Aj vami prechádza tá ukrutná hrdosť na Matoviča, že robí Slovensku takúto hanbu po svete?

20.07.2020 Články, Facebook Články, Facebook

No fajn, už sme slávni aj v Číne - sme prvá krajina, ktorá má na čele vlády, parlamentu aj rezortu školstva plagiátora. A žiaden z nich nechce odstúpiť - držia sa tých stoličiek ako najväčší papaláši. 

Aj vami prechádza tá ukrutná hrdosť na Matoviča, že robí Slovensku takúto hanbu po svete? 

KEĎ SPÁCHAŠ ZLODEJINU A Z BRUSELU NAMIESTO VYSVETLENIA POSIELAŠ INFANTILNÉ FOTEČKY

Aby sme ale Matovičovi nekrivdili, zjavne sa tým trápi. Z Bruselu na Slovensko posiela smutné obrázky kávovej šálky, hrnca s mušľami, dnes to boli hotelové raňajky. Zjavne je v depresii, potuluje sa po okolí a fotí rôzne nečakané predmety - štátnik ako lusk. 

Presne toto očakávame od premiéra - netreba, aby sa k svojej zlodejine postavil ako chlap, netreba, aby vedel po anglicky a vyjednával so štátnikmi pre Slovensko čo najviac peňazí z Bruselu, nie, nie, my od premiéra chceme obrázky hrnčekov a raňajok. Ďakujeme, Igor. 

PREČO BY PODNIKATELIA MALI PÍSAŤ SAMI DIPLOMOVKY? VEĎ PLATIA DANE, ČO EŠTE CHCETE?!

K svojej diplomovke zatiaľ napísal z Bruselu len toľko, že na škole podnikal a platil najvyššie dane na Slovensku, a teda čo tam po tom, že opisoval. Niečo na ten spôsob. 

Toto je typický postoj rôznych arogantných zbohatlíkov a pracháčov - ja platím tomuto štátu kopu peňazí na daniach, tak môžem páchať také zločiny, aké sa mi zachce. 

PRE MATOVIČA SÚ UČITELIA LEN PARAZITI - TAK NAČO BY SA ZAHADZOVAL NEJAKÝMI DIPLOMOVKAMI 

Pamätám sa, že toto isté mi Matovič raz odkázal v parlamente, keď som ho kritizoval za jeho daňové podvody a za to, že na ne zneužíval aj svoju vlastnú matku. 

Vrieskal po mne, že ja som len chudobný učiteľ a teda parazit a on je bohatý podnikateľ, a teda odvádza viac daní štátu, a teda môže páchať podvodov, koľko len chce. 

Presne ako s diplomovkou. Pracháči môžu všetko. Aj získať podvodom titul. Takto to vidí Matovič. A rovnako to vidí aj väčšina mafiánov a oligarchov po celom svete. Teď si vás koupim všechny - tak nejako. 

NIE, VŠETCI NEKRADNÚ - TO LEN TY, PÁN PREMIÉR

Matovič sa obhajuje aj tým, že iní si práce kupujú. Drahý Igor, nehádž všetkých do jedného vreca. 

Robert Fico napísal diplomovku o treste smrti, ktorá neskôr doplnená vyšla knižne. Moja diplomovka o modernom kontraktualizme takisto neskôr doplnená vyšla knižne. 

Neurážaj státisíce študentov, čo si poctivo písali svoje práce - oni nie sú podvodníci, to ty si. 

KTO VYTVORIL MATOVIČOVU DIPLOMOVKU? 

A to fakt chceš, aby ti niekto veril, že práve ty si si svoj "plagiát" nekúpil? Vyzerá to tak, že si si len proste našiel nemehlo, čo to odfláklo - veď to priznaj. 

To, že si nepamätáš, že si opisoval svoju prácu z dvoch kníh - to môže mať len dve vysvetlenia. Buď si psychopat, alebo si ju jednoducho nepísal. Jedno sa s druhým zákonite nevylučuje.

Nedávno v Rumunsku odsúdili za podvod s diplomovou prácou ex-premiéra. Ak sa dôjde na to, že tvoju prácu ti písal niekto iný, bude to dramaticky vážnejšie obvinenie, ako to, že si to opísal. A možno bude mať Slovensko tiež svojho premiéra, ktorý kvôli diplomovke poputuje za mreže. 

PLAGIÁT ALEBO TRESTNÝ ČIN PODVODU?

Čo tak sa priznať, pán premiér? Namiesto tých hrnčekov a raňajok z Bruselu by si mohol Slovensku vysvetliť, ako je možné, že tvoja kamarátka v Chorvátsku podľa tvojich vlastných slov prepisovala tvoje poznámky a odrazu zisťujeme, že žiadne tvoje poznámky v diplomovke nie sú - iba dve opísané knihy. 

Ty o svojej práci nevieš vôbec nič preto, lebo ti ju vytvoril niekto iný - že áno? A to nie je plagiát, akože úbohý študentík zabudol dať poznámočku pod čiarou... To je trestný čin podvodu. Ťažkého podvodu. A trestom nie je strata titulu či hanba na tri zimy, ale basa.

VIDELI STE NIEKDE NICHOLSONOVÚ? STRATILA SA, VYHLÁSTE PROSÍM PÁTRANIE!

Akosi mi nejde do hlavy, prečo nemá tri tlačovky denne Nicholsonová. Pri Dankovi to vyzeralo, že za plagiát bude žiadať rovno trest smrti a teraz - nič. Tíško ako myšička. 

Pri Kollárovi krčila ramenami, pri Grohlingovi ho priamo obhajovala a teraz tíško-tichúčko. Radšej spisuje trestné oznámenia na Blahu za názor - v mene slobody a demokracie.

SLOVENSKO SA TEŠÍ NA LUCKINU BAKALÁRKU - KARMA SI UŽ MÄDLÍ RUKY

V Pravde som sa v článku filozofa Olivera Bakoša dočítal, že má pani europoslankyňa možno strach, že si Blaha pozrie jej bakalársku prácu, ktorú práve ako študentka píše na Paneurópskej vysokej škole (na tej, čo napísal svoj výstavný kus aj Grohling). 

Neviem, či si nájdem čas na študentské práce, píšem práve štúdiu o Bucharinovej teórii imperializmu, ale zasa - rád sa na ten Nicholsonovej intelektuálny skvost pozriem, rovnako ako som sa kedysi pozrel na Tódovej diplomovku - dodnes mám z toho traumu. 

Keď sa hrajú naši slávni liberáli na najmúdrejších a najslušnejších, radi im pripomenieme, čo je to karma.

ŽIADEN Z NAŠICH TROCH NAJVYŠŠÍCH NEMÁ DIPLOMOVKU - TO JE SVETOVÁ RARITA 

Najsmutnejšie na tom celom je, akú hanbu nám robia v zahraničí. Spomedzi trojice našich troch najvyšších ústavných činiteľov nemá ani jeden normálnu diplomovku a dvaja ju sprosto ukradli. A tretia má nezrovnalosti s koncipientskou praxou. 

Už to vedia aj v Číne - myslíte, že to nevedia Matovičovi kolegovia v Bruseli?

Ale to neriešte, pán premiér, pošlite ďalšiu fotku hrnčeka a napíšte, aké máte počasie - lebo to je v tejto chvíli hlavný problém Slovenska.

Skonči to trápenie, Igor. Maj Boha pri sebe. Odstúp.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2681984775373418