"Budete otroci vo svojej krajine," takto nás v roku 1989 varoval jeden český ľavicový politik

04.10.2021 Články, Videá Články, Videá

A dnes sa žiaľ jeho slová naplnili. 

1. Kvôli primitívnej vláde, ktorá tu dnes vládne a ktorú kompletne ovládajú zahraničné banky a veľmoci. A my máme ľudské právo otročiť pre nadnárodný kapitál. 

2. Na tradičnej ľavicovej konferencii LOS v severočeských Lovosicích som našich priateľov z Českej republiky varoval pred tým, aby si vo voľbách nezvolili takúto istú katastrofu a aby nedopadli ako na Slovensku. 

3. U nás na Slovensku sa ľudia škaredo popálili. Sľubovali slušnosť a odbornosť a namiesto toho tu vládne banda vulgárnych, neskúsených a nevzdelaných primitívov, ktorí sa už dva roky od rána do večera vyhovárajú na Roberta Fica a na Smer. 

4. Nie, drahá koalícia, Robert Fico nemôže za to, že ste sa v škole neučili.

5. Robert Fico nemôže za to, že už druhý rok terorizujete ľudí, likvidujete sociálny štát, ničíte právny štát, slúžite bankám a robíte hanbu Slovensku - nie, Robert Fico nemôže za to, ako ste došustrovali vládnutie. 

6. Prestaňte sa už naňho vyhovárať, to vaše zaklínadlo "lebofico" je trápne a otrepané ako refrény D.J. Boba.  

7. Choďte od toho! Kým je čas! Kým vás odtiaľ ľudia nevyženú čapicami! 

8. Ľavica sa vracia... Smer na čele s Robertom Ficom... Slovenská ľavica... Taká, čo myslí na chleba, nie na chlapské zadky. 

V Česku som to povedal na plné ústa, hovoril som veľa o budúcnosti ľavicovej politiky, ale tu vyberám krátky zostrih o Slovensku - niečo na rozveselenie do nového týždňa. 

Krásne pondelkové ráno, priatelia!





Zdroj: https://fb.watch/8qrXIiAdQk/