Čo nám vadí na termíne referenda 21. januára 2023 pani Čaputová?

07.11.2022 Články Články

Že ste po referende zmarili aj kampaň na referendum. Dúfam, že vás G. Soros ocení! Prezidentka SR Z. Čaputová začína prejavovať svoju osobnostnú výbavu, do ktorej patrí predovšetkým arogancia. Dnes sa arogantne pýta, čo nám vadí na tom, že referendum o ústavnej zmene vedúcej k predčasným voľbám vyhlásila na 21. januára 2023.

Prezidentka SR Z. Čaputová začína prejavovať svoju osobnostnú výbavu, do ktorej patrí predovšetkým arogancia. Dnes sa arogantne pýta, čo nám vadí na tom, že referendum o ústavnej zmene vedúcej k predčasným voľbám vyhlásila na 21. januára 2023.

Pani Čaputová, Sorosove dieťa, vyhlásením referenda na 21. januára 2023 dotiahla marenie tohto referenda do dokonalosti. Najskôr sa nezmyselne obrátila na Ústavný súd SR, hoci vedela, že referendum bude musieť vyhlásiť. Urobila tak len preto, aby sa referendum nemuselo konať 29. októbra tohto roku počas lokálnych volieb. Lebo by bolo úspešné. Keď už takto na pokyn jej chlebodarcov učinila, referendovú skazu dokončila jeho vyhlásením na 21. januára 2023, hoci ho mohla vyhlásiť aj v polovičke februára. 

Prečo? 

Aby nebolo možné robiť kampaň v prospech referenda. Z. Čaputová je tak pod vplyvom Sorosoveho okolia, že počúvla jeho pokyn. Sorosovcom je dostatočne zrejmé, že v predvianočnom období sa kampaňovať nedá a že život začína na Slovensku až po 6. januári. Zrátali si to a povedali, že zmaria aj kampaň, keď už zmarili referendum, pretože dva týždne medzi 6. januárom a 21. januárom sú výsmechom státisícom ľudí, ktorí podpísali petičnú akciu.

Čo nám teda vadí pani Čaputová na termíne 21. januára 2023? Že po referende ste zmarili aj kampaň. Dúfam, že za to dostanete od Sorosa rovnaké ocenenie, ako to z Nemecka, za to, že ste sa statočne postavili značnej časti slovenskej verejnosti, ktorá má iný názor na vojnu na Ukrajine ako Vy, slúžka amerických záujmov.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/pfbid0MFGn9y66ze1LNmNGRbAzhNbNY7w1T2M9EjXBsX3shzN7J8hE8pMVFTUk7S6ax4p6l