mongolsko? Sierra Leone? Alebo USA?

Bez žartov - je úplne zrejmé, že každý prepis z Threemy treba chápať ako pokus Američanov o manipuláciu slovenskou politikou.

PREČO CHRÁNILI AMERIČANIA KOLLÁROVCOV PRED VOĽBAMI?

Takže o čo ide aktuálne s Threemou, Pčolinskými a Pellegrinim? Aký je odkaz Američanov?

Štyri veci:

1. Sme rodina bola chránená pred voľbami, pretože inak by tento prepis "unikol" skôr. Prečo bola chránená? Existuje prepojenie medzi Kollárovcami a americkou ambasádou? Alebo jednoducho Američania šetrili Kollára preto, lebo potrebovali zničiť Smer a Kollára potrebovali?

MAFIÁNSKY ODKAZ SMERU?

2. Kočnerove nechutné reči o Pellegriniho "porne" sú takisto odkazom. V serióznej tlači by nemali mať miesto. Američania ich nedávajú von pre nič za nič.

Potrebujú ukázať, že na Smer hľadajú kompro a nezastavia sa ani pred úplnými prasačinami, aby očiernili lídrov Smeru. Toto je obyčajný mafiánsky odkaz - zrovnajte sa, lebo budeme zlí.

CHCÚ AMERIČANIA POMÔCŤ KISKOVCOM?

3. Útok na Pčolinských prichádza v dobe, keď Kollárovci bojujú o eurofondy s Kiskovcami. A vieme, že Kiska je americký chránenec. Možno niekto potrebuje ukázať Kollárovcom, aby sa vpratali do kože.

Američania potrebujú posilniť svoje priame "kone" vo vláde. Matoviča a Kollára držia na motúziku iba vďaka povolebným dohodám z americkej ambasády, Kiska je ich dlhoročný agent.

CHCÚ OVLÁDNUŤ PČOLINSKEHO SIS?

4. Možno Pčolinský ako šéf SIS nechce odovzdať plnú kontrolu nad tajnými službami Američanom.

Možno ho potrebujú pritlačiť pri nejakej operácii, o ktorej nevieme. Možno ukazujú, že sú to oni, kto má veci pod kontrolou a Kollárovcov môže kedykoľvek zničiť.

Takéto sú možnosti.

ALEBO SÚ TO VŠETKO LEN KOZMICKÉ NÁHODIČKY?

Samozrejme, možno je to celé inak. Možno je to celé len kozmická náhoda. Američania s tým vlastne nič nemajú a Kočnerovu Threemu majú vo vlastníctve iba preto, lebo proste na Slovensku nebolo, kam ju uložiť a zhodou okolnosti išla okolo americká mimovládka. Hej, hej, tak to určite bolo.

A likvidačné prepisy na proruského Danka prišli tiež ako kozmická náhodička, proste sa to niekomu zhodou okolností vyšmyklo z rúk práve tesne pred voľbami. Ako inak?

AMERIČANIA NIKDY NEZASAHUJÚ - TO NEVIETE?

A všetka tá špina na Smer a osobitne na Fica, Blahu a ďalších kritikov liberalizmu, ktorá sa valí z Aktualít, to je tiež náhodička náhodná - Američania by proste do vnútornej politiky nikdy nezasahovali, veď si pozrite dejiny, nikdy to nikde ani náznakom nerobili... Žartujem.

Neviem ako vy, ale ja iné vysvetlenie nevidím.

Pekný deň



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2616110968627466