CHUTIL VÁM OBED OPOZÍCIE?

09.01.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Naša opozícia počas sviatkov zase vystrájala, ale v čase pokoja som sa zdržal komentára. Ako je už známe, Truban prišiel s “úžasnou” myšlienkou, že všetci lídri opozície majú byť ministrami v budúcej vláde a ešte nabonzoval na Kisku, že ten nechce byť len “obyčajný” minister, ale rovno premiér.

Tak príznačné pre opozičných chlapcov. Už pred voľbami, teda predtým ako občania rozhodnú, si bez štipky pokory delia funkcie. A ich údajný líder Kiska, ktorý zatiaľ na to ani zďaleka nemá preferencie, sa vidí rovno v kresle premiéra.

Nevadí ani to, že čelí obvineniu z daňového zločinu. V rukách má totiž pakt o neútočení, ktorý už naplno funguje a jeho kamošom zatvára ústa. Navyše, veď aj Česi majú trestne stíhaného predsedu vlády, tak čo sme my horší, že?

Snaha o záchranu trápnej scénky prišla hneď po Troch kráľoch. A bola rovnako trápna. Kiska zvolal obed, ale bez Matoviča a Kollára. Pritom bez ich hlasov môžu tí ostatní o teplých vládnych miestečkach len snívať. Matovič už tradične reagoval ako malé decko a ponížený Kollár zostal opäť ticho, lebo chce s týmito slniečkármi vládnuť.

Takže opoziční škôlkári nám všetkým zase ukázali ako “vedia spolupracovať.” Zisťujem, že toto som vlastne ani komentovať nemusel, toto sa komentuje samo. V každom prípade neviem ako vám, ale mne ten ich novoročný obed “nechutil”.


Zdroj: https://www.facebook.com/ErikTomasSR/posts/497266464250691