Zdá sa, že už konečne vieme, kto je Kočnerovou opičkou. Áno, je to Monika. Ale nie Jankovská. Monika Tódová.

10.09.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Tak toto je veľké. Prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry dnes natvrdo vyhlásili, že mediálne úniky informácií z vyšetrovacieho spisu vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej môžu zmariť vyšetrovanie Kuciakovej vraždy.

PROKURATÚRA VLASTNE OBVINILA TÓDOVÚ Z MARENIA VYŠETROVANIA - TO JE VEĽKÁ VEC!

Ako prokurátori tvrdia, tieto úniky mohli dať dostatočný čas podozrivým osobám pripraviť sa na možné úkony polície.

Ja to preložím do ľudskej reči: to, čo pácha Denník N a Tódová, je tou najlepšou službou pre Mariána Kočnera. Alebo ďalších podozrivých.

Pretože je dosť možné, že kvôli Denníku N nebude Kočner odsúdený za vraždu. Oni maria vyšetrovanie. Tódová ako komplic Kočnera - uf, to je fakt nečakané rozuzlenie prípadu.

DENNÍK N MARÍ VYŠETROVANIE - AKO TO, ŽE PO NICH NEJDE POLÍCIA!?

Denník N dnes asistuje pri páchaní zločinu. Už dávno mala sedieť na výsluchu Tódová a už dávno mala vyšetrovateľom prezradiť, kto vynáša zo spisov.

Zjavne je to niekto, kto má záujem na zmarení vyšetrovania. Ide o kľúč k celému prípadu. A tu sa Denník N tvári, že pomáha verejnému záujmu - povedzte mi, ako? Tým, že maria vyšetrovanie?

V KOHO ZÁUJME JE ZMARIŤ VYŠETROVANIE?

Medzi ľuďmi, ktorí majú prístup k vyšetrovaciemu spisu, je zjavne hnilé jablko. A už to vidí aj prokuratúra. Či je to agent Kočnera, ktorý schválne marí vyšetrovanie a zneužíva Tódovú, alebo je to agent niekoho iného, kto stojí za vraždou - to môžeme iba špekulovať.

Ale je zjavné, že tu chce niekto zmariť vyšetrovanie. A že tento niekto spolupracuje s Tódovou a Denníkom N.

VRAŽDIŤ KVÔLI MOCI?

Pravdou ostáva, že vražda novinára najväčší politický osoh priniesli partii okolo Progresívneho Slovenska. Vďaka tomu, že sa zviezli na protivládnej emócii po vražde Kuciaka, sú vo svojich funkciách eseťácki progresívci Čaputová, Vallo a ďalší.

Táto vražda pomohla slovenským liberálom z prostredia Esetu a Penty zbaviť sa Roberta Fica a oslabiť našu vládu. A preto je na mieste podozrenie, že ten, kto marí vyšetrovanie, zároveň má prsty aj v tejto vražde.

KTO NA VRAŽDE POLITICKY ZÍSKAL A KTO STRATIL?

Prepojenie Progresívneho Slovenska s protivládnym Denníkom N a vlastníkmi z ESET-u nemusím pripomínať. Rovnako ako nemusím pripomínať, že protivládne SME vlastní iná finančná skupina - Penta, ktorej vlastník si písal s Kočnerom o likvidácii "ču..a".

A títo všetci dnes asistujú pri marení vyšetrovania tým, že zverejňujú úniky zo spisov... Že by im to tak vyhovovalo?

LIBERÁLNI NOVINÁRI ROZKLADAJÚ ŠTÁT

Priatelia, doteraz mohli liberáli mávnuť rukou, keď sme hovorili o tom, že úniky zo spisov maria vyšetrovanie a pomáhajú Kočnerovi. Dnes to dostali medzi oči priamo od prokurátorov. A to sa len tak ľahko ignorovať nedá.

Jasné - budú spochybňovať Kováčika, lebo toto je ich štýl práce. Spochybniť všetkých, aby oni mohli lynčovať podľa svojho politického uváženia. Ale nedokážu spochybniť všetkých prokurátorov - a oni dnes tvrdia, že úniky zo spisov ohrozujú prípad.

KOČNEROVA OPIČKA MONIKA?

Kde sú odrazu všetci tí All For Jan? To im nezáleží na vyšetrení prípadu? To im je jedno, že Tódová marí vyšetrovanie? To im nevadí, že eseťácky denník ohrozuje prípad? Že kvôli Denníku N sa možno Kočner dostane von z lochu? Že vrah Kuciaka sa nenájde kvôli Tódovej?

Zdá sa, že už konečne vieme, kto je Kočnerovou opičkou. Áno, je to Monika. Ale nie Jankovská. Monika Tódová.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2395441757361056