Čo napísať k tomu, čo sa zas dnes udialo

16.03.2021 Články, Facebook Články, Facebook

R. Sulík povedal že teoreticky odstúpi aj on ak odstúpi I. Matovič a že ideálne by mala odstúpiť aj V. Remišová ( B. Kollar sa zatiaľ tvári, že jeho sa to nijako netýka, ale pre istotu nechal odstúpiť Krajniaka)

V. Remišová o svojom odstúpení nepovedala nič, zato odstúpiť sa chystá ministerka Kolíková ak neodstúpi I. Matovič. To je však jedno, lebo klub Za ľudí už prakticky neexistuje.

Apropos, pavúk Krajniak, ešte včera sám seba chválil v rtvs aký je čestný lebo veď nenadarmo sám seba volá posledný križiak. Toto je to, čím sa pochválil minister rezortu, ktorý má tak zle nastavené podmienky schémy pomoci, že veľa ľudí musí aj tú almužnu čo im poslali vrátiť. Absurdné? Áno. Ale Krajniak o tom nehovoril. Nepovedal ani prepáčte, napravíme to. Radšej zdrhne, lebo aj tak nikdy nevedel ministerstvo kompetentne riadiť. Bolo to gesto, rovnako prázdne a samoľúbe ako celá jeho politická “cesta”.

No a po dnešnom pokračovaní panoptika je úplne logická otázka. To načo chcete ostať “spolu” vo vláde? Nehanbíte sa práve počas týchto týdňov a mesiacov sprosto otravovať ľudí vašou vzájomnou neznášanlivosťou a nenávisťou? Myslíte, že ešte toho všetkého nemajú plné zuby? Za celý rok ste neurobili NIČ, len ste sa urážali a hádali. Hanbite sa tam všetci.



Zdroj: https://www.facebook.com/monikabenovaep/posts/10151527457059969