Chaos pokračuje, vláda je v smrteľnej agónii a Slováci ďalej umierajú - taký je výsledok dnešného dňa

05.03.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Igor Matovič pochopil, že jeho dni sú zrátané a tak zatiahol ručnú brzdu. Ako úplný zbabelec prosíka koaličných partnerov, či by ho nevzali zase na milosť, ak vráti Sputnik späť do Ruska. 

2. Odrazu už na životoch ľudí nezáleží, keď mu ide o stoličku. Strápňuje sa nielen pred celým Slovenskom a celou Európskou úniou, ale už aj pred celým Ruskom. 

3. Richard Sulík dnes potvrdil, že už nejde len o spor Matovič-Sulík. Proti Matovičovi sa postavili všetci traja koaliční partneri, vrátane Sme rodiny a svoj postup koordinujú... Matovičovi už ostal len profesor Pročko.

4. Postupne sa rozpadáva aj OĽaNO. Poslanec Krošlák dnes vyhlásil, že za ten chaos na Slovensku nemôže Covid, ale Matovič. Toto tvrdí poslanec OĽaNO. Za tisíce mŕtvych je zodpovedný - Matovič!

5. Čaputová úplne na hulváta organizuje výmenu premiéra - včera prijala rebelov zo SaS a Za ľudí, dnes rokovala s Eduardom Hegerom, ktorý sa skloňuje ako náhrada Matoviča. 

6. Oficiálna verzia je, že rokovali o Pláne obnovy - realita je taká, že nemohli rokovať o niečom, čo neexistuje. Heger žiaden plán nemá. Riešili, ako odpália Matoviča. Jeho už nechce nikto. Vyženú ho aj z rodnej Trnavy. Taká je pravda.

7. Je vcelku obvyklé, že psychicky narušení jedinci sú úplne odtrhnutí od reality. Platí to aj o Matovičovi. On si ide ďalej svoje. Dokonca nechal nakúpiť 35 miliónov AG testov, čo je 7-krát populácia Slovenska. On nás chce ušpajchlovať k smrti. 

8. Vyhodil na to 140 miliónov, za čo mohol postaviť tri nové nemocnice pre ľudí a tam ich liečiť. Alebo tony ivermetínu. Ale Matovič to vyhadzuje na nákup nezmyslených špachlí, aby mohol ďalej ľudí nútiť chodiť sa testovať a aby sa ďalej šírila nákaza. Nový Dr. Death.

9. Vo chvíľach, kedy Slovensko zažíva najťažšie chvíle v novodobej histórii, Matovič myslí len na kšefty. 140 miliónov - viete si predstaviť, aká vata v tom je ukrytá? Žeby onedlho Pavlínka zase zázračne zbohatla...

10. Medzitým sa predviedol aj predseda parlamentu Boris Kollár. Namiesto toho, aby prenechal svoju vakcínu pre seniorov, on ešte využil posledné dni, kedy sa mohol ísť dať ako relatívne mladý chlap zaočkovať a šup, predbehol sa pred starčekov a starenky. Povedzte, existuje na svete väčší papaláš? 

11. A samozrejme, medzi poslancami, čo sa dali zaočkovať, je aj 29-ročná poslankyňa Za ľudí - čo tam po tom, že 29-ročných obetí na Covid je na celej zemeguli ako šafránu, kým seniori zomierajú v stovkách denne. Čo tam po tom! Takto oni myslia na ľudí!

12. A keď sme už pri tých heroických výkonoch vládnych poslancov, osobitne dnes zaujal poslanec OĽaNO maďarskej národnosti Gyimesi. Mal oficiálne rokovanie v Komárne s maďarským ministrom zahraničných vecí o našom zákone o štátnom občianstve. Ak toto nie je vlastizrada, tak už potom nič. 

13. Zákon o štátnom občianstve je suverénna záležitosť Slovenskej republiky. Maďarských politikov do toho nič nie je. A keď nejaký poslanec dostáva inštrukcie od vlády iného štátu, tak už mal byť v putách - na to je paragraf a brutálna trestná sadzba. 

14. Nebyť toho, že na to upozornil náš podpredseda Juraj Blanár, tak by si sem maďarskí ministri chodili ako na klavír a riešili naše suverénne záležitosti. Za asistencie OĽaNO. To do akého rozvratu dostala táto vláda našu vlasť?!

15. Slovensko schytáva jednu ranu za druhou. Už to ukončite, vážení. Toto už dávno nie je len o Matovičovi. Toto je o celej vláde. Prestaňte ubližovať Slovensku a ukončite to trápenie. 

Predčasné voľby!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2892503937654833