Viete, aký je rozdiel medzi Robertom Ficom a opozičnými lídrami?

27.09.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

FICO DAL OPOZÍCII ZASE LEKCIU Z POLITIKY

Fico sa vždy v rozhodujúcich chvíľach ukáže ako štátnik, ktorý sa nerozhoduje na základe emócií, ale rozumom - a vždy rozhodne v prospech Slovenska.

Oni sa na rozdiel od neho vždy v rozhodujúcich chvíľach ukážu ako infantilné decká, ktoré sa na pieskovisku ohadzujú formičkami a Slovensko majú komplet na háku.

PETER PELLEGRINI NA ČELE KANDIDÁTKY ZNAMENÁ, ŹE SMER IDE DO VOLIEB JEDNOTNÝ

Robert Fico dnes rozhodol, že lídrom na kandidátke Smeru bude Peter Pellegrini. A to nie je o tom, kto z nich je lepší alebo horší. Je to o tom, že sa vedia dohodnúť.

Nemusia o tom natočiť päť videjok, ako majstrovsky dokázali poprieť svoje egá - oni nie sú malí pubertiaci ako Truban a Beblavý. Slovensko má iné problémy ako riešiť dvoch egomaniakov z PS/Spolu a ich duševnú hygienu.

Nepotrebujú ani teatrálne indiánske tlačovky, ako robí PS s Hlinom, kde si sľubujú vernosť a lásku až po registrované partnerstvá a dobre že si nepretnú žily a nespoja predlaktia. Nie, oni nepotrebujú takéto detinské zábavky.

ZODPOVEDNÍ LÍDRI VERZUS ROZHÁDANÉ DECKÁ

Oni riadia štát. A potrebujú, aby na Slovensku bol sociálny zmier a stabilita. Jediný spôsob, ako to dosiahnuť, je postaviť sa spoločne tej bande liberálnych deciek, ktorá je rozhádaná na smrť len pri vidine moci... Veď to je hrôza, čo predvádzajú. Iba nenávisť a hádky.

Musíme ubrániť Slovensko pred chaosom. Nech sa oni trieštia, my musíme byť jednotní. Inak nevyhráme.

LINEKEROVSKÁ DEFINÍCIA SLOVENSKEJ POLITIKY

Fico dnes opäť ukázal, že je zoon politicon. On politikou žije, on ju vie robiť. Tento talent mu nikto nedokáže uprieť, ani jeho najväčší nepriatelia.

Kiska, Truban či Beblavý sú iba smiešni amatéri. A preto budú vždy len prehrávať. A on to nakoniec vždy vyhrá. Ako v tom vtipe Garyho Linekera o futbale - že je to hra, kde 22 hráčov naháňa loptu a nakoniec vždy vyhrá Nemecko... Áno, aj na Slovensku je to tak. 21 pravicových strán naháňa Fica a nakoniec aj tak vždy vyhrá on.

DENNÍK N MUSÍ ZÚRIŤ - FICO ICH ZASE VYŠKOLIL

Mesiace a mesiace tu eseťácke médiá šíria konšpirácie, ako je Smer rozdelený a ako sa Fico a Pellegrini nevedia dohodnúť a kukajte na to - Fico bez problémov prepustí prvé miesto na kandidátke Pellegrinimu a nič sa nedeje.

Žiadne rozbroje v strane, žiadne trápne Demokratické jadrá, žiadne Remišové, žiadni odpadlíci... Proste sa dvaja dospelí chlapi stretnú a dohodnú, čo je najlepšie pre stranu a pre Slovensko. Tak to má byť. Iba tak dokážeme na Slovensku udržať stabilitu a pomáhať ľuďom.

KEĎ TI IDE O SLOVENSKO A NIE O SEBA

Fico urobil ako predseda strany veľké rozhodnutie. Také rozhodnutie, aké by v živote nedokázal urobiť žiaden z tých nabubralých egomaniakov, čo sa pretŕčajú v opozícii - veď sa na nich pozrite, ako slintajú po moci. Fico je nad vecou. Lebo mu ide o stranu a o Slovensko, nie o seba.

Odhoďme teraz emócie - je jedno, či nám je politicky bližší Fico alebo Pellegrini. Dobre viete, ku komu má asi bližšie Blaha. Toto ale nie je o tom. Fico sa rozhodol sám a rozhodol sa múdro - pretože ukázal, že Smer potrebuje jednotu. Spoločne môžeme liberálov poraziť. Iba spoločne. A o to teraz ide.

SPOLOČNE PROTI LIBERÁLNEMU ZLU

A kým sa bude Sulík hádať s Galkom, Matovič s Remišovou, Truban s Beblavým a liberál Hlina s konzervatívnou členskou základňou KDH, my ideme pomáhať ľuďom a chrániť Slovensko. Pred feťákmi, zbohatlíkmi a podvodníkmi, ktorí chcú zlikvidovať sociálny štát a liberalizmus tu zaviesť ako nové náboženstvo.

Nie je čas na experimenty. Je treba sa spájať. A poraziť zlo. Liberálne zlo. Zachráňme pred ním Slovensko.

Vencerémos!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2408318179406747