Ak vás Slovensko nezaujíma, tak vypadnite!

10.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Vážená pani Čaputová, vážený pán Heger, keď máte pocit, že Slováci nemajú žiadne problémy a treba sa starať len o Zelenského, poprosíme, odsťahujte sa za ním do Kyjeva - Slovensko potrebuje vládu pre Slovákov!

1. Ceny energií sú úplná katastrofa. Remišová radí vypnúť kúrenie, Sulík odšróbovať žiarovky a Čaputová nás chce komplet odrezať od ruského plynu, aby tu nebola katastrofa, ale úplný masaker. 

2. Prudko rastú ceny potravín, takéto zdražovanie tu ešte nebolo. Vláda kašle na potravinárov, neponúka žiadne riešenia a ešte aj straší zvyšovaním daní. 

3. Medzitým leje milióny do zbraní na Ukrajinu. Však čo tam po Slovákoch, v móde je Zelenskyj! 

4. A tak sa vládni klauni od rána do večera fotia s ukrajinskými vlajočkami a zneužívajú vojnou postihnuté ženy a deti, aby si z toho robili lacný marketing. 

5. Slováci sú na dne a čo robia oni? Dostál behá po parlamente a hejtuje Putinove matriošky. OĽaNO tancuje na hroboch Ukrajincov presne tak, ako kedysi na hrobe Kuciaka. 

6. V kuloároch sa hovorí, vraj Matovičovci dúfajú, že vojna bude trvať čo najdlhšie, lebo sa na tom potrebujú čo najdlhšie priživovať - z utrpenia Ukrajincov si urobili parádnu kampaň. 

7. A Čaputová nás pravidelne informuje o romantických telefonátikoch so Zelenským. Zuzana sem, Zuzana tam - proste, 37. minúta Titanicu, Rose práve zahorela láskou k Leonardovi a celé kino od dojatia nedýcha.

8. Nemocnice kolabujú, seniori sú zúfalí, školstvu idú zobrať samosprávu - ale prezidentka Slovenskej republiky nerieši nič, len Volodymyra.

9. Dokonca idú Volodymyrovi udeliť Cenu Alexandra Dubčeka. Len pripomínam, že kedysi sa tu hádzali o zem, keď sme túto cenu zaviedli, lebo hejtovali ešte aj Dubčeka - a teraz sa na ňom priživujú. 

10. Alexander Dubček sa musí v hrobe obracať. On budoval socializmus s ľudskou tvárou a cenu s jeho menom idú udeliť Kolomojského bábke, ktorá buduje kapitalizmus s oligarchickou tvárou. 

11. Eduard Chmelár to dnes napísal presne. Medzi Zelenským a Dubčekom je kolosálny rozdiel, pretože "Alexander Dubček nedovolil, aby jeho národ utopili v krvi". 

12. A tuná herec z Ukrajiny kvôli tomu, aby raz o ňom točili hollywoodske filmy, obetúva celý svoj národ vo vojne, ktorú nemôže vyhrať. Za toto mu idú Matovičovci poslať 30 litrov? 

13. Prestaňme už riešiť dokola len Ukrajinu! My nemôžeme za to, že tam je vojna. Áno, je nám ľúto obetí a chceme, aby to čo najskôr skončilo. Ľudia na Slovensku pomáhajú, ako vedia. 

14. Ale Slovensko čelí strašným sociálnym problémom, ľudia sa boja vojny, boja sa eskalácie, boja sa zdražovania a šialených cien energií. A Slováci pre vládu aj prezidentku prestali existovať. 

15. Asi je najvyšší čas, aby ľudia vyšli do ulíc a pripomenuli arogantným papalášom, ktorí sa vyvážajú vládnymi limuzínami a netušia, čo sa deje na benzínkach - že slovenský národ nikam neodišiel. 

MY TVRDÍME - SLOVÁCI NA PRVOM MIESTE!




zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/506786714151948