To sme sa to od Progresívneho Slovenska napočúvali o čistote, transparentnosti a boji proti klientelizmu a korupcii.

02.09.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

PRIMÁTOR VALLO DOHODIL KŠEFT KAMARÁTOVI Z PS

A tu máme realitu. Primátor Bratislavy Vallo z PS dohodil kšeft za 90 tisíc eur právnickej kancelárii svojho dlhoročného kamaráta, ktorý je takisto z PS. A urobil to bez súťaže, len tak - kamošovi. Advokátovi Radovanovi Palovi. A keď sa ho na to pýtali, tak odfrkol, že však sú rešpektovaná kancelária.

To čo má byť, preboha?! Ak náhodou zadá minister za Smer niečo bez súťaže, tak ho idú médiá roztrhať. A ak by to zadal straníkovi, tak ho ukrižujú. A keby to bol ešte aj jeho kamarát, tak je tu kampaň na tri zimy.

KLIENTELIZMUS AKO DELO, ALE LIBERÁLNE MÉDIÁ SÚ TICHO

Ale Vallo? Ten môže. Lebo keď si veľký liberál povie, že firma je rešpektovaná, tak odrazu netreba súťaž, trh a opatrenia proti klientelizmu. Keby si to isté povedal hocaký starosta najmenšej dediny na Slovensku a bol by zo Smeru, tak by sa tu niekoľko týždňov upaľovali čarodejnice.

Som veľmi zvedavý, čo o tom napíše Denník N. Čo myslíte, bude nejaký článoček od Moniky Tódovej? Bude sa denník Esetu rozčuľovať nad tým, aký klientelizmus vládne v Bratislave? A aké mafiánske je Progresívne Slovensko? A ako sa uprednostňujú kamoši, známi a tlačenky najrôznejšieho druhu?

NEBOJTE, VALLA ZA TO EŠTE VYZNAMENAJÚ - TAKTO TO CHODÍ MEDZI LIBERÁLMI

Nebojte, nič také sa nestane. Nechajú to vyhniť. Dajú o tom maximálne malú ticku a k tomu dlhočizné vysvetlenie Matúša Valla, z ktorého každý pochopí, že Radovan Pala je nový Perry Mason a pri takých svetových kalibroch vlastne ani netreba súťaž. Takíto právnici stoja nad trhom, demokraciou aj štátnym záujmom.

A Vallovi dajú v zahraničí ešte nejaké vyznamenanie za najlepšie výberko na svete. Nominuje eseťácka mimovládka Zastavme korupciu. Udelí Ringier spolu s Esetom. A odovzdá americký veľvyslanec.

Don´t worry. Však čo kto rieši - veď slniečko môže pomôcť mesiačiku, to je vlastne prejav humanizmu.

ODSTÚPI MATÚŠ VALLO?

Ale vážne: pán Vallo, toto je čistý klientelizmus. Máte dve možnosti: s hanbou zrušiť tento nechutný kamarátsky biznis alebo odstúpiť. Odporúčam to druhé.

Progresívne Slovensko sa každým dňom prepadá hlbšie do politickej špiny. Drogy, klamstvá, klientelizmus, oligarchia... Existuje ešte niekto na Slovensku, čo bratislavským liberálom verí, že sú čistí? Preboha, ľudia, prebuďte sa!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2389200561318509