TRETÍ SEKTOR PRE SLOVENSKO V ČASE KRÍZY NEROBÍ ABSOLÚTNE NIČ!

29.03.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Kde sú teraz všetky tie slávne liberálne mimovládky?!
Vidíte ich niekde, ako pomáhajú starším ľuďom s nákupmi?!
Vidíte ich, ako dobrovoľnícky rozdávajú rúška?!
Vidíte ich, ako šijú rúška pred tých, čo nemajú?!
Vidíte ich akokoľvek pomáhať?!

Nie, nerobia nič. Lejú sa do nich milióny zo štátneho rozpočtu, z Bruselu, z Washingtonu a od najrôznejších milionárov a finančníkov.

Za tieto milióny si chodia poklábosiť na slniečkarske workshopy pri kávičke, organizujú nenávistné majdany, kopú do ľavicových vlád a vypisujú nezmysly do liberálnych plátkov.

A keď treba konečne pomôcť, tak sa vyparia ako gáfor. Aj s miliónmi na účte.

ČO ROBIA PRACHÁČI Z NADÁCIE OTVORENEJ SPOLOČNOSTI?

Schválne si pozrite, čo dnes robí Nadácia otvorenej spoločnosti.

Podľa svojej stránky organizuje súťaž Novinárska cena, aby mohla rozdávať Sorosove peniaze liberálnym novinárom zo SME a Denníka N. Lebo presne toto dnes Slovensko potrebuje.

ŽOBRONIA O 2% A VYZÝVAJÚ NA POMOC MIGRANTOM

Čaputovej Via Iuris nerobí ani to. Jej posledná aktivita, o ktorej informuje na svojom webe, je zo začiatku marca - ide o oznam, v ktorom žobroní o 2% z vašich daní. Vaše prachy by chceli, ale pohnúť prstom pre ľudí v čase krízy, to ani za svet.

Slávnu Amnesty International v týchto temných časoch nenapadlo nič lepšie, ako vyzývať politikov na pomoc migrantom zo Sýrie.

PRE SENIOROV NEROBIA NIČ!

Ďalšia mimovládka, IVO, na čele s Bútorom a Mesežnikovom takisto ako najväčší aktuálny problém rieši "migračnú politiku v čase globalizácie".

A militaristi z Globsecu, do ktorých sa lejú státisíce, akurát tak presunuli svoju zbrojársku konferenciu a vyvaľujú si šunky.

Toto je, prosím pekne, ten slávny tretí sektor. V boji proti koronavírusu nerobia nič. Pre seniorov nerobia nič. Pre komunitu nerobia nič.

NECH ŠTÁT VEZME PENIAZE MIMOVLÁDKAM A DÁ ICH NA ZÁCHRANU PRACUJÚCICH ĽUDÍ!

Mám taký nápad.

Štát dnes potrebuje veľa peňazí na to, aby zachránil ekonomiku.

Čo tak všetky prachy, ktoré idú do mimovládneho sektora presunúť na pomoc zamestnanom, na pomoc živnostníkom, na pomoc seniorom?

A ČO TAK POMÔCŤ S NÁKUPOM SENIOROM! ALEBO ŠIŤ RÚŠKA?

Čo tak mimovládnemu sektoru naznačiť, že keď sa konečne nepostavia zo svojich zaprdených gaučov a nezačnú niečo robiť pre komunitu, tak už im štát nikdy nedá ani deravý groš a na ich špinavé finančné toky z Washingtonu a Bruselu vyrúbi 99% daň?

Lebo to, čo si dovoľuje táto banda kaviarenskych povaľačov, presahuje všetky medze.

Kde ste, keď môžete pomôcť?!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2582680668637163